Kirli Çıkılar )))

canım ben de eylülde telefon aldım kendime artı anneme mutfak robotu aldım bi de doktor masrafım oldu yaptı 1.500 lira. Ekimde de projelerimiz sonlandı birinin hala parasını alamadım diğeri de çok iyi geliri olan bi projeydi ama bitti. Şu anda yeni bişey de yok malum kurban geldi sonrasını bekliyorum. Baya gelirim azaldı anlaacağın bazen ben de diyorum çalışıyoruz da boşa mı diye. Ama öyle değil inan alt alta koyarsan baba parasıyla filan olmayacak paralar kazanıyoruz ee haliyle de masrafımız oluyo ona göre.
Sen sadece internet alışverisini kısıtla markafoni filan yapma bi süre. kredi kartını da bence taksitlendirme çünkü faiz biniyor. ve sana para bu ay hemen lazım değil düğün yapacaksın. ev kuracaksın para hep lazım. kredi kartını bir an önce temizle bence. taksit taksit değil ödeyebildiin kadarını ödemeye bak.

ah canım ya senınde kotu olmus cok ekım ayında markafonı hıc yok taksıt taksıt ınan 7.63 seklınde saka gıbı bırıkınce dag gıbı bı kac tane 30 kusurluk var
bır 86.90 bır 100 nakıt bırde 40 tl gerısı sakız parası gıbı sınır bozucu taksıtler
bende oyle karar verdım artık ne yapayım bıtırmem gerek faız bınıyor zaten bırısı taksıtlendırıldı 200 yok sayıyorum bırde buna 100 300 tl yok 1000 lıra gıbı maaşım oluyor :44:
cok morelım bozuk bu ayıda boyle gecırıcez bakalım off ya
buarada o akrabamın gunu gelecek aralık ayında aldıgı paraylada bılezık alcakmıs altınlarını bozup aralık ayındada altınlar var

Son düzenleyen: Moderatör:
yenidendogdum taksitli birşey alma canım bundan sonra ...ben artık akıllandım yüksek meblağlı acil ihtiyacım olan birşey olursa taksitle o da çok degil 3-5 aya böldürüyorum kızıma birşey alacagım zaman ise peşin alıyorum ya da tek çekim...ayda 100 lirayı aşmamaya gayret ediyorum..dikkat et canım ucuz gibi geliyor ama ay basına felaket dağ gibi oluyor borçlar

yenidendogdum taksitli birşey alma canım bundan sonra ...ben artık akıllandım yüksek meblağlı acil ihtiyacım olan birşey olursa taksitle o da çok degil 3-5 aya böldürüyorum kızıma birşey alacagım zaman ise peşin alıyorum ya da tek çekim...ayda 100 lirayı aşmamaya gayret ediyorum..dikkat et canım ucuz gibi geliyor ama ay basına felaket dağ gibi oluyor borçlar

ay okuyunca beni afakanlar bastı canım ya bazı dönemlerde kendi halimi gördüm sanki,düşün düşün düşün yine herşey olacağına varıyor.
hesabı kitabı yapmışsın yapcak bişiy yok bu ay için.sen bu ayı atlatıp gelecek ay düzene sokmaya bak hepsini.
napıcan olmuş bir kere ama bundan sonrasına bak,o önemli olan.
çokta sıkma kendini,yapcak bişiy yok sonuçta.

pff fena sıkıcı sabahtan berı baasım agrıyo
onumuzdekı ayda altından dagılırım
Off Allahım ya resmen utanıyorum kendımden
çarşambada bı kot bı ıkı hırka alayım dedım
hanı elıme para kalıcak bu ay hatta 500 kenara atcam 100 feda etcektım
olduuu

sikma canini yaaa... vardir heriste bir hayir...

para ile ilgili plan program yapma... hep cikar bir pruz.... sonra daha cok uzuluyorsun... akisina birak..
sadece bir yere gittiginde alacagin seyden gercekten ihtiyacin yoksa vazgec... boylece zaten ay sonuna elinde para kalmis olur....

@ yenidendoğdum
canım ben almanyadan türkiyeye plansız bir şekilde geldim sağlık sorunlrı vs vs.
kıyafetlerimin hemen hepsi orada kaldı inan sadece mevsimlik giyilecek bir iki şey getirdim ne yazlık tişörtlerim ne kışlık kaban mont hiç birşeyim yoktu.
üstelik ilk gelişimde bi kaç ay hemen iş de bulamadım dediğim gibi sağlık sorunlarıyla uğraştım artı özel sorunlarla.
ki orada para da biriktirmiştim -yani istesem moralim bozuk diye çarşıya çıkıp üst baş alabilirdim kredi kartıyla-
ama bunu yapmadım ne olacağı belli değil parama dokunmayım dedim o para yok gibi düşündüm (zaten abartı deği 3bin euro filandı ama harcansa o da kalmazdı)
inan 3 çeşit kıyafeti çevirip çevirip giydim aynı kotu yazın tişörtle giydim baharda üstüne bluz kışın üstüne bi hırkayla hala daha fazla bişey almamaya çalışıyorum. sadece ayakkabı aldım yazlık kışlık olarak.
almayınca alınmıyor kıyafet inan çok elzem birşey değil. ki ben de 28 yaşında bekar bi kadınım gezip tozmak süslenmek benim de canım istiyor ama para biriktirmezsem ilerde bu günleri boşa geçirdiğime üzülmek istemiyorum tutuyorum kendimi ve inan böylece burada mayıstan beri yaptığım birikimi orada 1.5 yılda ancak yapmıştım.

bu nette ki online sitelerinde alışverişi çok tetiklediği kanaatindeyim.
sürekli pc başındayıs,bakmadan duramıyoruz.
hergün bişiy ekleniyor ve görünce bu da insana cazip geliyor.

Hedefime ulaşmış bulunuyorum
Bu ayı 10 gram altınla bitirdim kızlarrr
bugün 5 gram aldım 96 liradan
Kasım ayıda inş. böyle bereketli geçerde 10 gram daha yaparım
Hepinize bol bereketli günler kızlarrrr

bişiy diyicem kızlar suan toplam 2366 lira param var altın aldım az önce 1199 lirasına 96.8 liradan geriye kalan 1167 liraya da altın alsam diyorum uzun vadede kullanıcam ne dersiniz ? öyle edeyim mi off kafam karışık

bişiy diyicem kızlar suan toplam 2366 lira param var altın aldım az önce 1199 lirasına 96.8 liradan geriye kalan 1167 liraya da altın alsam diyorum uzun vadede kullanıcam ne dersiniz ? öyle edeyim mi off kafam karışık

ikinizinkide bereketli olsun kızlar.

beyaz karanfil uzun vade içinde al canım,bu topikte tük kararlar bu yöndedir altın konusunda.

uzun vade canım hatta upuzun vadede düşünüyorum :) biriksin bi güzel..harcamak istemiyorum en az 2 sene altın alayım o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…