hayırlı sabahlar cnaım
ben oglumun brııkımını ayrı yapıyorum bayram harclıklarınıda
siz birmi biriktiriyorsunuz?
amin canım darısı bizim başımıza inşallah.kıştı,bayramdı sanırım masraflar azcık arttı ama olsun arada harcamak için birikim yapıyoruz telafi ederiz kızlar
biz bu bayram kurbana katılıcaz inş Rabbime binlerce hamdolsun nasip ettiği için..
henüz 2 yıllık evliyiz ve ikinci senemizde kesmek nasibimizde varmış
eşim çok mutlu bu konuda ..
çocukken hep büyük adamlar ,zenginler keser sanardım diyor
Rabbim devamınıda yaşatsın inş..bize ve tüm kalbinden geçenlere..
ohh bereketli olsun farmasicimkızlar bu ay eşimin verdiği mutfak harçlığı olan 400 tl nin 30 tlsini kaybettiğim halde 120 tl sini biriktirdim
bugün de eşim kasım ayında vereceği 400 tl nin 200 tl sini verdi
çok güzel birikimler maşallah canımvay be geçen ay ne zenginmişim 14 gr altınım ve 600 tl m varmış.
bu ay 5,5 gr altınım oldu ama nedense yine de mutluyum
bu arada sadece bu ay biriktirdiğimizi mi yazıcaz farmasi sen üzerine mi ekliyceksin?
yoksa listede her ay hem o ayınki hem de toplam biriktirdiğimiz mi görünecek?
az çok farketmez canım önemli olan biriktirmek,tutumlu olmak.hediyelerini güle güle kullan canımgünaydın kızlar
en az birikim yapan benim sanırım
elimde ayırdıgım 300 tl bıtmek uzere 50 tl kaldı.. yarın ogluma aldıgım gıysılerı degıstırıcem orada bı 10 tl gıder.. maaşıda anca pazartesi cekeriz..aslında düşündüğümde gelirim iyi ama benim gelirimin maaş + kira nereden baksanız 1000 oglum adına ayrılıyorbende maaşla kalıyorum neyse genede
üzüldüm şimdi
ama napalım
inşallah onumuzdekı ay daha ıyı olur
dogum gunumdu
ıkı kolye altın hedıye geldı sevdıcegımden ıkısıde bır takılıyor bırı kısa bırı az uzun :)
bırde hırka ve cızme arkadaslarımdan
gıysı ıhtıyacım var kombın edemıyorum buara kendımı saldımda saldım acılınden toparlanmam gerek bunuda nedense alısverısle yapmka ıstıyorum yenı seyler alıyım falan dusunuyorum
ılk kez bu ay kk hıc bısey almadım
amin canım bereketli olsun altınlarınhanımlar günaydın hepinizeaylık bildirimimi ben de yaptım. bu ay 2 çeyrek alabildim. buna da şükür diyelim aslında 3 veya 4 daha almayı düşünüyodum ama malum bu ay kurban var. inşallah bir dahaki aya daha fazlası nasip olur hepimize
selamlar kızlarrr,
geçtiğimiz günlerde topiğinizi farkedip bi kaç satır yazmıştım. sizleri gördüm tabiri caizse gaza geldim. ayda değil 300-500 biriktirmek kumbarada birkenleride gelir sanıp harcayan ben, sizlerin sayesinde bu ay bi çeyrek aldım . evt dün akşam kumbarayı açtım ve çıkan 160 tl yle öğlen arası koşup altın alıp geldimm :)
buna vesile olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Birikimleriniz bol ve berketli olsun, Allah rızkınızı arttırsın inşallah.
oğlumun birikimi değilki,babası ya da ben para veriyorum atıyor kumbaraya.... :)zaten herşeyimiz onların... ayrı olarak bu para, bu altın çocukların gibi bir birikim yapmıyoruz,özel olarak... hatta hatta biz yarış yapıyoruz.büyük oğlumla babası bir kumbaraya,küçüğüyle ben başka bir kumbaraya... :)
hayırlısı olsn canım altıcıgın altınlara donussun sen daha takıp te kal bak her elıne gecenı degerlendırmeye calıscaksın kazanan sen olursun
selamlar kızlarrr,
geçtiğimiz günlerde topiğinizi farkedip bi kaç satır yazmıştım. sizleri gördüm tabiri caizse gaza geldim. ayda değil 300-500 biriktirmek kumbarada birkenleride gelir sanıp harcayan ben, sizlerin sayesinde bu ay bi çeyrek aldım . evt dün akşam kumbarayı açtım ve çıkan 160 tl yle öğlen arası koşup altın alıp geldimm :)
buna vesile olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Birikimleriniz bol ve berketli olsun, Allah rızkınızı arttırsın inşallah.
Altının ons fiyatı şu an 1746
ozamn ne oluyor cnm, çıktımı, düştümü
ben anlamıyorum bu ons işini takip etmedim hiç
kıştı,bayramdı sanırım masraflar azcık arttı ama olsun arada harcamak için birikim yapıyoruz telafi ederiz kızlar
biz bu bayram kurbana katılıcaz inş Rabbime binlerce hamdolsun nasip ettiği için..
henüz 2 yıllık evliyiz ve ikinci senemizde kesmek nasibimizde varmış
eşim çok mutlu bu konuda ..
çocukken hep büyük adamlar ,zenginler keser sanardım diyor
Rabbim devamınıda yaşatsın inş..bize ve tüm kalbinden geçenlere..
40 gram yeşil altın mı aldılarAltın alanlar bugün birikim yapanlar birikimleriniz hayırlı bereketli olsun inşallah.
evet canım sarı altını ben de sevmem takıda ama 40 gr sete verdiğimiz paraya da acıyorum yani
onu en güzel banka hesabında görmek isterdim artık 22 ayar bilezik de kesmiyor beni
ozamn ne oluyor cnm, çıktımı, düştümü
ben anlamıyorum bu ons işini takip etmedim hiç
sen de bendensin hiç anlamıyorum bu ons'u falan.
"Kaç tane çeyreğim var bugün satsam ne kadar eder" bir bunu hesap etmesini biliyorum
başıyazmalım kurbanınızı Allah kabul etsin bitanem,
..
amin canım darısı bizim başımıza inşallah.
selamlar kızlarrr,
eşinin anlatımını çok sevdim başıyazmalı, ailem bayramda kurban kesemediğinde ne kadar üzüldüğüm aklıma geldi =(
eskilere götürdün beni....
allah hiç darlık yaşatmasın size.