hepinize merhaba altın kızlar,,
yeni topiğimiz de hayırlı olsun..
uzun zamandır yoktum, haber de veremedim.
amaaa düğünü derneği bitirip geldim:)
10 günlük evli-mutlu olarak yeniden aranızdayım :)))))
parayı pulu henüz hesap edecek durumda değilim. düğün oldu bitti henüz evimizi teslim alıp taşınamadık. elimde olan birikim de arada gitti.. ay sonuna kadar bir düzene gireriz inşallah..
buranın havasını çookk özledim..
herkese merhaba ve de birikimleriniz bereketli olsunnnnnnnnn
ve de taydin hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm Allah'tan sağlıklı, huzurlu , mutlu bir ömür sürmenizi dilerim.
ayrıca aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlar ve de listeden geçen ay çıkarılmış olanlar lütfen en geç 30-31 ekim tarihine kadar bana özelden ekim ayı birikimlerini tabloda görmek istedikleri şekliyle mesaj atsınlar olur mu ? tek tek sayfaları takip etmek çok zor kusura bakmayın canlar. şimdiden hayırlı birikimler
farmasi özelden mesaj atamıyorum canım,mesaj sayım yetmiyo
benide( 5 çeyrek)eklermisin canımm sağol
hoşgeldin bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmişten fırsat bulup uğrayana kadar nerelere gitmişsinizzz kızlarr bende geldimmmmmm
selam kızlar,
altın düşüşe devam ediyor bugün 2 tane çeyrek aldım tanesi 157,50 den
parayı pulu henüz hesap edecek durumda değilim. düğün oldu bitti henüz evimizi teslim alıp taşınamadık. elimde olan birikim de arada gitti.. ay sonuna kadar bir düzene gireriz inşallah..
benimde 13 çeyrek 2 cumhurıyet 8 gram altın yazarmısınız.bir dahakı ay 3 gram altın almayı dusunuyorum.
selam kızlar,
ve de taydin hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm Allah'tan sağlıklı, huzurlu , mutlu bir ömür sürmenizi dilerim.
ayrıca aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlar ve de listeden geçen ay çıkarılmış olanlar lütfen en geç 30-31 ekim tarihine kadar bana özelden ekim ayı birikimlerini tabloda görmek istedikleri şekliyle mesaj atsınlar olur mu ? tek tek sayfaları takip etmek çok zor kusura bakmayın canlar. şimdiden hayırlı birikimler[/QUO
merhaba canım,
ben de özelden mesaj atamıyorum....biliyorsun aranıza eylül ayında katılmıştım zaten ve 2 tane çeyrek almıştım...yani benim birikimim sadece 2 çeyrek.... ekim ayı bildirimini de 31 ekimde kumbarayı açıp yapıcam ... beni de eklersen sevinirim canım... :)
ayrıca aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlar ve de listeden geçen ay çıkarılmış olanlar lütfen en geç 30-31 ekim tarihine kadar bana özelden ekim ayı birikimlerini tabloda görmek istedikleri şekliyle mesaj atsınlar olur mu ? tek tek sayfaları takip etmek çok zor kusura bakmayın canlar. şimdiden hayırlı birikimler[/QUO
merhaba canım,
ben de özelden mesaj atamıyorum....biliyorsun aranıza eylül ayında katılmıştım zaten ve 2 tane çeyrek almıştım...yani benim birikimim sadece 2 çeyrek.... ekim ayı bildirimini de 31 ekimde kumbarayı açıp yapıcam ... beni de eklersen sevinirim canım... :)
tamam ekledim canım
tebrik ederim canım Allah mesut etsin.hepinize merhaba altın kızlar,,
bereketli olsun canımselam kızlar,
daha fazlaları gitsin inşallah canım kumbarana.günaydın arkadaşlar.... nasılsınız, nasıl gidiyor birikimler bakalım....buradan görüntü iyi, maşallah.... :)
bu arada dün kumbarama 9 tl. girdi.... :)
hayırlı olsun twent altınlarınselam kızlar,
Amman be dersten çıkıp eve gelene kadar neredeyse 20 dolar düşmüş ons.
İşin yoksa bekle şimdi.
Bu fiyattan ne alınır, ne satılır.
Bu arada merhaba bacılar.
Yeni başlık güzel olmuş.Farmasi eline sağlık.
Bu ay iki günümden birinde sıra bende.
800 tl ordan geliyor.
Ders ücreti yattı ama kardeşime gönderdim. Malum öğrencilik zor.
Yoksa onu da koyacaktım kenara.:)
Olan yeter şimdilik.
Sanırsam kumbarada da bir 50 lira birikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?