Kirli Çıkılar )))

maaşlarımız bugün yatmış hayırlı uğurlu bereketli olsun.

altın almak için beklemedeyim :KK34:

maaşlarımız bugün yatmış hayırlı uğurlu bereketli olsun.

altın almak için beklemedeyim :KK34:

Amin hepimize inşallah.

kızlar bana ayın 3 ünde 86 tl maaş ödemesi diye bişey yatmış. zam bu mu yani ayrı mı yatırılacak maaşımla birleşik değil.
yoksa bizim promosyon mu promosyon olsa maaş ödemesi yazmaz herhalde.

maaşlarımızı alamadık bugün yanlış bankaya yatırmışlar oradan tekrar havale yapılmış yarın alabilecekmişiz sözde bu nasıl iştir ya sinir oldum

sence bu vakitte dolar almalı mı?
sen düşükken dolar alıyor musun sonrasında altında kullanmak için mesela.
Evet aynen öyle yapıyorum.
Ben tl ile altın almıyorum artık.
Çünkü dolarla almak daha karlı.
Hem altın parası biriktirmeme de gerek kalmıyor.
Bence bu seviyeden dolar alınır.Çünkü ülkemizde merkez bankası doları düşürmede çok büyük etken.
Eğer dolara dokunmasaydı şimdiye kadar çoktan 2 tl olmuştu.
Malum bayram haftası. Bu hafta bizde piyasalar tatil.Dolara dokunamayacaklar.
Ben dolar aldım.Bayramdan dönüşü yükselmiş olacağını düşünüyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

maaşı alalı 4 gun oluyor
odemelerı yaptım bahsettıgım k k fatura vs elımde 200 lıra onumde koskoca ay var
neysekı gun parası 200 lıradan harıc
umarm yeter
oglumada kumbarasından alısverıs yapıcam epey ıdare eder 2-3 ay kadar bızı :KK28:
bugun daha mutlu hıssedıyorum
neysekı onumuzdekı aya daha selamette olacagım

Evet aynen öyle yapıyorum.
Ben tl ile altın almıyorum artık.
Çünkü dolarla almak daha karlı.
Hem altın parası biriktirmeme de gerek kalmıyor.
Bence bu seviyeden dolar alınır.Çünkü ülkemizde merkez bankası doları düşürmede çok büyük etken.
Eğer dolara dokunmasaydı şimdiye kadar çoktan 2 tl olmuştu.
Malum bayram haftası. Bu hafta bizde piyasalar tatil.Dolara dokunamayacaklar.
Ben dolar aldım.Bayramdan dönüşü yükselmiş olacağını düşünüyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

sağolasın canım bilgilendirmen için. ben zaten uzun zamandır dolardan altın alıp satmayı düşünüyorum çünkü altın yorum sayfalarına bakıyorum ki herkes onsun dolar fiyatından konuşuyor demek ki profesyoneller de dolar üzerinden yapıyor.
bu cesaret üzerimde yoktu ama yine de al sat yapmasam da bir miktar da dolar biriktireyim diyordum. senden öğrendim ve grafiklere de baktım ki baya düşmüş dolar ee az bişi alım bari:KK34: al sat yapmasam da durur kenarda.

Kızlarrrrr şimdiden iyi bayramlar hepinizeeeeeee ohhh bayram haşlıklarıda kumbaraya +50 daha ekledim kumbarama, aslında maaşımı aldım gidip altın mı alsam yoksa şimdilik kalsa mı bilmiyorummmm bi fikri olan varmı

Son düzenleme:
slm canolarr iş yoğunluğundan hiç giremedim kaç gündür,maaşlar yattı bakalım bu ay ne artacak,gerçi geçen haftadan beri birsürü para harcadım kendime eşime aileme hediyeler aldım ,arkadaşım pazartesi vana gidiyor geçici göreve o geldikten sonrada bu ay içinde ben gidecekmişim 10 günlüğüne hadi hayırlısı bakalım:94::97::97::KK31:
Allah bereket versin

kızlar hepinizin birikimleri hayırlı olsun
bundan 2 ay evvel farmaside otekı sayfada konusmustuk borclarımı bıtırınce yatırama gecmemı soylemıstım gecen ay bu aya selamet oldugunu dusundugumden gecen ay basladım ve 100 lıra kenara attım genede ıyı oldu oda harcanır gıderdı
onumuzdekı ay yanı aralık 15 en son 3 altın borcumu vermem gerek taksıtlemı alsam ne dıyorsunuz ? bunu bın kere sordum cevapladınız ama soyle taksıtle alsam bıdahakı aya uc bes kenara bısı atarım ama her ay taksıdı var 3 ay yapsam mısal valla bılemedım
buayı bı gecıreyım sızlerın sayesınde bırıkım yapmaya heveslendım

selam kızlar
hayırlı cumalar herkese
bende dün maaşımı aldım
bir alacağım vardı 100 tl ona bugün için söz verdi ama bakalım hayırlsı
zaten hep bi sıkıntı sebebi kalıyor bana,ama Allah büyüktür nasipse alırım bugün inş..

harçlığımı aldım içinden,anneme vereceğimi verdim,taksitlerimi ayırdım,birikim için kenara ayırdım.
şimdilik herşey güzel hamdolsun.
bakalım bu ay neler getirecek,yada götürecek.:
12::KK12::KK12:

merhaba arkadaşlar.... Cumanız mübarek olsun......
hepinizin bayramını şimdiden kutluyor,hayırlara vesile olmasını diliyorum....
bir de hatırlatma; bayram harçlıkları kumbaraya.... :)
bayramdan sonra görüşmek üzere inşaAllah.....
canımm hayırlıı bayramlar sızede ve hepinizede sımdıden
harclıklar kumbarayaa bayramdan sonra oglusun paraları bır edıp bankaya gıdıcez 50 adet altını var tavan yaparsa bozar bankaya atarım :44:
oglus paca kadar benden zengın

sağolasın canım bilgilendirmen için. ben zaten uzun zamandır dolardan altın alıp satmayı düşünüyorum çünkü altın yorum sayfalarına bakıyorum ki herkes onsun dolar fiyatından konuşuyor demek ki profesyoneller de dolar üzerinden yapıyor.
bu cesaret üzerimde yoktu ama yine de al sat yapmasam da bir miktar da dolar biriktireyim diyordum. senden öğrendim ve grafiklere de baktım ki baya düşmüş dolar ee az bişi alım bari:KK34: al sat yapmasam da durur kenarda.

bende epey bilgi edindim arkadaslaer sayesinde param olursa bılgılerımı kullanmak ıstıyorum hayırlısıyla :KK52:

bizim yatmamış nasıl iş anlamadım.
zaten depremzedeyiz bi bu eksikti.
allah yardımcınız olsun canım :KK48:
Kızlarrrrr şimdiden iyi bayramlar hepinizeeeeeee ohhh bayram haşlıklarıda kumbaraya +50 daha ekledim kumbarama, aslında maaşımı aldım gidip altın mı alsam yoksa şimdilik kalsa mı bilmiyorummmm bi fikri olan varmı
ben pek bılmemde sankı beklenmesı gerek dıye dusunuyorum

ben eğer elimde param varsa hiççç birşeyi taksitle almam. neden bilmiyorum alışkanlık olmuş sanki. taksitle daha ucuza verseler öyle bile almam herhalde..

Rica ederim.
Aslında tl ile almaktan hiç farkı yok.
Ben de ilk yaptığımda çok tereddüt etmiştim.
gr 99 lira diyeceğime, gr 56 olar diyorum.:)
Yalnız dolar çok oynak.
Merkez Bankasının yıl sonu hedefi 1.65 haberin olsun.
Yani uzun süre tutup tl yaparım diyorsan zarar edersin.
Ama tl almam altın alırım diyorsan fark etmez tabi.
Altın almak zaten dolar almak demek.
Bazen gr fiyatı tl olarak düşmediğinde dolar alıp altına geçmek daha fazla gr altın almamı sağlıyor.
Ne kadar dolar o kadar altın yani.

ben eğer elimde param varsa hiççç birşeyi taksitle almam. neden bilmiyorum alışkanlık olmuş sanki. taksitle daha ucuza verseler öyle bile almam herhalde..

cok haklısın 495 tl verır alırım sonra odede ode borc yıyen kesesınden yıyor sonucta ..
ondua bıtırdımmı allahın ıznıyle hafıflerım bı kac ay daha 170 odemem sonra 80 dusucek sonra bıtıcek kk taksıdıyle onlarda aylık 370 fılan yapıyor sonra 1000 lıra kenara atıcam
bıdahakı ayda ufak bısı yaparım
bu ay tık olmaz
ocak maasımdan 500-600 lıra kenara koymam gerek
borc olunca odenıyor kenara koymakta bısı
yılbası dıye acılmamak gerek
sureklı sıkıyorum gecmıste yaptıgım borclardan oturu neredeyse ıkı aydır elıme bısı kalıyor 4-5 ay maasımı oldugu gıbı borclara yatırdım :KK43:

Rica ederim.
Aslında tl ile almaktan hiç farkı yok.
Ben de ilk yaptığımda çok tereddüt etmiştim.
gr 99 lira diyeceğime, gr 56 olar diyorum.:)
Yalnız dolar çok oynak.
Merkez Bankasının yıl sonu hedefi 1.65 haberin olsun.
Yani uzun süre tutup tl yaparım diyorsan zarar edersin.
Ama tl almam altın alırım diyorsan fark etmez tabi.
Altın almak zaten dolar almak demek.
Bazen gr fiyatı tl olarak düşmediğinde dolar alıp altına geçmek daha fazla gr altın almamı sağlıyor.
Ne kadar dolar o kadar altın yani.
yalnız cıdden o kadar duserse ıs yerınde krız cıkar bızım
maaşımız 200 lıra gerılemıs oluyor
bu ay zaten-100 deyız

X