Kirli Çıkılar )))

haklısın..araba var bizde ama eşim kullanıyor..otomatik vites değil üstelik..bana otomatik vites araba almaz eşim..bir eve 2 araba çok..ama ehliyetim olsa bir de araba kullanmayı öğrensem iyi olur..bazen eşim evde kalmak istiyor..ben dışarıdan alışveriş yapmak istiyorum..çarşı pazar giderdim alışverişe..dediğin gibi bazen çocukları da atardım arabaya ,iyi olurdu yani..dur bakalım..Allah kerim.

ben de düz vites araba kullamamıyorum yaa

düz vites arabanın kullanılmayacak birşeyi yok kızlar şartlandırmayın kendinizi kullanamam diye....
düz vites araba insanın araba kullandığını farkettirir : ))))))

düz vites arabanın kullanılmayacak birşeyi yok kızlar şartlandırmayın kendinizi kullanamam diye....

Ben de otomatik araba kullanmaktan korkuyorum,aslinda korku degilde akiskanlik birazda,debriyajli arabada kontrol hep benim elimde oldugunu dusunuyorum,tabi bazen,vites degustirmek sorunlu olabiliyor,ozellikle,geri viteste:))simdiki arabamda debriyajli:) ayni devam yani.Ayrica otomatik arabalar,ne kadar rahat olsada,daha fazla Benzin harciyormus.

Farmasi ve mutnojmet teşekkür ederim hoşbuldum
Eee kızlar var mı kenara para atabilen
Bende henüz tık yok :26:

2 ay evvel b ankaya bir miktar para koydum türk parası halinde o parayı o zaman dolara cevirerek koysaydım 700 dolar edecekti dolar 2.39 oldugunda bozmus olsaydım 2.36 diyelim tam 300 tl karım olacaktı ama türk parası olarak aylık 8-9 tl faizle bankada kuzu gibi yatıyor
aklımı seveyim

ben düz vitesli araba pek kullanmadığımdan zor geliyor ama alışanda düz vitesten vazgecemiyor :)

onu da düşündüm aslında
para biriktireyim de sonra alırım diye
ama pazartesi hepsi burada da mothercare in 5 li body leri 24 tl idi
e normal zamanda fiyatını düşünürsen karlı geldi aldım
aslında en mantıklısı senin yaptığın
ne gerekecek kaç yaş kıyafeti gerekecek en iyi bebek olunca anlıyorsun
sonuçta 4 aylık çocuk 6-9 kıyafeti giyebiliyor
bir miktar da doğum sonrasına saklayayım o zaman

merhaba arkadaşlar..ben de kirli çıkı olmak istiyorum.

mümkün mü?

hoş geldin aramıza
ben bile arada olabiliyorsam herkes olur

ben de 6-9 çok aldım canım
evet dediğin gibi yapacağım sabunu vs yi
yenidoğan bezi bir paket diyorlar zaten
hem alerji riski hem de çabuk büyüme ihtimal yüzünden

hee evet yaa lcw niye aklıma gelmedi ki
üstelik outleti var ankara da kızılay ın göbeğinde

gerçi benim görümce lcw den almış epey bir
ben benettondan pijama takımı annem de kanz dan kadife eşortman takımı almıştı
bana haber gönderdi
nereden almışlar benim aldıklarım hep tüylendi topaklandı onlarınkileri yıkayıp yıkayıp giydiriyorum diye
o yüzden bilemedim ama zaten az giyecek alırım oradan da

Merkez Bankası'ndan tarihi faiz kararı! Dolar ve Euro sert düştü!
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu yaptığı toplantı sonrasında kararını açıkladı. Toplantıdan faiz artışı kararı çıktı.

ooff okyanusum sen ne çok takip ediyorsun..dolar euro hakkında ...süper arkadaşım benim ya...
nerden takip ediyorsun bu konuları..toplantı vs...

teşekkür ederim arkadaşım...inşallah ben de bir birikim yapmaya başlarım..ben de okyanus arkadaşımla aynı zamanda atandım..o birikime erken başladı ama zararın neresinden dönersem kardır.

canım bebekler genellikle yeni doğan ile bezlenir canım..6-9 kg bez ise gerçekten birkaç aylık olduktan sonra kullanılır ki bebeklerin bacakları kürdan gibi doğar..yani 3.5 kg doğduğunu farz edersek..

bu sebeple benim bebeklerimde uzun zaman yeni doğan ile uzun süre bezlendi..çünkü bebeklerin poposu olmuyor doğduklarında..bacaklar da ince..ve çok fazla anne sütü alıyorlar ki sütün %90 ı su..bu sebepten çok çiş yaparlar..şarıl şarıl..

ve bez bacaklarına bol gelirse o çişler sürekli çıkar ..pijamalar ıslanır..bebek huzursuz olur..kaka yapmaları da aynı şekilde anne sütü ile olduğu için sürekli bir ishale yakın kakadır..(biraz iğrenç oldum galiba .bebeği olmayan bayanlar garipseyebilir ama bebekler böyledir ) eğer kakalarında çamaşırlarına çıkmamasını istersen yine bacaklarına bol gelmeyecek bez ile bezlemen gerekecektir..
yani söyle yeni doğan günde 7 bez harcar dersek ilk birkaç ay o zaman senin 4-5 paket yeni doğan bezi alman gerekir..sonra ise önüne bakarsın..baktın bacaklarına dar geliyor bez o zaman geçersin 6-9 kilo beze..
sen yine de 6-9 ları biriktir..nasılsa lazım oluyor..alınmış alınmıştır canım.

finans sayfalarında takıp ediyorum canım hergün bakıyorum yakından takip ediyorum ben ekonomiyle baya ilgiliyim evdeki hesap kitap işlerinide ben tutarım eşim bana uyar gerci oda baya ilgili bu konularda ben altın gününe girdim maaşları alınca altın alıyoruz sırayla bir kişiye alıyoruz 9 kişiyiz her ayda maastan bir miktar direkt eşime para havale ediyorum eşimde vadeli hesaba atıyor ertesi ay elimde kalan para olursa ve yeni maaştanda rutın attıgım parayı birleştirip gönderiyorum yok sayıyorum o parayı iyi oluyor para harcanmasın dıye araba aldık taksıtlerınıde seneye bıtsek sekılde ayarladık en azından bır mal edinmiş olduk hemde küçük küçük paralar atıyoruz kenara Allah bereket versin gereksiz harcamalarımıda kıstım bu sayede tavsiye ederim ınsan daha bir mutlu oluyor birikim yaptıkca

ay yok karışık yazmışım ben hiç bez almadım daha
aldığım 6-9 aylıklar tulum body vs
o zaman yenidoğan da çok gerekecek bez
tabi ben tecrübeli annelerden değil de blogun birinden baktım
bebiş büyükse haliyle yenidoğan çabucak küçülür :)
benim arkadaş hastane çıkışı kullanamadı mesela bebeği 4,5 kilo olunca
o da demişti yenidoğan bez kısa kullanılıyor diye
hem ben hem bbabası ufacık tefecik olduğundna ben 3,5 kilo bile beklemiyorum miniği
muhtemelen anası soğan babası sarmısak olunca kendisi de soğan cücüğü kadar olacak

anladım..sen tulum almışsın..evet yeni doğan giyim sadece 1 takım hastane çıkışı alsan ..bir takım pijama alsan ..yetiyor..o da şöyle oluyor..bizim akrabalar içine giyeceği tulumlarını set olarak alşlar..10 tane falan geldi..
babaanne ve anneanne de almış tulum zıbın pijama..gelen komşular arkadaşlar da aynı şeylerden getireceği için sen ilk başta az şey al derim..bazıları kullanılmaya bile fırsat kalmıyor gerçekten.

çok getiren olur..

bebek doğduktan sonra da alış veriş yapmak zevkli olur..bebeğinle gidip ihtiyaçlarını alabilirsin..doğum ne zaman..kaç aylık bebişin ..

aman arkadaşım benim..sizi tebrik ediyorum..karı koca harikasınız..maşallah...

süper gidiyorsunuz..inşallah evinizi de almak nasip olur yakın zamanda

daha çoook var
Allah nasip ederse 27 ağustos görünüyor
daha cinsyeti belli bile değil o yüzden amanın ne yapıyorum dedim ya

daha çoook var
Allah nasip ederse 27 ağustos görünüyor
daha cinsyeti belli bile değil o yüzden amanın ne yapıyorum dedim ya

canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah..

olsun simdiden düşünmeye başlarsın alacaklarını..en tatlı zamanların şimdi

günaydın hanımlar güzl hafta sonlarınız olsun inşallah

dün bir saatlik uçak yolculuğundan sonra karnım çok rahatsız olunca gittim kendime hamile pantolonu aldım
daha erken olmaz diyordum ama gayet oldu nasıl çıktıysa göbeğim
tabi önceden de kilo göbeği olunca
lcw den 30'ar tl ye bir kot bir de kadife aldım
muhtemelen anca iki ay giyerim sonra basenler de genişler giyemem ama doğum sonrası inşallah
zaten sonra ihtiyacı olan birine veririm

bebek kıyafetlerine de baktım
ne cici şeyler var ve ne kadar ucuz
cinsiyet belli olsun eşimle talan etmeye karar verdik

Son düzenleme:

güle güle giy multicim sağlıklı günlerde inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…