Kirli Çıkılar )))

25 yaşındayım 2 yıllık evliyim salı günü evlilik yıldönümü
9 aydır da istiyoruz canım.

canım benimmmmmmmmmmm hiç stres yapma .
çok gençsin çok güzel bir yaş anne olmak için.
eşinle nice mutlu yıllara .
ben de 27 yaşımda anne olmuştum. Rabbim isteyen tüm dostlara yaşatsın o güzel duyguyu.

Aminnnnnnnn..... hayırlısıyla inşallah...
sağolasın senin çocuklarını da sana bağışlasın sana hayırlı evlat Hakka layık kul eylesin..

Aminnnnnnnn..... hayırlısıyla inşallah...
sağolasın senin çocuklarını da sana bağışlasın sana hayırlı evlat Hakka layık kul eylesin..

Allah razı olsun canım ve de kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum bu güzel duana .
çok sağol gerçekten.

sen özlü bir söz yazınca benim de aklıma geldi yazayım dedim

derdim topik açmak olsaydı aylardır açardım inan canım uzun zamandır buralardayım

bence de uzatmaya lüzum yok canım herkesin işi rastgele

bugün haftanın son günüydü kızlar ve ben 50 tl arttırdım

maşallah sana
bizde bugün dışarı çıkacaktık, çıkamadık eşim rahatsızdı biraz, evin gıda laışverişini ben yaptım, buzlukta etim vardı et almadım..
60 tl de ben artırdım bugün .. Allah berekt versin..

kızlar beni de tabloya ekleyin ama tabloda şimdiye kadar biriktirdiklerimiz mi yazılıyo anlamadım ben.bide tamam falan diye yazılar var onlar n oluyo

selam kızlar, bişi sorucam ben de ceyrek biriktiriyordum bayağı olmustu lazım oldu bozdurduk.şimdi yine basladım. ama bir de bireysel emeklilikte var ben de her ay 150 tl yatırıom 10 sene dewam edecek.56 yasındada emekli maaşı almaya baslıcam. ne kadar karlı bilmiyorum ama basladım artık , 1 sen oldu.2000 tl ye yakın para birikti.bir de bebeğimiz olsa, lütfen benim için dua edin kızlar:(5:

merhaba başka bir topiğe yazdığım msjı kopyalıyorum ben pek sıcak bakmıyorum bese açıkçası

merhaba hanımlar bireysel emeklilik diyen arkadaşlarımız hangi emeklilik sistemi? eğer anadolu emeklilikse aman uzak durun derim.. çünkü yıllarca ödüyorsunuz ve sonunda elinize geçen o kadar komik bir rakamki.. abim anadolu hayat emeklilikten bu şekilde emekli oldu.. ilk başlarda binbir vaatler sistemi cezbedici gözüktürecek yalanlar vs.. ama tabi gerçek emekli olunca anlaşılıyor.. üç ayda bir alıyor maaşını.. maaş demek saçma olur gerçi çünkü 120 tl.evet üç ayda aldığı sadece bukadar..hersene kar marjımız düştü diyerek maaşıda azaltıyorlar çok saçma bir sistem..okadar reklamı dönen ve en eski emeklilik sistemlerinden biri kar marjımız düştü diyip maaşta azaltma yapıyor..he ilk başta illaki kar paylı emeklilik olduğunu söylüyor.. ama nedense o zaman kar marşımız düşer vs değilde aksine sürekli büyümekte olan kar oranı yüksek bir kurum gibi lanse edip cezbediyorlar..o yüzden emeklilik sistemlerine karşı inanılmaz önyargılıyım ben.. onun yerine birikimi altın vs yapıp beketmek en mantıklısı.. yoksa banka her ay aldığı primi istediği gibi kullanıyor emeklilik zamanında ise binbir dalavereyle size anaparanızın bile çok altında bir para veriyor..

kızlar ablamın nişanı yaptık dün çok şükür kazasız belasız..çokta güzel geçti nişanıda atlattığıma göre bu ay birikimim tavan yapmalı

merhaba arkadaşlar...
yeni başlığımız hayırlı olsun :)
ekim ayı bereketli geçiyor herkesin maşallah :) ben de bu ay geçen aya göre daha dikkat ediyorum,bakalım ay sonunda ne çıkacak kumbaradan :)

bende aranıza katılmak istıyorum.harcamam cok fazla bunu en aza ındırmek ıstıyorum benıde tabloya eklermısıniz yada nasıl oluyor

kızlar kırlı çıkılarınız hayırlı ugurlu olsun ınsallah 2 yılda yaptıgımız bırıkımımız vardı bugun 4 tane adana burgum gıdıyor araba alıyoruz gerıye 85 gr kelepçeli bılezıgımle 5 tane 20 şer gr bılezıgım kalıyor vedalasmak zor oldu.nakıt paramızda 16 mılyardı fakat oda arabaya gıdıyor belkı bı sure bırıkım yapamayabılırız ama ogluşumun kumbarası var 1 ayda 145 tl bırıktırmış kuzum:)) umarım bol bol kazancınız ve bırıkımlerınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…