- 27 Mart 2011
- 230
- 46
canım benim herşey dilediğince olur her zaman inşallah.
eşin haklı boğazdan kısılmaz hele ki çocukların rızkından asla
benim de eşim aynı seninki gibiydi çok dengesiz harcıyordu sadece ben ipleri elime aldım iyi de oldu.
eşim il merkezine 10 senedir götüremiyor beni .önüne gerçekleri sıralıyorum bu evin her yönden bu bolluğunu rüyanızda görürsünüz o zaman diye
şimdi kayınvalidemin ,kayınpederimin kendi annemim hakkını yememek lazım hepsinin maddi ve manevi artısı çok bize.
kayınpederimin evinde 10 seneyi geçtik beş kuruş ödemeden oturuyoruz .
daha önceden yazdığım gibi mutfağıma destekleri çok büyük .
annem de öyle büyük çocuğuma 4.5 yıl baktı. şimdi de küçüğüme bakıyor. (bu yıl bakıcı almadım .geçen yıl bakıcıya 300 tl artı yol parası toplam 400 tl veriyorduk.)
sonuçta 400 tl eve kalıyor.
öğle yemeklerinde haftanın neredeyse 4-5 günü annemdeyim.
etrafımdakilerin bana zararı yok yararları saymakla bitecek gibi değil. Allah hepsinden razı olsun.
kesinlikle haklısın cnm, zaten akıllı olan her kadında seinin gibi düşünür ve gitmez.. Ha şu olur iyice birikimini yaparsın, sonra il merkezindede evini alırsın yazlık kışılık gibi kullnıp keyfini yaparsın.. Ama ailelerinizin desteği gerçekten çok fazla maşallah
bu arada sen hangi ildesin cnm, çocukların kaç yaşındalar?? ebn Ankaradayım oğlu 7 kızım 9 yaşında..
benimkilerdende Allah razı olsun diyorumya evimi aldılar, çocuklarıma bakıyorlar ama eşimin ailesinden hiç birşey görmüyoruz..
eskiden yakın oturuyorduk eşimin kendi işyeri varken, k.pederle k.valide bir araba dolusu poşetle gelirlerdi ay nasıl mutlu oluyordum Allah razı olsun anne baba diye etraflarında dönüyordum.. sonra öğrendimki eşim babasına diyormuş baba bizimkilere alışveriş yap benim işler oğun çiğdemde iki çocukla çıkamaz dışarı diye, yani k.peder visadan çektiriyormuş sonra faturasını eşime götürüyormuş oda ödüyormuş.. keşke öğrenmeseydim büyük hayal kırıklığına uğradım.. elbette bize alışveriş yapmak zorunda değiller ama ne bilim 2 kilo domates 1 kilo biber 1 paket yoğurt alsaydıdada kendi parasından ödeseydi, inana aynı şekilde mutlu olurdum..