Kirli Çıkılar )))

kızlar tatilden döndük oldukça eğlenceli geçti çok şükür.
eşimden hediyeler yağmur gibi yağdı çok mutlu oldum :KK34:
2 kazak
1 triko ceket
2 kot pantalon
1 çizme

eşim ve ortağı işyerine 2 ip yapım makinası aldılar 170.000 euroya. 85.000 ni peşin
diğer 85000 eurosunu 1 yıl içerisinde taksit taksit makina aldıkları yere ödeyecekler.

anlaşıldı ki benim adamda para var.:KK34: kişinin maaş bodrosu olmayınca kazancı hakkında net birşey söylemek mümkün olmuyor .

Bu arada yarın 10 kasım Atatürk'ümüzü ve tüm şehitlerimizi bu vatan için gazi olmuş ama aramızdan ayrılmış değerli büyüklerimizi saygıyla anıyorum ,Yüce Rabbimden rahmet diliyorum.

yarın okulda program var ve ben program sunucusuyum. saat 09:05 te tam piyasalar açıldığı vakit program yapıyor olacağız.neyse hayırlısı olsun.

yarın program olmasa oldukça kritik bir gündü takip etmek ve harekete geçmek gerekiyordu ama galiba nasip olmayacak :KK34:
güle güle giyin canım. Allah eşine bol bereketli kazançlar versin.
yarın ne olur ki ben de çok merak ediyorum. sen ne yapcaksın tl var mı yoksa satış mı yapcaksın sanki baya kar satışı olur gibi...
ben de yarın nöbetçiiyim ve 11 e kadar dersim yok boş boş oturcam okulda lab dan girerim artık..
iyi geceler kızlar,
yarın mesai başlıyor, tatil dönüşü işe gitmekte zor oluyor ama çalışmak her halde başka güzel çok şükürki işimiz var..
Hepinize hoşgeldiniz diyorum Kurbanlarınzı Allah kabul etsin..

Amin inşallah canım..

güle güle giyin canım. Allah eşine bol bereketli kazançlar versin.
yarın ne olur ki ben de çok merak ediyorum. sen ne yapcaksın tl var mı yoksa satış mı yapcaksın sanki baya kar satışı olur gibi...
ben de yarın nöbetçiiyim ve 11 e kadar dersim yok boş boş oturcam okulda lab dan girerim artık..

Amin inşallah canım..

canım yarın fırsatım olsaydı ; duruma göre elimdeki doları ve altının bir kısmını satmayı düşünüyordum.
sonra bekleme moduna geçecektim ama olamayacak sanırım çok büyük ihtimalle.:KK34:

Son düzenleme:
canım yarın fırsatım olsaydı ; duruma göre elimdeki doları ve altının bir kısmını satmayı düşünüyordum.
sonra bekleme moduna geçecektim ama olamayacak sanırım çok büyük ihtimalle.:KK34:

gerçi bizim de tören olur büyük ihtimal ama kaçta olur bilemem. ay 9 da olur demi kafa gitmiş.. bankaların açılış saati kaç ki sabahleyin kapanış 18 ama..
şu alım satımda cesaretim gelirse bişeyler yaparım..

Son düzenleme:
gerçi bizim de tören olur büyük ihtimal ama kaçta olur bilemem. ay 9 da olur demi kafa gitmiş.. bankaların açılış saati kaç ki sabahleyin kapanış 18 ama..
şu alım satımda cesaretim gelirse bişeyler yaparım..

internet üzerinden 09:00 diye biliyorum işlem saatini.:KK34:

internet üzerinden 09:00 diye biliyorum işlem saatini.:KK34:

ay şurda bu gece takip ettim tam 25 ons düştü altın bu işlem saatleri işini kaldırsalar ne güzel olur varya.
bu arada iş bankası kapatmayı unutmuş herkes alım satım yapabilmiş tatilde gerçi unutmamışlardır hiç yaş tahtaya basar mı bankalar..

bu ay maaşımı aldım bayram öncesi 150 lira attım kenara kızımın kumbarasında 40 lira var ama onu birikime bırakmayı düşünmüyorum..bu ay çok masraf yaptık :KK50:

2 çizme, bir deri mont, bir etek, bir şal,eşime 2 ayakkabı,kızıma bayramlık (kot pantolon ve kadife gömlek ) derken 900 lira para gitmiş bu ay :KK50::KK50:

kardeşim ve hala kızım geldiler neşeli bir bayram geçirdik :KK9: haftaya gidiyorlar yine yalnızım :26:

işte kısacası bu ay 150 lira para atabiliyorum kenara bereketli olsun

günaydın farmasii günaydın kızlar hepinizin bol bereketli birikimleri olsun

teyzem altın boacaktı benimde gün param gelmişti ben aldım altınını alış satış arasındaki farktanda kar ettim kulplu çeyreğin büyüğü adını bilmiyorum ama üzerinde tarih var ve kulplu şekil olarakta çeyreke benziyor ama boyutu büyük adını bilen varmı

günaydın farmasii günaydın kızlar hepinizin bol bereketli birikimleri olsun

teyzem altın boacaktı benimde gün param gelmişti ben aldım altınını alış satış arasındaki farktanda kar ettim kulplu çeyreğin büyüğü adını bilmiyorum ama üzerinde tarih var ve kulplu şekil olarakta çeyreke benziyor ama boyutu büyük adını bilen varmı

canım çeyreğin büyüğüne yarım deniliyor.
hayırlı uğurlu olsun altınların :KK16:

canım çeyreğin büyüğüne yarım deniliyor.
hayırlı uğurlu olsun altınların :KK16:

yarım değil canım daha büyük tam olabilirmi şimdi fiyatlarındanve fotolarından baktım tama benziyor sanki
sağol farmasi hepimizin birikşmleri hayırlı olsun Allah güzel amaçlarda harcamayı nasip etsin

Günaydınn hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun :KK16:
1 gram aldım bugun :KK16:
Bu ay büyük ihtimal 5-6 gram anca alabileceğim çeyizim için almam gereken şeyler var :KK9:
Olsun bunada şükür Azla yetinemeyen çoğu bulamazmış.
Herkese bereketli günler olur inş.

Son düzenleme:
sineray demin çeyiz topiğinde rastladım sana.
avatarına bakmaktan yorumlarını okuyamadım.
sen çok yaşa emi...:KK9::KK9:

Günaydın bacılar,
Umarım herkes iyidir.
Bayram öncesi bir miktar altını 1.76 dan dolara çevirmiştim.
Bugün 1.79 dan bozdurdum.Ortalama 2 gr arttırabilirim altın alırsam.
Biraz düşsünler de öyle.
Şimdi altın ya da dolar hangisi düşse kabulüm.:)
Alım için beklemedeyim.

Günaydın bacılar,
Umarım herkes iyidir.
Biraz düşsünler de öyle.
Alım için beklemedeyim.

aynı pozisyonda ben de alım için beklemedeyim
hayırılsı canımmm

Günaydın bacılar,
Umarım herkes iyidir.
Biraz düşsünler de öyle.
Alım için beklemedeyim.

bizim de okulda internet yoktu şansa bak:KK19:
bomboş geçen vakitlerimde hiçbişey yapamadım..

bizim de okulda internet yoktu şansa bak:KK19:
bomboş geçen vakitlerimde hiçbişey yapamadım..

10.30 da okulda işim bitti.
Sabah 9.00 da işlem yapsam doları 1.80 den satacaktım.
Sabah satışları oldukça bereketli olmuş evet.
Şimdi akşama dolar 1.76 ya da altın 98 olursa alım yaparım.:)

10.30 da okulda işim bitti.
Sabah 9.00 da işlem yapsam doları 1.80 den satacaktım.
Sabah satışları oldukça bereketli olmuş evet.
Şimdi akşama dolar 1.76 ya da altın 98 olursa alım yaparım.:)
Bu akşam altının 98'e düşmesini bekliyor musun cidden!
İnşallah düşer de ben de alırım artık altınımı ama bir süre daha böyle devam edecekmiş gibi geliyor. Tabi ben "hislerime" göre konuşuyorum :KK1: sen araştırmışsındır =)

X