Kirli Çıkılar )))

Rabbim tüm kardeşlerimizi böyle acılardan uzak tutsun.
geçen ekranda maç izliyorum,taraftarlar üstlerindeki giysilerini çıkartıp kocamn bir pankart açtılar.
van için sen üşüyorsan bizde üşüyoruz diye bişiydi.
acaip ürperdim,değişik duygular yaşadım ama....
herkes başına gelenle müsemma .
diycek bişiy yok Rab den yardım dilemekten başka.
Allah yar ve yardımcınız olsun

slm kızlarrrnöbetten çıktım gelirken 168 den 3 çeyrek aldım 70 tlde kuytuköşebankta kaldıyarında iznim var bu hafta çok rahatım sorumlu hemşiremiz öğrenci nöbeti istermisin dedi olur dedim başhemşireyle konuşayım dedi yeniyim diye belki kabul etmez dedi ama olumlu bakmış,bugün uğradım hakkında güzel şeyler duydum çok iyi çalışıyomuşsun dedi ilçeye gidip gelmek zor oluyordur dedi ocaktan itibaren öğrenci nöbetine yazarız dedi çok mutlu oldum yaahafta da 2 gün nöbet sonra evdeyim,sadece pazar 24 saat nöbet tutcam birde perşembe akşam üstü gidip ertesi sabah gelcem geri kalan günler hep evdeyimmm,yol parasından da kurtulmuş olucam evimle de daha çok ilgilencem daha çok birikim yapcam inşlhh

öncelikle altınların hayırlı olsun iş mevzusunda da senin adına çok sevindim canım

kızlar yazılarınızı 1 haftadır takip ediyorum bende çok heveslendim,elimde 350 tl var çeyrek almak yerine bende banka hesabı açmak istiyorum,doğrumu düşünüyorum,bu al sat işi nasıl oluyor nettenmi yapabilirmiyim,hangi banka?sizleri gördükçe azim geliyor banada normalde çok tutumsuz bir insanım gereksiz harcmaalar yapıyorum,ev hanımıyım öyle çok birikim yapamam ayda 50 tl,akmasada damlar :)beni bilgilendirirmisiniz

Son düzenleme:
selam hanımlar altın biraz daha düşmüş düne göre :44:

merhaba canım,evet düne göre bir düşüş var. dün 103 tl.'yi gören gr, şu an itibariyle 101.8 seviyelerinde seyrediyor. satma işini bir daha düşün istersen... ama yineliyorum, hem çıkacağı hem de düşeceği yönünde iddialı açıklama ve beklentiler var..... ben şu an param olsa alım yaparım....

hoşgeldin şeker.
çok sevindim senin adına.
tam gaz ileri valla hayırlısıyla.

haklısın canım bende beklemedeyim şuan.bakalım yarın ne gösterecek :44:

tek kelimeyle '' harikasın'' tatlı hemşommmmmmmmmmmmm
Allah daim etsin sağlıkla inşallah.
bereketli olsun birikimlerin

[TD]
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK
TL
ÇEYREK ALTIN
CUMH. ALTINI
YARIM ALTIN
GR ALTIN
DÖVİZ
BİLEZİK gr
birikim zamanı
bildirim yapanlar
farmasi
5900tl
2
2011 nisan
tamam
ececikkk35
3500 tl
12
tamam
arcak81
125 tl
3
1
2
30 gr
başıyazmalıkız
1500 tl
tamam
deren1907
1100tl
3
3gr
gökyüzündedans
3
nazende_87
2
5gr
20 dolar 30 euro
90 gr
mandalina01
1
7 gr
19.08.2011
sunny66
14
2
6 gr
2011 TEMMUZ
tamam
ladyfog
500 tl
5
1
10 gr
tamam
joeyfun
50 tl
2011 ağustos
tamam
xxtalyaxx
5
10
2011 ağustos
yusum
1320 tl
1
7
1
2011 temmuz
tamam
sevimsiz_25
15 tl
1
gulayb
1300 tl
2
1
1
84 gr
LPGLİ_FERRARİ
7
6
1
yasemin1989
5 gr
orchidea
5 gr
meyraa
2
1
1 gr
2011 eylül
tamam
karanfilce
600 tl
19.5 gr
twent
2
KaRaLaHaNa
550 tl
25 gr
tamam
DoLuNaY
8
YenidenDogdum
100 tl
parlayanyildizim
9
1000 euro
70 gr
2011 şubat
Jennifer
7
3
nisa_86
2
38 gr
2010
gzmnc
100 euro
18.10.2011
moondance
100 tl
5
19
30 gr
75 gr
tamam
miska
8100 tl
1
20 gr
02.Haz.11
grhshr
40 tl
1
20 euro 4 dolar
15.10.2011
tamam
s_beyazkaranfil
24 gr
darkseaa
8
Sineray
80 tl
1
10 gr
senaysenay
sincera
150 tl
9 gr
mucok
4
4 gr
tamam
oz_lem_
2 gr
tamam
sofistike
157 tl
1
1
tamam

Son düzenleme:
çeyreğin yarısı kadar olacaksa ortalama 165/2 80 küsürlerde olur fiyatı herhalde

yok canım,tam yarısı değil çeyreğin,haberlerde dinlemiştim 58 tl. den satışa sunulucak denmişti,en fazla 60 tl. olur.....
bende haberlerde 60 tl duymustum olsun en azından nakıt bırıktırdıklerım le alırım 100 e kadar yolu war yanlıs kuyumcular yıne ceyrektekı gıbı koyarsa cok bırıktırırım 3-aydn 3 aya gıder alrıım belkı o zmaan tam da yapabılırım ama ılkk olraka o kucukten yapıcam cok merak edıorum

genelde bırkımcıler yanı farması felan evde saklması zor oldugundan ve kuyumcular fark koydugundan altın hesabı acanlardan ama kımı arkadaslarımzda sepet yapıor euro dolar gram altın ceyrek alıorlar karar senın ıs bankası olmak uzere kuveyt halkbank hepsınden altın hesabı acabılıorsun ıntten takıp edıcen dussukken alıcan yuskeldımı satıcan bende yenı basladım ıs bankasından gram aldın aldım 96 tl ye bundan 2-3 hafta onceydi sımdı 101,00 oldu gun ıcersınde degısıor hafta sonu satısı asagı cekıorlar ve mesaı saatlerı dısında alısla satıs arasında baya 3-4 tl oynuyor dıger türlü cok az kurus oynuyor mesaı saatlerınde sen uzun vadelı duusnuyorsan gram ısıde ıyı ceyrekte ıyı ama bozduurum yada kullanılrım dersen bankadan actırca koldugun gramda baya beklmem gerek cok kar etmen ıcın sıkı takıp gerektıor yanı bende aynen senın gıbıyım tutumsuz gereksız harcama yapan bı ev hanımı ama dusundum tasındım bırde kayınvalıdem ev verdı bıze 2 daıre yaptırın ıcını kıracı sokun naparsıanız yapın dıe onun ıcın karar verdım elıme gecen bozukları pazardan arda kalanları faturalırımın ustlerını hepsını ne kadar olursa 50+60 belkıde 20 kıs cunku onumuz bellı olmaz ıs durumu bebısımızde gelıor ole bırıktırcem savurgablık donemı bıttı bırıktıpr yazın ıcını yaparken esım lazım oldugundada cıkartıp vercem kı belkı lazım olmaz o zamanda kızım kaldırcam sımdı tutmassak yaşlanınca bı işe yaramaz gencken tutalım da yanı sen kendı bırkımını kucumseme azı cogu olmaz bırkımın zaten bı bole bozukları koseye atmaya basladınmı ayrılamazsın ama gormezlıkten gel atıklarını alısverısınıde felan dıkattlı olursun yetrekı heves et derım :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bildirim yapan ve yapmayan arkadaşlar tabloya bakınız
ve yapmayan arkadaşlar lütfen bildrim yapınız.

merhaba kızlar bildirim yapan ve yapmayan arkadaşlar tabloya bakınız
ve yapmayan arkadaşlar lütfen bildrim yapınız.
canım bişiy sorucam ılk lısteye eklenmıormus toplu olarak goremıyormuyuz yoksa bu sekıldemı ılerlıcek hanı her ayın lıstesı farklı olarak merak etımde bende defterıme yazım barı sonra koydugum yerlerı unutuyorum

canım ilk sayfaya kasım ayının listesi diye ekliyeceğim ama onun dışında herkes ne yapıp yapmadığını bildirim açısından görsün varsa düzeltilmesi gereken yerler uyarsın ona göre en son şeklini 1 . sayfaya ekliyeyim diye önce buraya yazdım.
ayrıca bu listeye bakarsan topu topu listede 10 kişinin ismi kalacak diğerleri silenecek.
ben uyarı amaçlı ekledim.
en geç bu akşam saat 21:00 e kadar bildirimlerinizi yapınız.
yeni listeyi ilk sayfaya bu akşam ekliyeceğim kızlar

102,2 tl. den az bir miktar altın aldım... alım için yüksek bir rakam ama çok sabırsız olduğum için daha bekleyemedim...

ben de biraz önce 164 den 3 tane çeyrek aldım kızlar bu ay bu kadar. allah bereket versin.

hayırlı olsun altınlarınız kızlar

senin adına çok sevindim ececik
evine vakit ayırabilecek olman çok güzel bir haber

ay canım ben bu ay bildirim yapmada baya geç kaldım kusura bakma altın almak için bekliyorum ya neyse gönderdim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…