- 28 Haziran 2008
- 6.102
- 1
İstanbulda yaşıyorum canım aynen aldığımız evi internetten bulduk 140 bin yazıyordu. 2008'de yapmış adam herkes evin pisliği yüzünden almıyormuş
gerçekten de öyle idi içeri de su unutmuşlar koca varil içinde 3 yıl öyle kalmış çok pis kokuyordu.
şansımıza bulduk bizde böyle uyguna bulamasaydık asla alamazdık herhalde inşallah sizde direk kendi evinize geçersiniz dua ederim senin içinde Allah yardımcın olsun
istanbuda aldı isen çok ucza almışssın valla tebrik ederimseni hangi semtten aldın istanbulda evler çok pahalı
avrupa yakasında sütlüce canım aynen bizim ev değerleri o civarda 140*180 arasında falan 3+1 evimiz resimleri var hatta bakabilirsin çeyiz zamanından konu açmıştım
valla evin geniş güzelll çokk iyi almışsınız maşallahhh
allah bize de nasip eder inş. böyle kelepir ucuzudan güzelinden bir evv
sipidi hoşgeldin senide birikimlerin bereketli olsun canım
maaşlar yattı ..bakalım elimize ne kalacak ..
2250 ev kredisi + 1,5 sene ek 500 tl tüketici kredisi +1 sene sonra evimize geçeceğiz şuan yapılıyor o yüzden +700 kira
faturalar doğalgaz derken bi de bayram çıktı of anam offf...
:2::2::2:
çok şükür ödeme gücümüz var eşimin maaşı ii ..maşallah çokmuş ödemen nasıl yetiyor maaş
çok şükür ödeme gücümüz var eşimin maaşı ii ..
bi de eve geçersek süper olacak inş.
valla bazen ben de düşünüyorum diyorumki abooo ne çok para ödüyoruz biz diye ..
ama borcun altına girmeyince olmuyor bu işler ..
biz eve girmeden önce de biriktiriyorduk ayda 2000 tl filan ama sürekli geziyorduk nasılsa borç yok diye ..ama şimdi 3500 tl ödüyoruz aradaki farka bak ..demekki biz her ay 1500 tl gezmeye tozmaya veriyormuşuz :26:
kesinlikle eve girilmeli yoksa boş yere para harcanıyor ben bunu anladım
ben de senin gibi düşünüyorum
şimdi ev almayı planlıyoruz 2500 lira gibi taksitli düşünüyoruz.
daha fazla ödeyebiliriz aslında ama arabada alcaz çok sıkar yoksa bizi
2500 ev kredisi+ 1000 lira gibi de araba kredisi düşünüyoruz
bize bu ödemelerden sonra 2500 lira gibi bi para kalıyor gayet rahat geçiniriz inşş...
biz de eve geçince 500 tl tüketici kredisi ve ev kirası bitecek o zaman araba alırız diyoruz ..kafadan 1250 tl azalacak çünkü ödediğimiz miktar ..o zamana maaşlar da artar biraz ..şimdi arabalarda da güzel kampanyalar var ..geçen vakıfbankta vardı mesela şimdi al bir sene sonra öde diye filan ..bizim bir sene sonra sadece 2250 tl ev kredimiz kalacak o da zaten benim maaşım demek eşimin maaşı benimkinin iki katı onunla da 20000 tl borcumuz var onun bir kısmını öderiz diyoruz ..arabamız vardı bizim 18000 tlye sattık ..evi 250 ye aldık biz biraz zorlandık ama olsun iiki zorlanmışız ilk başta cesaret edemiyordum ama cesaret edince ancak oluyormuş bu işler valla başka türlü olmuyormuş onu anladım ..biz ev alırken araba da dahil 50.000 tl paramız vardı ..20.000 borç aldık ..gerisi de kredi ..inş. onu da yüzümüze gözümüze bulaştırmadan öderiz ..seneye de arabamızı alırsak daha da bir şeyimiz kalmıyor inş.eşim diyorki seneye eve çıkınca arabayı da aldıkmı artık sadece gezip tozacağız ona para ayıracağız diyor ..bebek de olursa inş. ne güzel olur yaaa..ALLAHIM hrkesin gönlüne göre versn inş.
çok güzel planların var umarım gerçekleşir.
araba büyük ihtiyaç bizim araba geçirdiğim kaza sonucu perte çektı kaskosu da yoktu. 18 bin civarındaydı bütün borcunuda ödemiştik. o para bitti gitti yani biraz paramız var altınımız yaklaşık 35-40 bin çıkartabiliriz galiba. gerisini biz de kredi çekeceğizz
maaşlar yattı ..bakalım elimize ne kalacak ..
2250 ev kredisi + 1,5 sene ek 500 tl tüketici kredisi +1 sene sonra evimize geçeceğiz şuan yapılıyor o yüzden +700 kira
faturalar doğalgaz derken bi de bayram çıktı of anam offf...
:2::2::2:
Allah kolaylık versin.
tek eksiniz sanırım,ödediğiniz kredili evde oturmayıp birde artı kira vermeniz.
inş kolay bir şekilde geçer bu süre...
selam kızlar
hayırlı cumalar herkese
bende dün maaşımı aldım
bir alacağım vardı 100 tl ona bugün için söz verdi ama bakalım hayırlsı
zaten hep bi sıkıntı sebebi kalıyor bana,ama Allah büyüktür nasipse alırım bugün inş..
harçlığımı aldım içinden,anneme vereceğimi verdim,taksitlerimi ayırdım,birikim için kenara ayırdım.
şimdilik herşey güzel hamdolsun.
bakalım bu ay neler getirecek,yada götürecek.:12:
Bayramdan sonraki hafta düşer mi altın kızlar ?
4 gram alıcam ama 95 96 97 lere düşmesini bekliyorum