- 28 Haziran 2008
- 6.102
- 1
merhabalar hanımlar aranızda bilenler vardır ben vanda yaşıyorum ve evsiziz şu anda.
evimin yıkım kararı alındı,zaten durumu çok kötü, birkaç parça eşyamızı kurtarmak adına vana gidiyorum.
tabii bunların hepsi masraf olacak, bir miktarcık gram altınım vardı,evi taşımak için onları satmam gerek.
bu hafta içi çarşambaya kadar hangi seviyeden satmak uygun olur???
slm kızlarrrnöbetten çıktım gelirken 168 den 3 çeyrek aldım 70 tlde kuytuköşebankta kaldı yarında iznim var bu hafta çok rahatım sorumlu hemşiremiz öğrenci nöbeti istermisin dedi olur dedim başhemşireyle konuşayım dedi yeniyim diye belki kabul etmez dedi ama olumlu bakmış,bugün uğradım hakkında güzel şeyler duydum çok iyi çalışıyomuşsun dedi ilçeye gidip gelmek zor oluyordur dedi ocaktan itibaren öğrenci nöbetine yazarız dedi çok mutlu oldum yaa hafta da 2 gün nöbet sonra evdeyim,sadece pazar 24 saat nöbet tutcam birde perşembe akşam üstü gidip ertesi sabah gelcem geri kalan günler hep evdeyimmm,yol parasından da kurtulmuş olucam evimle de daha çok ilgilencem daha çok birikim yapcam inşlhh
selam hanımlar altın biraz daha düşmüş düne göre :44:
öncelikle altınların hayırlı olsun iş mevzusunda da senin adına çok sevindim canım
slm kızlarrrnöbetten çıktım gelirken 168 den 3 çeyrek aldım 70 tlde kuytuköşebankta kaldı yarında iznim var bu hafta çok rahatım sorumlu hemşiremiz öğrenci nöbeti istermisin dedi olur dedim başhemşireyle konuşayım dedi yeniyim diye belki kabul etmez dedi ama olumlu bakmış,bugün uğradım hakkında güzel şeyler duydum çok iyi çalışıyomuşsun dedi ilçeye gidip gelmek zor oluyordur dedi ocaktan itibaren öğrenci nöbetine yazarız dedi çok mutlu oldum yaa hafta da 2 gün nöbet sonra evdeyim,sadece pazar 24 saat nöbet tutcam birde perşembe akşam üstü gidip ertesi sabah gelcem geri kalan günler hep evdeyimmm,yol parasından da kurtulmuş olucam evimle de daha çok ilgilencem daha çok birikim yapcam inşlhh
merhaba canım,evet düne göre bir düşüş var. dün 103 tl.'yi gören gr, şu an itibariyle 101.8 seviyelerinde seyrediyor. satma işini bir daha düşün istersen... ama yineliyorum, hem çıkacağı hem de düşeceği yönünde iddialı açıklama ve beklentiler var..... ben şu an param olsa alım yaparım....
BİRİKİM LİSTESİ | ||||||||||
KK NİCK | TL | ÇEYREK ALTIN | CUMH. ALTINI | YARIM ALTIN | GR ALTIN | DÖVİZ | BİLEZİK gr | birikim zamanı | bildirim yapanlar | |
farmasi | 5900tl | 2 | 2011 nisan | tamam | ||||||
ececikkk35 | 3500 tl | 12 | tamam | |||||||
arcak81 | 125 tl | 3 | 1 | 2 | 30 gr | |||||
başıyazmalıkız | 1500 tl | tamam | ||||||||
deren1907 | 1100tl | 3 | 3gr | |||||||
gökyüzündedans | 3 | |||||||||
nazende_87 | 2 | 5gr | 20 dolar 30 euro | 90 gr | ||||||
mandalina01 | 1 | 7 gr | 19.08.2011 | |||||||
sunny66 | 14 | 2 | 6 gr | 2011 TEMMUZ | tamam | |||||
ladyfog | 500 tl | 5 | 1 | 10 gr | tamam | |||||
joeyfun | 50 tl | 2011 ağustos | tamam | |||||||
xxtalyaxx | 5 | 10 | 2011 ağustos | |||||||
yusum | 1320 tl | 1 | 7 | 1 | 2011 temmuz | tamam | ||||
sevimsiz_25 | 15 tl | 1 | ||||||||
gulayb | 1300 tl | 2 | 1 | 1 | 84 gr | |||||
LPGLİ_FERRARİ | 7 | 6 | 1 | |||||||
yasemin1989 | 5 gr | |||||||||
orchidea | 5 gr | |||||||||
meyraa | 2 | 1 | 1 gr | 2011 eylül | tamam | |||||
karanfilce | 600 tl | 19.5 gr | ||||||||
twent | 2 | |||||||||
KaRaLaHaNa | 550 tl | 25 gr | tamam | |||||||
DoLuNaY | 8 | |||||||||
YenidenDogdum | 100 tl | |||||||||
parlayanyildizim | 9 | 1000 euro | 70 gr | 2011 şubat | ||||||
Jennifer | 7 | 3 | ||||||||
nisa_86 | 2 | 38 gr | 2010 | |||||||
gzmnc | 100 euro | 18.10.2011 | ||||||||
moondance | 100 tl | 5 | 19 | 30 gr | 75 gr | tamam | ||||
miska | 8100 tl | 1 | 20 gr | 02.Haz.11 | ||||||
grhshr | 40 tl | 1 | 20 euro 4 dolar | 15.10.2011 | tamam | |||||
s_beyazkaranfil | 24 gr | |||||||||
darkseaa | 8 | |||||||||
Sineray | 80 tl | 1 | 10 gr | |||||||
senaysenay | ||||||||||
sincera | 150 tl | 9 gr | ||||||||
mucok | 4 | 4 gr | tamam | |||||||
oz_lem_ | 2 gr | tamam | ||||||||
sofistike | 157 tl | 1 | 1 | tamam | ||||||
çeyreğin yarısı kadar olacaksa ortalama 165/2 80 küsürlerde olur fiyatı herhalde
bende haberlerde 60 tl duymustum olsun en azından nakıt bırıktırdıklerım le alırım 100 e kadar yolu war yanlıs kuyumcular yıne ceyrektekı gıbı koyarsa cok bırıktırırım 3-aydn 3 aya gıder alrıım belkı o zmaan tam da yapabılırım ama ılkk olraka o kucukten yapıcam cok merak edıorumyok canım,tam yarısı değil çeyreğin,haberlerde dinlemiştim 58 tl. den satışa sunulucak denmişti,en fazla 60 tl. olur.....
kızlar yazılarınızı 1 haftadır takip ediyorum bende çok heveslendim,elimde 350 tl var çeyrek almak yerine bende banka hesabı açmak istiyorum,doğrumu düşünüyorum,bu al sat işi nasıl oluyor nettenmi yapabilirmiyim,hangi banka?sizleri gördükçe azim geliyor banada normalde çok tutumsuz bir insanım gereksiz harcmaalar yapıyorum,ev hanımıyım öyle çok birikim yapamam ayda 50 tl,akmasada damlar :)beni bilgilendirirmisiniz
canım bişiy sorucam ılk lısteye eklenmıormus toplu olarak goremıyormuyuz yoksa bu sekıldemı ılerlıcek hanı her ayın lıstesı farklı olarak merak etımde bende defterıme yazım barı sonra koydugum yerlerı unutuyorummerhaba kızlar bildirim yapan ve yapmayan arkadaşlar tabloya bakınız
ve yapmayan arkadaşlar lütfen bildrim yapınız.
canım bişiy sorucam ılk lısteye eklenmıormus toplu olarak goremıyormuyuz yoksa bu sekıldemı ılerlıcek hanı her ayın lıstesı farklı olarak merak etımde bende defterıme yazım barı sonra koydugum yerlerı unutuyorum
102,2 tl. den az bir miktar altın aldım... alım için yüksek bir rakam ama çok sabırsız olduğum için daha bekleyemedim...
ben de biraz önce 164 den 3 tane çeyrek aldım kızlarbu ay bu kadar. allah bereket versin.
kumbirikte bu ay 45 tl birikmiş
kumbirikte bu ay 45 tl birikmiş
ay canım ben bu ay bildirim yapmada baya geç kaldım kusura bakma altın almak için bekliyorum ya neyse gönderdim artık.