Kirli Çıkılar )))

bence ne kadar vade farki koyduklarina bagli. cok yuksek degilse k.kartiyla alin, hem borcunuzu zamaninda odemis olursunuz, hem de taksitle odeyeceginiz icin zorlanmazsiniz.

tesekkürler.... suan sanirim 3-5 liradan cok zamaninda ödemek agir basiyor...

evet al sat ve çarpraz kur için ilk adımımı attım. benim bankada da yapılıyormuş bu işlem. az önce kendime dolar hesabı açtım. hesaptaki 10 tl ye de dolar aldım :))

aslında birikimini herşeyden yapacaksın o zaman hiç zarar etmezsin. tl, euro, altın ve dolar. benim babam herşeyde kaybederdi parasına neyi alsa o düşerdi. en son herşeyden almıştı

96 TL den 1 gram altınımı altım
Garantide 4 gram
bank asyada 1 gramım var şuan
Bu ay iki bankayada 5 gram koyup kapatıcam ayı
Hepimize bol bereketli haftalar kızlarrrr Altın çok düştü tam alınma zamanı benceee

hayırlı bereketlı olsun gramlarn altın alma zamanı ama dahada dusermı dıe beklıyorum acıkcası uzun vadede yapıcam yatırımımmı o yuzden

hayırlı bereketlı olsun gramlarn altın alma zamanı ama dahada dusermı dıe beklıyorum acıkcası uzun vadede yapıcam yatırımımmı o yuzden

Benimde uzun cnm garantide biriktirdiğim altınlarımı mayıs gibi anneler gününe yaklaşınca satıp kendime çeyizlik alıcam.

Bankasyadaki gramlarımda sevdiceğimle geleceğimiz için yaatırırımız olucak inş. 3-4 sene durucak bankada
Bence daha düşmez cnm bugün 95 i gördüm ben. şuan 97 de kapatmış. Uzun dönem için zarar etmeyiz cnm.

Sineray ve garantide hesabı olan diğer arkadaşlar; hesap işletim ücreti ne kadar kesiyorlar bilginiz var mı?Altın hesabından kesmiyorlar zaten de onunla birlikte açılan TL hesabından kesiliyor mu? (maaş hesabı olmayanlara soruyorum)

Valla cnm benm normal hesap şuan hiç kesilmedi yada ben rastlamadım. 1 senedir var hesabım ama rastlamadım cnm

teşekkür ederim cvp için. bankalar genelde bilgi vermeden sessiz sedasız keserler hesapları kontrol etmek gerekiyor ben daha çok yeni açtım ve sormadım hiç bankaya da uğrayacak vaktim yok

teşekkür ederim cvp için. bankalar genelde bilgi vermeden sessiz sedasız keserler hesapları kontrol etmek gerekiyor ben daha çok yeni açtım ve sormadım hiç bankaya da uğrayacak vaktim yok

Müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin sanırım cnm onu ya. Vaktin varsa şimdi arada sor.

ıyı aksamlar kızlar bende bugun esımden gızlı bı yarım bı ceyrek aldım banka promosyonu vermıslerdı bu ay.aranızda bugun altın alan varmı benım gıbı merak ettım pahalı gıbı geldı düşüşte olmasına ragmen de :26: ıkısıde eskı tarıhlı 490 verdım 495 dedı ıste 5 lıra düştü zorla nasıl sizce:44:

3 çeyrek gibi düşünürsek 163.3 tl loluyor tanesi, normal bir fiyat olarak görüyorum şu anda 165 gösteriyor gün içinde dalgalanmalar oluyor tabi şehirler arası da fark oluyor diye biliyorum

3 çeyrek gibi düşünürsek 163.3 tl loluyor tanesi, normal bir fiyat olarak görüyorum şu anda 165 gösteriyor gün içinde dalgalanmalar oluyor tabi şehirler arası da fark oluyor diye biliyorum

saol canım ıcım rahatladı bıraz ben ankaradayım bıraz daha pahalı oluyor sanırım baska yerlerden:26:

canım hayırlı uğurlu olsun

Elimde nakit var benim de düşer mi ki daha altın haftasonuna kadar

hayırlı olsun canım birikimlerin

Elimde nakit var benim de düşer mi ki daha altın haftasonuna kadar

hayırlı olsun canım birikimlerin

saol canım ınsallah valla canım ben pek anlamıyorum ama ıcıme dogan altın bıraz daha düşecek dıye hıssedıyorum yanı düşmese bıle fazla cıkmaz gıı gelıyor eskısı gıbı yanı :44:

ons 1.707 su anda ama dolar çok düşük 1.77 bu nedenle de gram fiyatına (TL) olarak yansımıyor bu artış..
merkez bankası büyük oynadı ve doları oldukça düşürdü dolar tekrar 1.80 üstü olmadan altın yükselmeyecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…