- 6 Ağustos 2010
- 38.772
- 68.011
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 yaşındayım 2 yıllık evliyim salı günü evlilik yıldönümü
9 aydır da istiyoruz canım.
Aminnnnnnnn..... hayırlısıyla inşallah...canım benimmmmmmmmmmm hiç stres yapma .
çok gençsin çok güzel bir yaş anne olmak için.
eşinle nice mutlu yıllara .
ben de 27 yaşımda anne olmuştum. Rabbim isteyen tüm dostlara yaşatsın o güzel duyguyu.
Aminnnnnnnn..... hayırlısıyla inşallah...
sağolasın senin çocuklarını da sana bağışlasın sana hayırlı evlat Hakka layık kul eylesin..
kullandığın atasözüne gelince ; diğer topikte olup da topiğin eski sakinlerine herhangi bir terbiyesiz hareketime binaen (yani topikte kalıp ,topiği sahiplenip de topikten arkadaşları göndermeye kalkışmak gibi basitçe davranmak gibi) bunu sarfetmiş olsan anlarım da konuyla alakasını kuramadım ...
canım sence yeni topik eski topik mevzusunu bu kadar uzatmaya gerek var mı ?
başıyazmalı canım en güzeli sen bir topik aç ve listeyi oluştur ne dersin ? ben katılırım tatlım hem de seve seve
bugün haftanın son günüydü kızlar ve ben 50 tl arttırdım
bugün haftanın son günüydü kızlar ve ben 50 tl arttırdım
maşallah sana
bizde bugün dışarı çıkacaktık, çıkamadık eşim rahatsızdı biraz, evin gıda laışverişini ben yaptım, buzlukta etim vardı et almadım..
60 tl de ben artırdım bugün .. Allah berekt versin..
cuma günü çeyrek 163 altının gramı ise 93 tl idi, ama kuyumcudan kuyumcuya şehirden şehire fark ediyor..
ben 7 kuyumcu gezdim gremı 91 aldım..
selam kızlar, bişi sorucam ben de ceyrek biriktiriyordum bayağı olmustu lazım oldu bozdurduk.şimdi yine basladım. ama bir de bireysel emeklilikte var ben de her ay 150 tl yatırıom 10 sene dewam edecek.56 yasındada emekli maaşı almaya baslıcam. ne kadar karlı bilmiyorum ama basladım artık , 1 sen oldu.2000 tl ye yakın para birikti.bir de bebeğimiz olsa, lütfen benim için dua edin kızlar:(5:
kızlar ablamın nişanı yaptık dün çok şükür kazasız belasız..çokta güzel geçti nişanıda atlattığıma göre bu ay birikimim tavan yapmalı
maşallah sana
bizde bugün dışarı çıkacaktık, çıkamadık eşim rahatsızdı biraz, evin gıda laışverişini ben yaptım, buzlukta etim vardı et almadım..
60 tl de ben artırdım bugün .. Allah berekt versin..
buğündeben 45 tl atımm berketli olsun dostlar