Kirli Çıkılar )))

@karalahana o 1000 lira kümülatif cnm toplayarak gitmiş sadece cep değil
@speedy hoş geldin taze gelin. 10 yıl on ay gibi geçer hemen ödersiniz inşallah.
@ladyfog sana şeker bankın makası en düşükmüş filan diyordum ya o yalan oldu. dün itibariyle onlar da makası 70-80 kuruşa çekmişler.

@karalahana o 1000 lira kümülatif cnm toplayarak gitmiş sadece cep değil
@speedy hoş geldin taze gelin. 10 yıl on ay gibi geçer hemen ödersiniz inşallah.
@ladyfog sana şeker bankın makası en düşükmüş filan diyordum ya o yalan oldu. dün itibariyle onlar da makası 70-80 kuruşa çekmişler.

Biliyorum.Bir süre daha 40 krş olmayacak.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben altın almak istiyorum ama kuyumcuya her ay gidip alıp sonra da bankadaki kasaya koymak zahmetli geliyor. Bunun yerine maaşımın yattığı bankada altın hesabı açtırsam ve internetten bir miktar parayı o hesaba yatırsam daha mı mantıklı olur? Yani altın hesabı ne onu da tam anlayamadım senin yerine altın mı alıyor banka ve bu arada kendine komisyon alıyor mu yani kuyumcudan almak mı daha karlı yoksa altın hesabı mı? Bu arada ben alıp satmak amaçlı değil uzun vadeli biriktirmek için almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar.:KK3:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Ben altın almak istiyorum ama kuyumcuya her ay gidip alıp sonra da bankadaki kasaya koymak zahmetli geliyor. Bunun yerine maaşımın yattığı bankada altın hesabı açtırsam ve internetten bir miktar parayı o hesaba yatırsam daha mı mantıklı olur? Yani altın hesabı ne onu da tam anlayamadım senin yerine altın mı alıyor banka ve bu arada kendine komisyon alıyor mu yani kuyumcudan almak mı daha karlı yoksa altın hesabı mı? Bu arada ben alıp satmak amaçlı değil uzun vadeli biriktirmek için almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar.:KK3:

genel olarak hepimiz zaten bu zahmete katlanmamak için altın hesabı açtırdık.
sürekli elimizn altında olsun,alım satımı kolayca yapalım diye.
bazı arkadaşlar maaşlarından kesilip altın hesabında tutulmasını,bazılarımızda hesabımızdaki paramızla altın alımsatımlarımzıı gerçekleştiriyoruz.
piyasalarda neyse altın fiyatı bankada da o fiyat geçerli oluyor,yani zararımız yok.
güvenli bir şekilde orda tutuyoruz yani...
uzun vadeli düşünüyorsun yinede altın hesabı mantıklı bence.
Allah korusun evde başına bi iş gelme olasılığı daha yüksek.
maaş aldığın bankaya talimat ver bence her ay belli bir tutar altın hesabına aktarılsın canım...

yuppiiii. memeura zam geldi :)))
ne kadr para o kadar altın demek

ek ödeme aldığımız için sağlıkçılara yok :KK47: zam alanlara hayırlı olsun ben temmuz zammını bile alamıyorum maaş artışını daha göremeden hop vergi dilimine giriyoruz hem de döner sermayede vergi diliminde yani hükümetin eli benden önce maaşımda ne yazıkk ki .... merak ediyorum öğretmenlerin ek ders ücreti kaldırıldı falan diye okudum forumlarda sizler ne durumdasınız?

Son düzenleme:
ek ödeme aldığımız için sağlıkçılara yok :KK47: zam alanlara hayırlı olsun ben temmuz zammını bile alamıyorum maaş artışını daha göremeden hop vergi dilimine giriyoruz hem de döner sermayede vergi diliminde yani hükümetin eli benden önce maaşımda ne yazıkk ki .... merak ediyorum öğretmenlerin ek ders ücreti kaldırıldı falan diye okudum forumlarda sizler ne durumdasınız?

canım öğretmenlerin ekdersleri kaldırılmadı keşke kaldırılsa da çıplak maaşları 2500 tl olsa :KK9::KK9::KK9:

çünkü biz öğretmenlerin hepsi ekders almıyor

bize de zam yok :KK19: Ek ödeme oranımız aynı kalmış, ayrıca eşim polis onlara da zam yok... Eee kime zam var o zaman :KK37:

canım öğretmenlerin ekdersleri kaldırılmadı keşke kaldırılsa da çıplak maaşları 2500 tl olsa :KK9::KK9::KK9:

çünkü biz öğretmenlerin hepsi ekders almıyor
valla haklısın canım, keşke kaldırılsa da maaşımız artsa ama bu ütopyadan öteye geçmez.

Hüüüüüüü :KK5:

bende cok harcamıyım diye cüzdanıma günlük 10 lıra koymaya basladım bu ay.10 lıradan artanı koyuyorum kumbarama bu sekılde denıyecem bu ay.kumbarada bırıkenlede altın alırım.siz nasıl tutuyorsunuz yanı cok harcamamak ıcın neler yapıyorsunuz

aynen yanıma az para almaya calısıorum ılk basta sonra gereksız seylerı almamaya ozen gosterıyorum bırde pazar carsı donuslerı ne kadar bozuk kalırsa kumbaraya atıyorum 3,5 derken bırıkıor ole

merhaba bende 5 aylık evliyim ileri de çocuğumuz olduğunda rahat etmek için para biriktiriyoruz 3,5 derken 800 dolarımız oldu çok şükür :KK34:

cok gusel canm bızde yenı evlendıgımızde gecen sene esım hergun 20 kouyordu kenarıya snra ben ıse gırdım calısırken yedım o paracıkları :KK70: dahada koymadık butun yaz gectı hıc olmadı esımden yana bırıkım siz sıkı tutun bı kere kacırdınmı bır daha olmuyor sımdı bebek gelıor bazı taksıtılerım bıtsın tekara dıcem esıme bırıkım yapalım dıe ama sanmıyorum cunku dıger evı yaptırmayı planıoruz yaptırıp kıraya verıcez kırasıylada dıger evı yaptırcaz belkı onların gelıryle sonra hıc ellemeden atraız kenaraya bakalım onları zaman gostercek ama ben bana verdıgı harclıkları odemelrı yuvarlıp koyuyorum kenarıya ılerde lazım onunca cıkartıp verebılıyım dıe kendıme gereksız bısıy almamaya calısıorum duzeltelımde durumu sonrasn zaten hep bızım allah saglık versınde huzurumuz olsunda napalım

slm canolarr iş yoğunluğundan hiç giremedim kaç gündür,maaşlar yattı bakalım bu ay ne artacak,gerçi geçen haftadan beri birsürü para harcadım kendime eşime aileme hediyeler aldım ,arkadaşım pazartesi vana gidiyor geçici göreve o geldikten sonrada bu ay içinde ben gidecekmişim 10 günlüğüne hadi hayırlısı bakalım:94::97::97::KK31:

slm canolarr iş yoğunluğundan hiç giremedim kaç gündür,maaşlar yattı bakalım bu ay ne artacak,gerçi geçen haftadan beri birsürü para harcadım kendime eşime aileme hediyeler aldım ,arkadaşım pazartesi vana gidiyor geçici göreve o geldikten sonrada bu ay içinde ben gidecekmişim 10 günlüğüne hadi hayırlısı bakalım:94::97::97::KK31:

ve aleyküm selam canım hoşgeldin
maaşın bereketli olsun .
Allah kolaylık versin işlerinde bitanem:KK19:

hayırlı cumalar kızlar
şimdiden bayramımız mübarek olsun
birikimlerimiz bereketli olsun.:KK16:

a
cok gusel canm bızde yenı evlendıgımızde gecen sene esım hergun 20 kouyordu kenarıya snra ben ıse gırdım calısırken yedım o paracıkları :KK70: dahada koymadık butun yaz gectı hıc olmadı esımden yana bırıkım siz sıkı tutun bı kere kacırdınmı bır daha olmuyor sımdı bebek gelıor bazı taksıtılerım bıtsın tekara dıcem esıme bırıkım yapalım dıe ama sanmıyorum cunku dıger evı yaptırmayı planıoruz yaptırıp kıraya verıcez kırasıylada dıger evı yaptırcaz belkı onların gelıryle sonra hıc ellemeden atraız kenaraya bakalım onları zaman gostercek ama ben bana verdıgı harclıkları odemelrı yuvarlıp koyuyorum kenarıya ılerde lazım onunca cıkartıp verebılıyım dıe kendıme gereksız bısıy almamaya calısıorum duzeltelımde durumu sonrasn zaten hep bızım allah saglık versınde huzurumuz olsunda napalım

evet canım bi kere ucu kaçtı mı toplanmıyor. :KK24: elimizden geldiği kadar artık bişeyler yapıcaz :KK34::KK34:
inşallah dediğin gibi hiç bozulmadan birikim devam eder :KK34::KK34:

hoşgeldin canım:KK16:

bereketli olsun birikiminiz..böyle yolun başında başlamak en güzeli ilerde rahat etmek için :KK34:

Hoşbuldum :KK54::KK54:
evet canım bugünde maaşımı aldım yine dolar alıcaz kısmetse :KK1:

evet canım bi kere ucu kaçtı mı toplanmıyor. :KK24: elimizden geldiği kadar artık bişeyler yapıcaz :KK34::KK34:
inşallah dediğin gibi hiç bozulmadan birikim devam eder :KK34::KK34:

Hoşbuldum :KK54::KK54:
evet canım bugünde maaşımı aldım yine dolar alıcaz kısmetse :KK1:

ev almşsınız hayrlı olsun ne kadar kredi çektinizz:KK34::KK34::KK34:

ev almşsınız hayrlı olsun ne kadar kredi çektinizz:KK34::KK34::KK34:

evet canım 2010 ekim ayında başlaıdk bakmaya kavgalar sıkıntılarla nisan ayında aldık arada zaman uzundu :KK34:
eşim d.günümde sağolsun süpriz yaptı tapusu o güne aldığım en büyük hediye herhalde :KK37::KK37::KK37:
98000 TL ev.
biz 20 bin annemin üzerine çektik :KK34:
86 binde kendimize ev kredisi çektik 20 bini peşinat gösterdik :KK34::KK34: düğün takılarımızla da annemin kredisini kapattık :13:
6. ayımızı ödedik işte geriye kaldı 114 ay işte :KK52::KK52::KK52: 10 yıllık çektik 1,150 TL ödüyoruz
çok ayrıntılı anlattım sanırım :KK52::KK52::KK52::KK52:

evet canım 2010 ekim ayında başlaıdk bakmaya kavgalar sıkıntılarla nisan ayında aldık arada zaman uzundu :KK34:
eşim d.günümde sağolsun süpriz yaptı tapusu o güne aldığım en büyük hediye herhalde :KK37::KK37::KK37:
98000 TL ev.
biz 20 bin annemin üzerine çektik :KK34:
86 binde kendimize ev kredisi çektik 20 bini peşinat gösterdik :KK34::KK34: düğün takılarımızla da annemin kredisini kapattık :13:
6. ayımızı ödedik işte geriye kaldı 114 ay işte :KK52::KK52::KK52: 10 yıllık çektik 1,150 TL ödüyoruz
çok ayrıntılı anlattım sanırım :KK52::KK52::KK52::KK52:

biz de ev düşünüyoruz şekerim de o yüzden sordum çok iyi almışsınız 98 bin:KK9::KK9::KK9::KK9:
nerde yaşıyorsun

biz de denizliye yerleşeceğiz ordan ev almayı planlıyoruz şimdi eşim orda yaşıyor iş nedeniyle ben de tayin isteyip gideceğim. gidinceye kadar da evimizi almış oluruz galiba. ev bakıyoruz gönlümüze göre 100 bin ile 150 bin arasında bir ev düşünüyoruz. 5 yıllık bir kredi çekeceğiz allah nasip edeerse. bizim de düğün takıları var 30 bin eder. o zamana kadar da biriktirdiklerimizle 40 bin peşinat yapıp gerisini kredi çekeceğiz
çok istiyorum bir evim olsunnn:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

biz de ev düşünüyoruz şekerim de o yüzden sordum çok iyi almışsınız 98 bin:KK9::KK9::KK9::KK9:
nerde yaşıyorsun

biz de denizliye yerleşeceğiz ordan ev almayı planlıyoruz şimdi eşim orda yaşıyor iş nedeniyle ben de tayin isteyip gideceğim. gidinceye kadar da evimizi almış oluruz galiba. ev bakıyoruz gönlümüze göre 100 bin ile 150 bin arasında bir ev düşünüyoruz. 5 yıllık bir kredi çekeceğiz allah nasip edeerse. bizim de düğün takıları var 30 bin eder. o zamana kadar da biriktirdiklerimizle 40 bin peşinat yapıp gerisini kredi çekeceğiz
çok istiyorum bir evim olsunnn:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

İstanbulda yaşıyorum canım aynen aldığımız evi internetten bulduk 140 bin yazıyordu. 2008'de yapmış adam herkes evin pisliği yüzünden almıyormuş
gerçekten de öyle idi içeri de su unutmuşlar koca varil içinde 3 yıl öyle kalmış çok pis kokuyordu.
şansımıza bulduk bizde böyle uyguna bulamasaydık asla alamazdık herhalde inşallah sizde direk kendi evinize geçersiniz dua ederim senin içinde Allah yardımcın olsun :KK34:

X