- 7 Ekim 2009
- 3.073
- 7
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ayda bir güncelliyoruz..
merhaba kizlar
herkeze bol berekteli birikimler dilerim
farmasicim listeye hangi zamanlarda güncel olarak ekliyorsun?? ayda bir mi haftada bir mi?? :44:
farmasi bende de yeni çeyrekler var nezaman yazıcaz canım:)
kız amma bereketl geldin hee:)epey bir süre çeyrek alacak halim yok diyodum ama
maaşallah diyelim...
canım ayda bir güncelliyoruz.
en geç ay sonuna kadar bildirim yapıyoruz ve her ayın 1 inde listeyi yayınlamış oluyoruz
bugün canım yaz yayınlayalım artık listemizi
canım ayda bir güncelliyoruz.
en geç ay sonuna kadar bildirim yapıyoruz ve her ayın 1 inde listeyi yayınlamış oluyoruz
bugün canım yaz yayınlayalım artık listemizi
bu nette ki online sitelerinde alışverişi çok tetiklediği kanaatindeyim.
sürekli pc başındayıs,bakmadan duramıyoruz.
hergün bişiy ekleniyor ve görünce bu da insana cazip geliyor.
Hedefime ulaşmış bulunuyorum
Bu ayı 10 gram altınla bitirdim kızlarrr
bugün 5 gram aldım 96 liradan
Kasım ayıda inş. böyle bereketli geçerde 10 gram daha yaparım
Hepinize bol bereketli günler kızlarrrr
merhaba kızlar nasılsınız bakalım. ben de haftasonu annemlerdeydim. maaş bu ay erken yatacakmış acaba kaçında yatacak ki? ne dersiniz kurban parasına göz dikiyim mi başbakanımız erken vercekmiş maaşları nasılsa
altın düşer mi çıkar mı bayadır takipte değilim.
4 kasım cuma günü maaşlar yatacakmış
ekders ne zaman yatar acaba
@ yenidendoğdum
canım ben almanyadan türkiyeye plansız bir şekilde geldim sağlık sorunlrı vs vs.
kıyafetlerimin hemen hepsi orada kaldı inan sadece mevsimlik giyilecek bir iki şey getirdim ne yazlık tişörtlerim ne kışlık kaban mont hiç birşeyim yoktu.
üstelik ilk gelişimde bi kaç ay hemen iş de bulamadım dediğim gibi sağlık sorunlarıyla uğraştım artı özel sorunlarla.
ki orada para da biriktirmiştim -yani istesem moralim bozuk diye çarşıya çıkıp üst baş alabilirdim kredi kartıyla-
ama bunu yapmadım ne olacağı belli değil parama dokunmayım dedim o para yok gibi düşündüm (zaten abartı deği 3bin euro filandı ama harcansa o da kalmazdı)
inan 3 çeşit kıyafeti çevirip çevirip giydim aynı kotu yazın tişörtle giydim baharda üstüne bluz kışın üstüne bi hırkayla hala daha fazla bişey almamaya çalışıyorum. sadece ayakkabı aldım yazlık kışlık olarak.
almayınca alınmıyor kıyafet inan çok elzem birşey değil. ki ben de 28 yaşında bekar bi kadınım gezip tozmak süslenmek benim de canım istiyor ama para biriktirmezsem ilerde bu günleri boşa geçirdiğime üzülmek istemiyorum tutuyorum kendimi ve inan böylece burada mayıstan beri yaptığım birikimi orada 1.5 yılda ancak yapmıştım.
Hedefime ulaşmış bulunuyorum
Bu ayı 10 gram altınla bitirdim kızlarrr
bugün 5 gram aldım 96 liradan
Kasım ayıda inş. böyle bereketli geçerde 10 gram daha yaparım
Hepinize bol bereketli günler kızlarrrr
ekders dedi mi duracaksın Allah tan başka kimse bilmez ne zaman yatar. ekderse bel bağladım mı hep yolda kalırım. ondan gözden çıkardım onu :))
uzun vade canım hatta upuzun vadede düşünüyorum :) biriksin bi güzel..harcamak istemiyorum en az 2 sene altın alayım o halde
farması canım durumum netleşti özel mesajımı dikkate alma ...
ben şuan 24 gram altın aldım internet şubeciliginden beni ekleyip direk 24 gram altın diye gir bu ay amma bereketliyim
maaşımı alınca 250 liralık daha altın alıcam inşallah ...yaklaşık 3 gram altın ediyor..birikim yapıcam inşallah çok istiyorum
çok haklısın canım çok suanda 3000 lıra borcum var@ yenidendoğdum
canım ben almanyadan türkiyeye plansız bir şekilde geldim sağlık sorunlrı vs vs.
kıyafetlerimin hemen hepsi orada kaldı inan sadece mevsimlik giyilecek bir iki şey getirdim ne yazlık tişörtlerim ne kışlık kaban mont hiç birşeyim yoktu.
üstelik ilk gelişimde bi kaç ay hemen iş de bulamadım dediğim gibi sağlık sorunlarıyla uğraştım artı özel sorunlarla.
ki orada para da biriktirmiştim -yani istesem moralim bozuk diye çarşıya çıkıp üst baş alabilirdim kredi kartıyla-
ama bunu yapmadım ne olacağı belli değil parama dokunmayım dedim o para yok gibi düşündüm (zaten abartı deği 3bin euro filandı ama harcansa o da kalmazdı)
inan 3 çeşit kıyafeti çevirip çevirip giydim aynı kotu yazın tişörtle giydim baharda üstüne bluz kışın üstüne bi hırkayla hala daha fazla bişey almamaya çalışıyorum. sadece ayakkabı aldım yazlık kışlık olarak.
almayınca alınmıyor kıyafet inan çok elzem birşey değil. ki ben de 28 yaşında bekar bi kadınım gezip tozmak süslenmek benim de canım istiyor ama para biriktirmezsem ilerde bu günleri boşa geçirdiğime üzülmek istemiyorum tutuyorum kendimi ve inan böylece burada mayıstan beri yaptığım birikimi orada 1.5 yılda ancak yapmıştım.
nedenki ekders her ayın 8inde yatmıyo mu sizin bizim hiç geç kalmaz erken geldiği bile olur. bu ay ekdersi erken yatıracaklarmış gibime geliyor.