• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmadan arkadaşlığımı nasıl bitirebilirim,lütfen bakın bir :(

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
148
6 senedir arkadaşlığımın olduğu biri var, bir zaman en yakın arkadaşımdı hatta. ama sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık ve bu arkadaşlık sanal olarak devam etti. bu problem değildi benim için ama zamanla çok farklılaştık. yani artık ne konuşacak konumuz kaldı ne paylaşacak bir şeyimiz. ben onunla konuşmaktan zevk almıyorum artık, dinlemekten de.
Yani en basitinden mesela ben fallara burçlara inanan biri değim, bana sürekli kahve falı atar, burç yorumu atar. artık okumuyorum bile cevap bile yazmıyorum ama umurunda değil cevap atmamam.darılmıyor kırılmıyor, aşırı anlayışlı bir arkadaş. ben alınsın istiyorum o uzaklaşsın biraz da benden ama yok.
Açık açık konuşamam çünkü alttan alır tamam o zaman bir daha hoşlanmadığın şeyleri atmam sen de haklısın der yani yapı olarak böyle. kırmak üzmek istemiyorum, senelerin arkadaşlığı. birbirimize çok hakkımız geçti, minnet duygum da var.
Hatta bugün bir kargo geldi doğum günüm için hediye yollamış mektup yazmış. gerçekten iyi birisi su götürmez bir gerçek. ama ben arkadaş kalamıyorum hayattan beklentilerimiz farklı. benimle ilgili ortak hayaller kuruyor örneğin seneye benim bulunduğum şehire gelecek ve beraber eve çıkarız şunu yaparız bunu yaparız gibi. hiçbir zaman katılmadım bu hayallere hatta söyledim burası çok pahalı bir şehir gelme diye de açık açık söylememe rağmen.
Bana bel bağlayıp buraya gelmesini de istemiyorum. Ben ona yardımcı olamayacağım. zaten bitik durumdayım, kendime hayrım yok. çok zor bir dönemden geçiyorum.
Başka bir arkadaşıma danıştığımda abartıyorsun büyütüyorsun konuşma kes arkadaşlığını bitsin gitsin diyor. bu kadar kolay mı? arkamda kırık bir kalp bırakmak istemiyorum. onu seviyorum da çünkü. istiyorum ki tamam eskiden yakın arkadaştık ama artık mesafeli olalım biraz zırt pırt yazmasın bana teli bir açtığımda bir sürü whatsapp bildirimi görmeyeyim. yani nefret ederek kavgalı bir şekilde küsmek zorunda mıyız? mesafe koyamaz mıyız?
Daha önceki arkadaşlıklarımda da olabildi böyle şeyler. uyuşmadığımızı fark edip koptuk bir süre sonra. ama bu arkadaşımda bir ilki yaşıyorum. kopamıyorum, ve artık mutsuzum.
Sorum da şu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim? ve sanırım beni biraz takıntı yaptı. çünkü ben yazmayıp kendimi çektikçe daha çok yazmaya aramaya başladı. daha iyi davranmaya daha alttan almaya başladı. alınıp da kendini çekmedi hiç. Mektup yazması, hediye olarak özel bir şeyler yaptırması da tuzu biberi oldu. 1 aydır kendimi çektim çünkü artık ne yapmalıyım sizce kızlar?

Zorlamaya devam ederse biraz ara verelim istersen artık" diyebilirsiniz, içinize sinmeyen hiç birşeyi yapmayın

Boşanın:halay:

Yapicak bisey yok oda bu sekilde düsündügünüzü bilse arkadaslık etmek istemezdi belkide..
Silin gitsin ozaman cok dert etmeyin
evet belki istemezdi ama belli ediyorum zaten daha ne yapayım.
ayrıca sevgilimden ayrılmak gibi bir derdim olsa öpüp başıma koyacağım, 6 aydır ciddi mesafe koymaya çalışıyorum siz düşünün.
sevgilimden ayrılacak olsam böyle zorlanmazdım
silin gitsin mi nasıl durduk yere sileyim çok zalimce olmaz mı?

Henüz evlenmeyi düşünmüyorum deyin..))
Ay şaka bir yana zor bir durum..Çok meşgul olduğunuzu söyleyin.belki yazmadıkça uzaklasirsiniz.
Yalniz birde şöyle bir durum var.dostluklar kolay kurulmuyor bu kişi ile 6 yılı aşkın bir dostluk söz konusu..bulunduğunuz şehire gelip basınıza dert olmamasından mi korkuyorsunuz yoksa ortak paylaşımınız kalmadı diyemi?
Ama uzak olmanızdan oluyor bu belkide bir araya gelme fırsatınız olsa eskisi gibi olurdunuz..
Biomiutum ya ben arkadaş veya dost kaybetmeyi hiç sevmem.Mecbur olduğu durumlar olsa da üzülürüm

Zorlamaya devam ederse biraz ara verelim istersen artık" diyebilirsiniz, içinize sinmeyen hiç birşeyi yapmayın
zorlama yok işte kendi kendine hayallar kuruyor. ben gerçekleri söylememe rağmen. kabul etmek istemiyor sanırım ya da benim olduğum yere gelince değişirim sanıyor

Henüz evlenmeyi düşünmüyorum deyin..))
Ay şaka bir yana zor bir durum..Çok meşgul olduğunuzu söyleyin.belki yazmadıkça uzaklasirsiniz.
Yalniz birde şöyle bir durum var.dostluklar kolay kurulmuyor bu kişi ile 6 yılı aşkın bir dostluk söz konusu..bulunduğunuz şehire gelip basınıza dert olmamasından mi korkuyorsunuz yoksa ortak paylaşımınız kalmadı diyemi?
Ama uzak olmanızdan oluyor bu belkide bir araya gelme fırsatınız olsa eskisi gibi olurdunuz..
Biomiutum ya ben arkadaş veya dost kaybetmeyi hiç sevmem.Mecbur olduğu durumlar olsa da üzülürüm
evet haklısınız ama ortak hiçbir zevkimiz yok. hiçbir yani
sadece iyi bir insan diye de biriyle arkadaş kalmak ne bileyim zaten son 2 senesinde kendimi zorluyor gibi hissediyorum ve açık konuşmak gerekirse buraya geleceğini söylediğinden beri tamamen kopma fikrine girdim çünkü bana bel bağlamış durumda.

E belki onun size ihtiyaci vardir?

Su hayatta sevmedigim bir durumdur bu.Cok yakin oldugun biriyle uzaklastigini farketmek.Ustelik sebepsiz yere...

Ben arkadasiniza üzüldüm sadece.Size hakli veya haksizsiniz diyemem.
evet zaten beni üzen durum da bu. empati yapınca ben de üzülürdüm o yüzden daha da zorlaşıyor durum. kırmak üzmek istemiyorum. onun bana ihtiyacı var tabii ki, ne yapacağım peki :(
geçen senelerde de böyle mesafe koymuştum mesela. ama bir rahatsızlığı çıktı yanında oldum hep. ama artık sıkılıyorum bunalıyorum ben de. onun kafa yapısı benimle örtüşmüyor. yoruldum

evet zaten beni üzen durum da bu. empati yapınca ben de üzülürdüm o yüzden daha da zorlaşıyor durum. kırmak üzmek istemiyorum. onun bana ihtiyacı var tabii ki, ne yapacağım peki :KK43:
geçen senelerde de böyle mesafe koymuştum mesela. ama bir rahatsızlığı çıktı yanında oldum hep. ama artık sıkılıyorum bunalıyorum ben de. onun kafa yapısı benimle örtüşmüyor. yoruldum
Anliyorum size haksizsiniz demedim zaten o yuzden

O zaman kendi durumunuzu kötüleyin.Kötü bir donemdeyim,herkesle iletisimi kestim, kimseyle konusasim gorusesim yok falan deyin.

Bulundugunuz sehre gelmekle ilgili size guveniyor sanirim.Siz de ben kendime zor bakiyorum,kimseye hayrim yok falan sıkıstırın araya.

O da zor da olsa kabullenir belki.

Anliyorum size haksizsiniz demedim zaten o yuzden

O zaman kendi durumunuzu kötüleyin.Kötü bir donemdeyim,herkesle iletisimi kestim, kimseyle konusasim gorusesim yok falan deyin.

Bulundugunuz sehre gelmekle ilgili size guveniyor sanirim.Siz de ben kendime zor bakiyorum,kimseye hayrim yok falan sıkıstırın araya.

O da zor da olsa kabullenir belki.
onları da dedim
ve mektuba şöyle şeyler yazmış
bir daha bu yaşlara gelmeyeceğiz,kendini bu kadar yorma, bu kadar kapama asosyol olma vs vs yani durumun kendinden değil benden kaynaklandığını düşününce de bana üzülüyor ve daha çok yakınlaşıyor. çıkmazdayım sanırım

onları da dedim
ve mektuba şöyle şeyler yazmış
bir daha bu yaşlara gelmeyeceğiz,kendini bu kadar yorma, bu kadar kapama asosyol olma vs vs yani durumun kendinden değil benden kaynaklandığını düşününce de bana üzülüyor ve daha çok yakınlaşıyor. çıkmazdayım sanırım
O zaman arkadasiniz ya bir melek ya da sizdrn baska arkadasi yok ve size fena halde bel baglamis durumda.:olamaz:

Kirmadan bu isi halletmenin bir yolu yok sanirim.Zor bir durum.Allah kolaylik versin.

O zaman arkadasiniz ya bir melek ya da sizdrn baska arkadasi yok ve size fena halde bel baglamis durumda.:olamaz:

Kirmadan bu isi halletmenin bir yolu yok sanirim.Zor bir durum.Allah kolaylik versin.
başka pek arkadaşı yok evet en yakın arkadaşı benim, sağ olun :KK42:

Numaranı değiştir verme bitti açıklamada yapmak zorunda değilsin kırılırsa kırılsın siz bunu dert etmiş burada konu acmışsınız hiç kimse sizin psikoloji nizden daha önemli değil..çünkü hayatta daha büyük dertler var böyle biri kırılmasın diye psikolojinizi yormayınki başka dertlerde çökmeyesiniz

Numaranı değiştir verme bitti açıklamada yapmak zorunda değilsin kırılırsa kırılsın siz bunu dert etmiş burada konu acmışsınız hiç kimse sizin psikoloji nizden daha önemli değil..çünkü hayatta daha büyük dertler var böyle biri kırılmasın diye psikolojinizi yormayınki başka dertlerde çökmeyesiniz
tüm sosyal medya hesaplarımı da kapamayı düşündüm lakin işim gereği kullanmak da zorundayım, bu numarayı da keza öyle. şaşırdım cidden siz de haklısınız

Back