benimde 800 liram var.dün düşüşü görünce böyle devam eder sandım 100,23 ten almadım :18: bugün 102.50 lira..ne yapsam beklesemmi alsammı ?
canım ben de almayı düşünüyorum ama dediğim gibi beklemedeyim... bence 102,50 alım için yüksek bir rakam... üstelik düşüş beklentisi var piyasada...bekleyip görelim... ama tabi çıkmaya devam da edebilir.... piyasalar karışık ne zaman ne olacağı belli değil... gerçi ben altın için söyle düşünüyorum,yüksek bile olsa uzun vadede kullanmlayı düşünmediğim için biraz daha bekler iyice yükselince bozarım...her halukarda zarar etmem.....
canım bankadan vadesiz altın hesabı açmak güvenlik ve hızlı işlem yapabilmek adına daha mantıklı hayırlı olsun bitanem.ya arkadaşlar,şimdi ben aylık kumbara birikimleriyle çeyrek,yarım,cumhuriyet alıyordum iki aydır... ama dün itibariyle,hem gel-git, al -aldır, angarya iş nedeniyle hem de evde saklama veya kasaya koyma riski nedeniyle birikimlerime bankadan gr altın alarak devam etmeye karar vermiş bulunuyorum... bilmiyorum iyi mi kötü mü yaptım farmasiciğim....
canım şimdiden hayırlı olsun bebeğinfarmasıcıgım bu ay bırıkmlerım bıraz vasat malum pazara bı yere cıkamıorum ay sonuna cok war ama 30 kasımda sezaryanla dogumum war o yuzden bugun tum odemelerımı yapıcam bu gune kadar ne bırıktırysem ozelden msj atcam aralık ayındada artık ayı doldururu bırıkımlerımı paylasarım bu ayı erken kapatcam napalım artık
farmasıcıgım bu ay bırıkmlerım bıraz vasat malum pazara bı yere cıkamıorum ay sonuna cok war ama 30 kasımda sezaryanla dogumum war o yuzden bugun tum odemelerımı yapıcam bu gune kadar ne bırıktırysem ozelden msj atcam aralık ayındada artık ayı doldururu bırıkımlerımı paylasarım bu ayı erken kapatcam napalım artık
ne oluyor bu altına yahu
Ama bir yerde bir yorum okudum 2012 sonunda altının gramı 200tl olabilir diyorduBelki doğru bir yorum değil bu ama olsun, bunun olabilme ihtimalinin konuşulması bile güzel
canım şimdiden hayırlı olsun bebeğinikinci mi? kız mı? erkek mi? ben de önümüzdeki yıl düşünüyorum da 3. yü bu kadar iş ve yoğunluk arasında bi bebek eksikti diyenlere inat (yani kendime )
canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah.
birikimlerin de bereketli olsun.
keşke böyle birşey olsa değil mievet canım bende buna benzer yorumlara denk geliyorum.
12 de tavan yapacağı söyleniyor...
tüm öğretmen kardeşlerim.
hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun.
ellerinizden öperim....
tüm öğretmen kardeşlerim.
hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun.
ellerinizden öperim....
Siteye girince aklıma Farmasi GELDİ :)
Önünüz de saygıyla eğilerek Farmasiciğim senin ve topic te adını bilmediğim diğer öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutluyorum.
öğretmenler gününüz kutlu mutlu umutlu olsunnn