Allah sağlıkla sıhatle afiyetle yemeyi oturmayı nasip etsin inş.sağolasın ..şimdi 2250 ev kredisi + 1,5 sene 500 tl ek kredi ..
700 tl ev kirası ..
yani kafadan sadece 3500 tl gidiyor ..
faturalar vs dedinmi daha ne birikimi yapayım ula :))
ayy hatırlamak bile kötü
asında eskiden günler olurdu annelermizin .ne zevkliydi yaa..pastalar börekler bi de altılar of anam of...bende mi katılsam ne :))
ay sonra kilo verme topiklerinde takilmayalim
asında eskiden günler olurdu annelermizin .ne zevkliydi yaa..pastalar börekler bi de altılar of anam of...bende mi katılsam ne :))
ay eskiden insanın düğüne gidip döktüresi gelirdi ..artık çeyrek yüzünden düğüne gidesimiz de kaçtı yaa:))bir düğün için eşim çeyrek aldı bugün
fiyatını merak edenler için yazayım eski tarihli 159 tl ye almış
bana da çok eğlenceli gelirdi şimdi büyüdümde günler yapar oldum
birikim konusunda çok yararlı bu gün olayı ,bir de pasta börek tarifi konusunda
ay eskiden insanın düğüne gidip döktüresi gelirdi ..artık çeyrek yüzünden düğüne gidesimiz de kaçtı yaa:))
eşimin işyerinde doğurana git çeyrek tak ,düğüne git çeyrek tak anamız ağladı valla bu sene ..nerdeyse her ay taktık ..
bi tanıdık var da bu sene düğün yüzünden 5 milyar harcadım diyor ..hep yakın akraba imiş ..
e bilezik takmak zorunda kalmış ..
5-6 düğün olsa zaten 5 milyar ediyor ..
bakıyorum da eskiden gelinlerin kolu dolardı ..şimdi çok garban kalıyorlar ne yapsınlar ..
benim zamanında 500 gram altnım vardı..32 tane bileziğim vardı ..ama o zaman çeyrek 60 tl idi :))
tamamen katılıyorum! ankarada yakın arkadaşlarım var, valla bi iki tanesinin düğününe gidemiycem bu yüzden. git-gel yol parası, elbisesi, takısı, kuaförü derken, zaten kemerleri sıkmak zorunda olduğum şu dönem, hiç işime gelmedi valla. bu yaz da ben gelin olcam, bana da aynısı yapılcak muhtemelen
slm kızlar bugun kenarıya para atamadım yanlız elımdekı parayı ıs banktakı gram altın alıcaktım ama benım es saolsun ben san verıyor 4 tl dıe aldırmadım walla 97 dusmus farması gordunmu canım ama benım canım durmuyor yarın sabah 7 de hemen gıtcem atm snra evden alıcam gemen 3 grmlık altın kafaya koydum sizce fazla yukselırmı dusermı
altın 97.44
tamamen katılıyorum! ankarada yakın arkadaşlarım var, valla bi iki tanesinin düğününe gidemiycem bu yüzden. git-gel yol parası, elbisesi, takısı, kuaförü derken, zaten kemerleri sıkmak zorunda olduğum şu dönem, hiç işime gelmedi valla. bu yaz da ben gelin olcam, bana da aynısı yapılcak muhtemelen
kızlar benimde şuan 300tl var çeyrek altın kaç para 2 tane olurmu?
bugün 159 tl den almış eşim
voww ne kadar pahalı olmuş altın böyle sağol cnm
:) Allah bereket versin canımmyok ula allah seni emi çok güldüm vekilmisiniz deyince :))
ben memurum eşim de üst düzey bir kurumda uzman olarka çalışıyor ..onun maaşı olmasa bi nane yapamzdık zaten ..ama gerçekten zor işler bu işler yaa..ALLAH herkese kolaylık versin..
Benimde bir akrabama 3 altın borcum var sızce bunu nakıt mı alayım yoksa kk taksıtmı yaptırayım ?bir düğün için eşim çeyrek aldı bugün
fiyatını merak edenler için yazayım eski tarihli 159 tl ye almış
valla benımde hıc fıkrım yok bende merak edıyorumslm kızlar bugun kenarıya para atamadım yanlız elımdekı parayı ıs banktakı gram altın alıcaktım ama benım es saolsun ben san verıyor 4 tl dıe aldırmadım walla 97 dusmus farması gordunmu canım ama benım canım durmuyor yarın sabah 7 de hemen gıtcem atm snra evden alıcam gemen 3 grmlık altın kafaya koydum sizce fazla yukselırmı dusermı
canım bu düşmüş hali ben 1 ay öncesine kadar 185 e aldığımı biliorum