öyle de diyemiyorum işte durduk yere yapışan biri olsa hiç umrumda olmaz, ama eski arkadaşımdı dostumdu sonuçtaİstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali.
evet belki istemezdi ama belli ediyorum zaten daha ne yapayım.Boşanın
Yapicak bisey yok oda bu sekilde düsündügünüzü bilse arkadaslık etmek istemezdi belkide..
Silin gitsin ozaman cok dert etmeyin
zorlama yok işte kendi kendine hayallar kuruyor. ben gerçekleri söylememe rağmen. kabul etmek istemiyor sanırım ya da benim olduğum yere gelince değişirim sanıyorZorlamaya devam ederse biraz ara verelim istersen artık" diyebilirsiniz, içinize sinmeyen hiç birşeyi yapmayın
evet haklısınız ama ortak hiçbir zevkimiz yok. hiçbir yaniHenüz evlenmeyi düşünmüyorum deyin..))
Ay şaka bir yana zor bir durum..Çok meşgul olduğunuzu söyleyin.belki yazmadıkça uzaklasirsiniz.
Yalniz birde şöyle bir durum var.dostluklar kolay kurulmuyor bu kişi ile 6 yılı aşkın bir dostluk söz konusu..bulunduğunuz şehire gelip basınıza dert olmamasından mi korkuyorsunuz yoksa ortak paylaşımınız kalmadı diyemi?
Ama uzak olmanızdan oluyor bu belkide bir araya gelme fırsatınız olsa eskisi gibi olurdunuz..
Biomiutum ya ben arkadaş veya dost kaybetmeyi hiç sevmem.Mecbur olduğu durumlar olsa da üzülürüm
evet zaten beni üzen durum da bu. empati yapınca ben de üzülürdüm o yüzden daha da zorlaşıyor durum. kırmak üzmek istemiyorum. onun bana ihtiyacı var tabii ki, ne yapacağım pekiE belki onun size ihtiyaci vardir?
Su hayatta sevmedigim bir durumdur bu.Cok yakin oldugun biriyle uzaklastigini farketmek.Ustelik sebepsiz yere...
Ben arkadasiniza üzüldüm sadece.Size hakli veya haksizsiniz diyemem.
evet okumuştum o konuyu ama biraz farklı bence. orada kıskanç ve arıza bir tip vardı. burada da arkadaşım biraz beni takıntı yaptı ama kıskançlık vs yok. sadece çok samimi olmak istiyor ben istemiyorum. sorun burada.witch hunt in konusuna bir goz at istersen... sonu iyi degil bubisin.
Anliyorum size haksizsiniz demedim zaten o yuzdenevet zaten beni üzen durum da bu. empati yapınca ben de üzülürdüm o yüzden daha da zorlaşıyor durum. kırmak üzmek istemiyorum. onun bana ihtiyacı var tabii ki, ne yapacağım peki
geçen senelerde de böyle mesafe koymuştum mesela. ama bir rahatsızlığı çıktı yanında oldum hep. ama artık sıkılıyorum bunalıyorum ben de. onun kafa yapısı benimle örtüşmüyor. yoruldum
onları da dedimAnliyorum size haksizsiniz demedim zaten o yuzden
O zaman kendi durumunuzu kötüleyin.Kötü bir donemdeyim,herkesle iletisimi kestim, kimseyle konusasim gorusesim yok falan deyin.
Bulundugunuz sehre gelmekle ilgili size guveniyor sanirim.Siz de ben kendime zor bakiyorum,kimseye hayrim yok falan sıkıstırın araya.
O da zor da olsa kabullenir belki.
O zaman arkadasiniz ya bir melek ya da sizdrn baska arkadasi yok ve size fena halde bel baglamis durumda.onları da dedim
ve mektuba şöyle şeyler yazmış
bir daha bu yaşlara gelmeyeceğiz,kendini bu kadar yorma, bu kadar kapama asosyol olma vs vs yani durumun kendinden değil benden kaynaklandığını düşününce de bana üzülüyor ve daha çok yakınlaşıyor. çıkmazdayım sanırım
başka pek arkadaşı yok evet en yakın arkadaşı benim, sağ olunO zaman arkadasiniz ya bir melek ya da sizdrn baska arkadasi yok ve size fena halde bel baglamis durumda.
Kirmadan bu isi halletmenin bir yolu yok sanirim.Zor bir durum.Allah kolaylik versin.
tüm sosyal medya hesaplarımı da kapamayı düşündüm lakin işim gereği kullanmak da zorundayım, bu numarayı da keza öyle. şaşırdım cidden siz de haklısınızNumaranı değiştir verme bitti açıklamada yapmak zorunda değilsin kırılırsa kırılsın siz bunu dert etmiş burada konu acmışsınız hiç kimse sizin psikoloji nizden daha önemli değil..çünkü hayatta daha büyük dertler var böyle biri kırılmasın diye psikolojinizi yormayınki başka dertlerde çökmeyesiniz
Ozaman her yerden onu engele sana ulaşamaz ulaşsada ne yazarda yazsın cevap vermetüm sosyal medya hesaplarımı da kapamayı düşündüm lakin işim gereği kullanmak da zorundayım, bu numarayı da keza öyle. şaşırdım cidden siz de haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?