selamlar kızlar çeyregin fiyatına pc den baktım bugün için 160 diyo ama 165 ten almışsınız anladığım kadarıyla:26::26:
bende cuma günü alıcam inşlh
bu ay aslında iki tana alacaktım ama kaban al çizme al ee bayram geliyo kıyafet al derken gitti benim paracıklar
kıştı,bayramdı sanırım masraflar azcık arttı ama olsun arada harcamak için birikim yapıyoruz telafi ederiz kızlar
biz bu bayram kurbana katılıcaz inş Rabbime binlerce hamdolsun nasip ettiği için..
henüz 2 yıllık evliyiz ve ikinci senemizde kesmek nasibimizde varmış
eşim çok mutlu bu konuda ..
çocukken hep büyük adamlar ,zenginler keser sanardım diyor
Rabbim devamınıda yaşatsın inş..bize ve tüm kalbinden geçenlere..
arkadaşlar listeye dahil olmak isteyen de listede ne kadar birikim yazılmasını isteyen de özelden mesaj atsınlar
kızlar bu ay eşimin verdiği mutfak harçlığı olan 400 tl nin 30 tlsini kaybettiğim halde 120 tl sini biriktirdim
bugün de eşim kasım ayında vereceği 400 tl nin 200 tl sini verdi
bence de israf ama kolyede de sarı altın hoşuma gitmiyor =)
ne guzell allah devamını getırsın ınsallah ınsallah bızdede nasıp olur bu yılk ılk yılımız sanırım bızde kesemıcez bebegımız gelıcek ne olur nolmnaz bılmıyorz ama bebekten snra allah nasıp ederse planıyoruz
evet canım hafta sonuna kadar bildiriyoruzne guzell allah devamını getırsın ınsallah ınsallah bızdede nasıp olur bu yılk ılk yılımız sanırım bızde kesemıcez bebegımız gelıcek ne olur nolmnaz bılmıyorz ama bebekten snra allah nasıp ederse planıyoruz
hafta sonu deılmı atalımmı sımdıden ben acmadım kumbarımı cumartesı acmayı planlıorum ay cok heycanlı yaa
120 de var zaten oh oh masallahhh
slm kızlar bugun sımdı anca bu vakıt ugramak mumkun oldu pazara gıttım 30 tl ıle gıyım pazarı war 8,5 harcamısım kalan 2,5kumbaraya attımm 20 de yanımda ole harcamazsam yenı harclıgım gelen kadar bırıkmeme katarım onuda
vay be geçen ay ne zenginmişim 14 gr altınım ve 600 tl m varmış.
bu ay 5,5 gr altınım oldu ama nedense yine de mutluyum
bu arada sadece bu ay biriktirdiğimizi mi yazıcaz farmasi sen üzerine mi ekliyceksin?
yoksa listede her ay hem o ayınki hem de toplam biriktirdiğimiz mi görünecek?
ne guzell allah devamını getırsın ınsallah ınsallah bızdede nasıp olur bu yılk ılk yılımız sanırım bızde kesemıcez bebegımız gelıcek ne olur nolmnaz bılmıyorz ama bebekten snra allah nasıp ederse planıyoruz
hafta sonu deılmı atalımmı sımdıden ben acmadım kumbarımı cumartesı acmayı planlıorum ay cok heycanlı yaa
120 de var zaten oh oh masallahhh
slm kızlar bugun sımdı anca bu vakıt ugramak mumkun oldu pazara gıttım 30 tl ıle gıyım pazarı war 8,5 harcamısım kalan 2,5kumbaraya attımm 20 de yanımda ole harcamazsam yenı harclıgım gelen kadar bırıkmeme katarım onuda
bir de 30 tl yi kaybetmesem 150 olacaktıselam kızlar
son gülerde pek giremedim buraya, gerçi birikim yaptığımda yok, maaşı bekliyorum bayramın sonunda alıcağız maaşı,
o zamn alırım artık altınlarımı.. gerçi bu ay sadece kuru maaş alıcam, mesai yapamadım pek,
mesaili olunca mesai parasınıda ayırıyorum fazladan gelmiş gibi oluyor o para:))
farmasicim bildirim ekim ayının bildirimlerini yavaş yavaş yapmaya başlıyoruz sanırım.. ben kendi gizli birikimlerimi yazıcam burda, eşimle ortak birikimiz ev yada rasa gibi yatırım için, ama benim birikimim uzun ömürlü oyüzden kendi artırımlarımı yazıcağım listemme..
farmasi sana maşallah arkadaşım 400 tl den 120 tl artırmışsın harkasın..
başıyazmalım kurbanınızı Allah kabul etsin bitanem,
karanfilce, yusum bende sarı altını sevmiyorum, ama yeşil altın yani 14 ayar olanda çok zarar oluyor.. ondan tercih etmiyorum bende.. eskiden künyelerim, yüzüklerim kolyelerim vardı seviyordum ama şimdi onlarda yok( zamanında 3 te bir fiyatına bozdurmak zorunda kalınca şimdi almak istemiyorum..
farmasi canım
daha öncede mesaj atmıştım bu ay birikimi kapattım bu ay
4 gram altın
toplamda
2 çeyrek
90 gram bilezik
5 gram altın
20 dolar 30 euro
oğlumun deyimiyle "hayırlı sabaklar" arkadaşlar.... :)
farmasi canım bildirim haftasonuna kadar dendi ama...pazartesi ayın 31 i ve ben ayın son günü açıcam kumbaramı ve bildirimimi de pazartesi yapacağım...biline.... :) zira hafta sonu küçük bir alacağım var o gelecek ve onu da kumbaraya atmayı düşünüyorum.. :) bu ay benim birikimim ek gelenlerle baya bi iyi ama bundan sonra her ay bi çeyrek olsa yeter... :) gerçi kasım ayı bayram ayı bizim oğluşların harçlıkları vs. yine baya bi olur... büyük oğlum dün kumbarasına para atarken "anne biz paraları buraya atıyoruz sen de bunu açıp altın alacaksın,değil mi" deyip bilmiş bilmiş gülümsedi...ay ne güldük... :)