- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
güle güle giyin canım. Allah eşine bol bereketli kazançlar versin.kızlar tatilden döndük oldukça eğlenceli geçti çok şükür.
eşimden hediyeler yağmur gibi yağdı çok mutlu oldum
2 kazak
1 triko ceket
2 kot pantalon
1 çizme
eşim ve ortağı işyerine 2 ip yapım makinası aldılar 170.000 euroya. 85.000 ni peşin
diğer 85000 eurosunu 1 yıl içerisinde taksit taksit makina aldıkları yere ödeyecekler.
anlaşıldı ki benim adamda para var. kişinin maaş bodrosu olmayınca kazancı hakkında net birşey söylemek mümkün olmuyor .
Bu arada yarın 10 kasım Atatürk'ümüzü ve tüm şehitlerimizi bu vatan için gazi olmuş ama aramızdan ayrılmış değerli büyüklerimizi saygıyla anıyorum ,Yüce Rabbimden rahmet diliyorum.
yarın okulda program var ve ben program sunucusuyum. saat 09:05 te tam piyasalar açıldığı vakit program yapıyor olacağız.neyse hayırlısı olsun.
yarın program olmasa oldukça kritik bir gündü takip etmek ve harekete geçmek gerekiyordu ama galiba nasip olmayacak
yarın ne olur ki ben de çok merak ediyorum. sen ne yapcaksın tl var mı yoksa satış mı yapcaksın sanki baya kar satışı olur gibi...
ben de yarın nöbetçiiyim ve 11 e kadar dersim yok boş boş oturcam okulda lab dan girerim artık..
iyi geceler kızlar,
yarın mesai başlıyor, tatil dönüşü işe gitmekte zor oluyor ama çalışmak her halde başka güzel çok şükürki işimiz var..
Hepinize hoşgeldiniz diyorum Kurbanlarınzı Allah kabul etsin..
Amin inşallah canım..