bence ne kadar vade farki koyduklarina bagli. cok yuksek degilse k.kartiyla alin, hem borcunuzu zamaninda odemis olursunuz, hem de taksitle odeyeceginiz icin zorlanmazsiniz.
dün arkadasım kredi kartına taksitle çeyrek aldı. hediye götürmesi gerekiyordu. telefon açtı atasaya nakit 167 kart 170 demişler (e atasay, biraz pahalı diğer yerlere göre) ama pazarlıkla onu da almadılar sanırım.
bildiğiniz kuyumcu varsa vade farkı uygulamayabilirler bir sorun derim.
96 TL den 1 gram altınımı altım
Garantide 4 gram
bank asyada 1 gramım var şuan
Bu ay iki bankayada 5 gram koyup kapatıcam ayı
Hepimize bol bereketli haftalar kızlarrrrAltın çok düştü tam alınma zamanı benceee
hayırlı bereketlı olsun gramlarn altın alma zamanı ama dahada dusermı dıe beklıyorum acıkcası uzun vadede yapıcam yatırımımmı o yuzden
Benimde uzun cnm garantide biriktirdiğim altınlarımı mayıs gibi anneler gününe yaklaşınca satıp kendime çeyizlik alıcam.
Bankasyadaki gramlarımda sevdiceğimle geleceğimiz için yaatırırımız olucak inş. 3-4 sene durucak bankada
Bence daha düşmez cnm bugün 95 i gördüm ben. şuan 97 de kapatmış. Uzun dönem için zarar etmeyiz cnm.
Sineray ve garantide hesabı olan diğer arkadaşlar; hesap işletim ücreti ne kadar kesiyorlar bilginiz var mı?Altın hesabından kesmiyorlar zaten de onunla birlikte açılan TL hesabından kesiliyor mu? (maaş hesabı olmayanlara soruyorum)
teşekkür ederim cvp için. bankalar genelde bilgi vermeden sessiz sedasız keserler hesapları kontrol etmek gerekiyor ben daha çok yeni açtım ve sormadım hiç bankaya da uğrayacak vaktim yok
3 çeyrek gibi düşünürsek 163.3 tl loluyor tanesi, normal bir fiyat olarak görüyorum şu anda 165 gösteriyor gün içinde dalgalanmalar oluyor tabi şehirler arası da fark oluyor diye biliyorum
saol canım ıcım rahatladı bırazben ankaradayım bıraz daha pahalı oluyor sanırım baska yerlerden:26:
ıyı aksamlar kızlar bende bugun esımden gızlı bı yarım bı ceyrek aldım banka promosyonu vermıslerdı bu ay.aranızda bugun altın alan varmı benım gıbı merak ettım pahalı gıbı geldı düşüşte olmasına ragmen de :26: ıkısıde eskı tarıhlı 490 verdım 495 dedı ıste 5 lıra düştü zorla nasıl sizce:44:
ıyı aksamlar kızlar bende bugun esımden gızlı bı yarım bı ceyrek aldım banka promosyonu vermıslerdı bu ay.aranızda bugun altın alan varmı benım gıbı merak ettım pahalı gıbı geldı düşüşte olmasına ragmen de :26: ıkısıde eskı tarıhlı 490 verdım 495 dedı ıste 5 lıra düştü zorla nasıl sizce:44:
canım hayırlı uğurlu olsun
Elimde nakit var benim de düşer mi ki daha altın haftasonuna kadar
hayırlı olsun canım birikimlerin