- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[TD]
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK
TL
ÇEYREK ALTIN
CUMH. ALTINI
YARIM ALTIN
GR ALTIN
DÖVİZ
BİLEZİK gr
birikim zamanı
bildirim yapanlar
farmasi
5900tl
2
2011 nisan
tamam
ececikkk35
3500 tl
12
tamam
arcak81
125 tl
3
1
2
30 gr
başıyazmalıkız
1500 tl
tamam
deren1907
1100tl
3
3gr
gökyüzündedans
3
nazende_87
2
5gr
20 dolar 30 euro
90 gr
mandalina01
1
7 gr
19.08.2011
sunny66
14
2
6 gr
2011 TEMMUZ
tamam
ladyfog
500 tl
5
1
10 gr
tamam
joeyfun
50 tl
2011 ağustos
tamam
xxtalyaxx
5
10
2011 ağustos
yusum
1320 tl
1
7
1
2011 temmuz
tamam
sevimsiz_25
15 tl
1
gulayb
1300 tl
2
1
1
84 gr
LPGLİ_FERRARİ
7
6
1
yasemin1989
5 gr
orchidea
5 gr
meyraa
2
1
1 gr
2011 eylül
tamam
karanfilce
600 tl
19.5 gr
twent
2
KaRaLaHaNa
550 tl
25 gr
tamam
DoLuNaY
8
YenidenDogdum
100 tl
parlayanyildizim
9
1000 euro
70 gr
2011 şubat
Jennifer
7
3
nisa_86
2
38 gr
2010
gzmnc
100 euro
18.10.2011
moondance
100 tl
5
19
30 gr
75 gr
tamam
miska
8100 tl
1
20 gr
02.Haz.11
grhshr
40 tl
1
20 euro 4 dolar
15.10.2011
tamam
s_beyazkaranfil
24 gr
darkseaa
8
Sineray
80 tl
1
10 gr
senaysenay
sincera
150 tl
9 gr
mucok
4
4 gr
tamam
oz_lem_
2 gr
tamam
sofistike
157 tl
1
1
tamam
canım çok tşk ederim evet bende çok seviniyorum gerçi gündüz çalışmayıda özlerim ama stresten kurtulurum en azındanhayırlı olsun altınlarınız kızlar
senin adına çok sevindim ececik
evine vakit ayırabilecek olman çok güzel bir haber
bereketli olsun canımumbirikte bu ay 45 tl birikmiş
saol bitanemm hayırlısıyla inşlhhhoşgeldin şeker.
çok sevindim senin adına.
tam gaz ileri valla hayırlısıyla.
saol canımıniçitek kelimeyle '' harikasın'' tatlı hemşommmmmmmmmmmmm
Allah daim etsin sağlıkla inşallah.
bereketli olsun birikimlerin
Farmasi bende bildirim yapmadım bu ay yanlız senden ricam benim yarın belli olacak yarın akşam 5 e kadar sana bildirim yapacağım eğer olmaz dersen geçen aydakiyle aynı
tamam canım bildirimini yarın yap , bekliyeceğim inşallah
şimdiden hayırlı olsun canım
ay benim hiç kumbiriğim olmadı
ben kumbarada hiç güzel birikim yapamadım.
aslında koluma bileklik almıştım ama 150 bir onu yapabilmiştim.
sabredemiyorum nedense kumbaraya.
boş boş duruyor çekmecede üzülüyorum aslında.
sana maaşallah...
bereketli olsun canım
birikim zamanı buradaki grupla biriktirmeye başladığımız tarih mi olacak? öncesi de olabilir mi?
öylesine bir kavanoz da mı yok canım
teşekkürler kızlar
canım ben kendi adıma cevap vereyim soruna
biz burda çoğu arkadaşla bozukluklarımızı her ay kumbaraya atarak birikim maceramıza başladık
amacımız kenara ne kadar atabildiğimizi,irademizi para arttırmak konusunda ne kadar zorlayabildiğimizi görmekti..
yani kısacası güzel olan tabiki burda birikime başladığın tutarı yazdırmak listeye
yoksa hepimizin evinde başka birikimleride var ..
günaydın çıkılarım
Bende bildirim yapamayacagım
gecen aykı ile aynı
sen ne durumdasın .
geçen ay başı çok kederliydin,bu ay değişiklik olack mı.
bu ay birikim olmayacağı belli gibiydi zaten değil mi?
umarım yeni ayda düzene koyabilirsin...
bu ay cok eşelemedim
ama benim param dahi yetmediki
ogluma borclandım
kıradan bıraz kullandım kendime
bir an evvel toparlamam gerek bıraz gıysı aldım kendıme uygnlarından 15 tl fılan badı aldım bogazlı
bı dahakı ay yanı bu ay maasımla bahsı gecen altınların parasını verıcem akrabama cok oldu artık gercı oda bana 4 altın fılan verecek oglum ıcın ama olsun o daha sonra verır durumları ıyı degıl
bı dahakı ayda ucu ucuna yetecek oglumun parasınıda gerı koyacagım
ınsallah ocak dıyorum lahanacım ya ınsallah hersey mınımumda onumuzdekı ay en azından yarısına kadar elımde kalan parayla ıdare edecegım
ve ocakta fırma degısebılırım yanı bu fırmada 1 senemı tamamlayıp yerım degısecek aynı sahıplerı patronları aynı ıs yıne ama maasım 300 lıra fark edecek
erkek arkadasımında aksam ıste toplantı var otel satılmıs bakalım ne olacak onların durumu
ons fırladı,altın yükselişe geçti
hadi yine iyiysin :) şaka bir yana çok hızlı değişiyor altın...2 saat önce 101.7 tl. den almıştım gr ını,şu an satış 102,7 tl.
bende haberlerde 60 tl duymustum olsun en azından nakıt bırıktırdıklerım le alırım 100 e kadar yolu war yanlıs kuyumcular yıne ceyrektekı gıbı koyarsa cok bırıktırırım 3-aydn 3 aya gıder alrıım belkı o zmaan tam da yapabılırım ama ılkk olraka o kucukten yapıcam cok merak edıorum
genelde bırkımcıler yanı farması felan evde saklması zor oldugundan ve kuyumcular fark koydugundan altın hesabı acanlardan ama kımı arkadaslarımzda sepet yapıor euro dolar gram altın ceyrek alıorlar karar senın ıs bankası olmak uzere kuveyt halkbank hepsınden altın hesabı acabılıorsun ıntten takıp edıcen dussukken alıcan yuskeldımı satıcan bende yenı basladım ıs bankasından gram aldın aldım 96 tl ye bundan 2-3 hafta onceydi sımdı 101,00 oldu gun ıcersınde degısıor hafta sonu satısı asagı cekıorlar ve mesaı saatlerı dısında alısla satıs arasında baya 3-4 tl oynuyor dıger türlü cok az kurus oynuyor mesaı saatlerınde sen uzun vadelı duusnuyorsan gram ısıde ıyı ceyrekte ıyı ama bozduurum yada kullanılrım dersen bankadan actırca koldugun gramda baya beklmem gerek cok kar etmen ıcın sıkı takıp gerektıor yanı bende aynen senın gıbıyım tutumsuz gereksız harcama yapan bı ev hanımı ama dusundum tasındım bırde kayınvalıdem ev verdı bıze 2 daıre yaptırın ıcını kıracı sokun naparsıanız yapın dıe onun ıcın karar verdım elıme gecen bozukları pazardan arda kalanları faturalırımın ustlerını hepsını ne kadar olursa 50+60 belkıde 20 kıs cunku onumuz bellı olmaz ıs durumu bebısımızde gelıor ole bırıktırcem savurgablık donemı bıttı bırıktıpr yazın ıcını yaparken esım lazım oldugundada cıkartıp vercem kı belkı lazım olmaz o zamanda kızım kaldırcam sımdı tutmassak yaşlanınca bı işe yaramaz gencken tutalım da yanı sen kendı bırkımını kucumseme azı cogu olmaz bırkımın zaten bı bole bozukları koseye atmaya basladınmı ayrılamazsın ama gormezlıkten gel atıklarını alısverısınıde felan dıkattlı olursun yetrekı heves et derım :)