Kirli Çıkılar )))

.

merhaba kizlar

herkeze bol berekteli birikimler dilerim

farmasicim listeye hangi zamanlarda güncel olarak ekliyorsun?? ayda bir mi haftada bir mi?? :44:

Son düzenleme:
farmasi bende de yeni çeyrekler var nezaman yazıcaz canım:)

kız amma bereketl geldin hee:)epey bir süre çeyrek alacak halim yok diyodum ama
maaşallah diyelim...

.

merhaba kizlar

herkeze bol berekteli birikimler dilerim

farmasicim listeye hangi zamanlarda güncel olarak ekliyorsun?? ayda bir mi haftada bir mi?? :44:
canım ayda bir güncelliyoruz.
en geç ay sonuna kadar bildirim yapıyoruz ve her ayın 1 inde listeyi yayınlamış oluyoruz

farmasi bende de yeni çeyrekler var nezaman yazıcaz canım:)

kız amma bereketl geldin hee:)epey bir süre çeyrek alacak halim yok diyodum ama
maaşallah diyelim...

bugün canım yaz yayınlayalım artık listemizi

canım ayda bir güncelliyoruz.
en geç ay sonuna kadar bildirim yapıyoruz ve her ayın 1 inde listeyi yayınlamış oluyoruz

bugün canım yaz yayınlayalım artık listemizi

anladim canim

o zaman kasim ayinin bildirisini de yapayim + 1 ceyrek

yani toplmda 9 ceyrek oldu

bu nette ki online sitelerinde alışverişi çok tetiklediği kanaatindeyim.
sürekli pc başındayıs,bakmadan duramıyoruz.
hergün bişiy ekleniyor ve görünce bu da insana cazip geliyor.

aynen canım bakıyorum bende sepete eklıorum snra cesaret edemıorum almaya kredı kartıyla olunca kımısıde kapıda odemelı oluyor ondada aynı acaba olcakmı olmıcak dıe de ole kendı kendıme sanal alıp gerı verıyorum

biirikımlerın berektelı olsn canım ne guzel hedeflıorsun belıırlı gelırın warmı elıne gecenleremı bırıkım yapıorsun?

Bugun ceyrek sordum 165 dedıler 160 olsaydı alıcaktım ama burda 5 lırada koyuyorlar malesef hep pahalı almak zorundayız bende almadım 1 saat uzaklıkte bı yer war oraya gıdınce egerkı 160 olursa alcam kafaya koydum bı tane bıle yapmssam ıcım rahat etmıcek dussukken barı yapım ya duran paaranın faydası yokkı

farması canım durumum netleşti özel mesajımı dikkate alma ...

ben şuan 24 gram altın aldım internet şubeciliginden beni ekleyip direk 24 gram altın diye gir bu ay amma bereketliyim

maaşımı alınca 250 liralık daha altın alıcam inşallah ...yaklaşık 3 gram altın ediyor..birikim yapıcam inşallah çok istiyorum

merhaba kızlar nasılsınız bakalım. ben de haftasonu annemlerdeydim. maaş bu ay erken yatacakmış acaba kaçında yatacak ki? ne dersiniz kurban parasına göz dikiyim mi başbakanımız erken vercekmiş maaşları nasılsa
altın düşer mi çıkar mı bayadır takipte değilim.

4 kasım cuma günü maaşlar yatacakmış

ekders ne zaman yatar acaba

ne mutlu canım sana..
örnek alınması gereken şeylerden birini yapmışsın ne güzel..
para biriktirmek istiyorsak gerçekten ihtiyacımız olan şeyler dışında alışverişi bırakmalıyız bencede..
ıvır zıvıra para harcamayı kesince birikmeye başlıyor

evet dikkat etmek lazım

bereketli ve hayırlı olsun canım altıncıklarınnn:)

ekders dedi mi duracaksın Allah tan başka kimse bilmez ne zaman yatar. ekderse bel bağladım mı hep yolda kalırım. ondan gözden çıkardım onu :))

nedenki ekders her ayın 8inde yatmıyo mu sizin bizim hiç geç kalmaz erken geldiği bile olur. bu ay ekdersi erken yatıracaklarmış gibime geliyor.

bugün bebek görmeye gidiyoruz ..ufak bi hediye aldım gitti bir yirmi tl daha :)))
netten asla kıyafet almam ne olacağı belli olmaz ama onun dışında suyu bile netten içeceğim yakında :)) ama netin faydası da var bu anlamda bulunamayan şeyleri netten alabiliyor insan :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar.3 gram altın aldım listeme eklermısıniz.hepınıze bol bereketlı güzel bir gün dilerim.

uzun vade canım hatta upuzun vadede düşünüyorum :) biriksin bi güzel..harcamak istemiyorum en az 2 sene altın alayım o halde

senin tereddütün yok diyorsun kesin 2 sene kalır orda o yüzden en mantıklısını yaptın canım...
hayırlı uğurlu olsun.

çok haklısın canım çok suanda 3000 lıra borcum var
ne yapıcamı bılmıyorum ama boguldum dun erkenden eve gıdıp yattım uyudum
maaslarımız yatmıs
usd alıyoruz
oda dusuk malum
bır kısmını bozucam gercı kk odemem gerek ayın 10 kadar .. bayramda odıyemeyecegım ıcın sanırım usd yukselmesını beklıyemeden toptan bozucam 1.80 olmus
100 lıra fark edıyor dusmesı cıkması maasımda
aılemede anlatamıyorum
uzulmesınler dıye
ama bende ayrıldıgımda hıc gıysım yoktu ustumuzle kaldık aldık tabı herseyı sıfırdan yaptık ama suanda bu kk borcu resmen boşa
ayrıldıgımızdan berı kac mılyar odedım haddı hesabı yok kenardada 100 tl var
bu ayıda bı gecıreyım hayırlısıyla

[

nedenki ekders her ayın 8inde yatmıyo mu sizin bizim hiç geç kalmaz erken geldiği bile olur. bu ay ekdersi erken yatıracaklarmış gibime geliyor.

normalde ekderslerin ayın 1 inde yatması gerekir. ama okulun ya da mal müdürlüğünün gecikmesine göre erken ya da geç yatar.
bizim 3-10 u arasında hep değişir.

altın alan arkadaşlar olmuş, hayırlı olsun

Maaş erken yatacağı için kurban parasıyla altın alalım dedik ama bugün yükselmiş sanki altın. Yarım altın dün 314tl idi galiba, bugün 319tl olmuş. Hayırlısı olsun diyorum. Yükselirse bekleyeceğiz biraz parada. Bundan sonra da altın yükselişe geçtiğinde amaan zaten uzun vadeli deyip altın almayacağım, düşmesini bekleyeceğim. Biz her ay 2 tam aldığımız için nerden baksan 10-20tl fazladan veriyoruz yükseliş döneminde =((

Alışveiş konusnda ben de minimuma indiriyorum alacaklarımı. Kışlık toplamda 7 kazağım var okulda giyebileceğim, pantolon da 3-4 tane =(( aslında daha fazlaydı ama doğumdan sonra belleri sıkmaya başladığından giyemiyorum. Buna rağmen almıyorum birşey. geçen hafta eşim 100tl verdi git birşeyler al dedi ama ben sadece 22tlye bir kazak aldım geldim. gerisi cüzdanımda duruyor...

Bugün derste öğrencilere "tüketim" konusunu anlatıyordum. Herşeyi bize ne kadar fazla tüketmeye çalıştırdıklarından bahsettim. İyi giyinirsen toplumda yer edersin, iyi giyinirsen seni muhattap alırlar.... gibi bir baskı var fakat bunu kıralım lütfen. En basitinden bir mağazaya gidin üzerinizde paspal şeyler olsun satış elemanı bile sizinle ilgilenmez ama tam tersi durumda pervane olur etrafınızda, yazık valla.... Kıyafet bir ihtiyaç aslında. örtünmek için ihtiyaç ama maalesef günümüzde statümüzü belli etmek ya da etmemek/gizlemek için giyinir olduk. Buna ben de dahilim ne yazıkki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…