Kirli Çıkılar )))

battıkı ne battık :KK5: ben gramı 100 ken 150 gram aldım diplerdeyimmmm:KK5: ben artık altına para yatırmam 1.5 yıl sonra eve giricez bozdurucam mecburen ben artık karar verdim türk parası olarak biriktiricem eşimede soyledim en azından ne düşer ne çıkar yoksa kalbim dayanmayacak :KK14:

tekrar geçmiş olsun canım diş beter ya artık benim korkulu rüyam valla :18:

benimde 4000 tl tutuyor tedavim ama sehir dısındayım her ay 100 tl de yol parası verıyorum aylık 250 taksıtle oduyorum son 4 taksıdım kaldı valla usandım bitsede kurtulsam hayırlsıyla

artık altına para yatırmam ya düştükce düştü ne bu böyle :KK5: bugun euroda baya dşük biraz euro alırım belki inş. oda daha fazla düşüşe geçmez :26: önümüzdeki ay artık tl olarak birikime geçicem vadeli hesap açtırıcam en azından düşmez param :KK14:

sen kaçtan almıştın canım gramlarını. şuan 81 küsür olmuş..
altın uzun vadeli yatırımdır. sen seneye bozdurcam vs diyosan illaki 90 95 e kadar çıkacak günler olur. hani iyi takip edip o anda bozdurman lazım..
ben mesela 650 altıgım ata larımda vrdı. bak şuan yerlerde mesela. ama sıkıntı yapmıyorum ben anca 2 3 sene sonra bozarım:KK14:

ben battı balık yan gider misali yine ölümüne altın diyorum :KK53::KK53:
ya herro ye merro. inadına zararımı çıkaracağım :KK53::KK53::KK53:
bi 20 gram alayım diyorum :)))) (yenilen güreşçi güreşe doymazmış :))

paramı nerede degerlendırsem ben :)
altın ıstemıyorum sonucta acıl ısey olursa bozabılırım kaybederım dıye
para olarak kalmalı ama net vadelı veya e vadelı elmafon vs dıye bıseyelr var garantıde bılen varmı

sen kaçtan almıştın canım gramlarını. şuan 81 küsür olmuş..
altın uzun vadeli yatırımdır. sen seneye bozdurcam vs diyosan illaki 90 95 e kadar çıkacak günler olur. hani iyi takip edip o anda bozdurman lazım..
ben mesela 650 altıgım ata larımda vrdı. bak şuan yerlerde mesela. ama sıkıntı yapmıyorum ben anca 2 3 sene sonra bozarım:KK14:

84 ten aldın bu ay hele gecen yıl 100 den almıstım:KK52: artık tl olarak kalsın net paramı bılırım indiydi cıktıydı yapmam kalpten gitcem yoksa :KK14:
paramı nerede degerlendırsem ben :)
altın ıstemıyorum sonucta acıl ısey olursa bozabılırım kaybederım dıye
para olarak kalmalı ama net vadelı veya e vadelı elmafon vs dıye bıseyelr var garantıde bılen varmı

bende vadeli hesaba yatırıcam artık yoksa cok zarar edicem seneye bozdurucaz cunku tüm birikimimi nasıpse eve yatırıcaz altın fln cok zarar edıcem gerek yok riske girmeye :KK14:

84 ten aldın bu ay hele gecen yıl 100 den almıstım:KK52: artık tl olarak kalsın net paramı bılırım indiydi cıktıydı yapmam kalpten gitcem yoksa :KK14:

bende vadeli hesaba yatırıcam artık yoksa cok zarar edicem seneye bozdurucaz cunku tüm birikimimi nasıpse eve yatırıcaz altın fln cok zarar edıcem gerek yok riske girmeye :KK14:

son sayfaya kadar gıdıp actırmaya cesaret edemedıgımden acmıyorum sımdı
e vadelıde acaba hesap ısletım ucretı alıyormu garantıden maas musterısıyım ancak dovız olarak turk parası ıcın otomatık odeme talımatlarından yırtıyorumda bu e vadelı ıcınde alacaksa kumbarda tutayım parayı brıde dıyelım vade gelmeden para eklıcem vademmı bozuluyor?
ayda vadem dolmadan ıhtıyacı var anaparam azalıyormu
bunların cevapları cok muhımde o garantının salak sekreterınden musterı hızmetlerıne baglanamıyorum

son sayfaya kadar gıdıp actırmaya cesaret edemedıgımden acmıyorum sımdı
e vadelıde acaba hesap ısletım ucretı alıyormu garantıden maas musterısıyım ancak dovız olarak turk parası ıcın otomatık odeme talımatlarından yırtıyorumda bu e vadelı ıcınde alacaksa kumbarda tutayım parayı brıde dıyelım vade gelmeden para eklıcem vademmı bozuluyor?
ayda vadem dolmadan ıhtıyacı var anaparam azalıyormu
bunların cevapları cok muhımde o garantının salak sekreterınden musterı hızmetlerıne baglanamıyorum

benim maaş bankam ziraat eşiminki vakıf ama bizim döviz hesabımız ne bes lerimiz iş bankasında o yüzden ben yarın iş bankasına gidip müşteri temsilcisiyle konusacagım bakalım hesap işletim ücreti fln varmı diye eger yoksa actırıp artık olan paramı orda biriktireceğim. para yatırdıgında vade bozulmuyor cektiğinde bozuluyor diye biliyorum ama ben yrn konusucam bakalım müsteri temsilcisiyle :KK31: birkaç yıl yapabildiğimiz birikimi yapıcaz sonra cekicez altın bana baya bir kaybettirecek artık altın almayacağım :KK14:

benim maaş bankam ziraat eşiminki vakıf ama bizim döviz hesabımız ne bes lerimiz iş bankasında o yüzden ben yarın iş bankasına gidip müşteri temsilcisiyle konusacagım bakalım hesap işletim ücreti fln varmı diye eger yoksa actırıp artık olan paramı orda biriktireceğim. para yatırdıgında vade bozulmuyor cektiğinde bozuluyor diye biliyorum ama ben yrn konusucam bakalım müsteri temsilcisiyle :KK31: birkaç yıl yapabildiğimiz birikimi yapıcaz sonra cekicez altın bana baya bir kaybettirecek artık altın almayacağım :KK14:

Allah gonlunuzdekını nasıp etsın ınsallah
bızımde butun altınlarımız herseyımız ev ve arabada gıttı
sımdı ufak ufak parayı kenara at maya calısıyoruz bende bıraz garantınınkını kurcalasam ıyı olacak

sımdı ufak ufak parayı kenara at maya calısıyoruz bende bıraz garantınınkını kurcalasam ıyı olacak

Altınlarınızla ev ve arabamı aldınız...yoksa eviniz arabanızmı gitti anlamadım..

Altınlarınızla ev ve arabamı aldınız...yoksa eviniz arabanızmı gitti anlamadım..

Yok yok allah korusun altınları paraları o sekılde degerlendırdık bır setım ınce kolye bıleklık tarzı seylerım kaldı

amin canım :KK16:hayırlı birikimler hepimize eviniz arabanız hayırlı olsun :KK16:

merhaba hanımlar

altın çakılmış ne güzel
ne zaman benim ekstra param olmasa altın yerlerde geziyor :KK1:

cutemom canım vadeli hesaptan ve altın hesabından masraf almıyor bankalar

şükür kavuşturana dark'cım:KK48::KK48::KK48::KK48::KK19::KK19::KK19:

iyiyim şükürler olsun, oğlumu askere gönderdim asker yolu gözlüyorum:KK25::KK25:

bak burda yazışmaya yazışmaya birbirimizden haberimiz olmamış :KK50:
Allah kavuştursun sunny abla

bu arada meraba kızlar
muhabbetlerinizi çok özlüyorum inanın
ama sanırım eskisi gibi olmayacak :KK50:

Ahmet geceleri uyutmuyor pek, 8 ay 10 günlük oldu, ben halen uykuya hasretim
sabah da 6-6 buçuk gibi kalkıyor
bu sabah eşim baktı, 7yi çeyrek geçeye kadar uyudum :KK16:
haftasonlarını sevmiyorum artık
çünkü erken kalkınca yapacak bir şey yok
haftaiçi okula gidiyorum en azından
şu an uyuyor ufaklık, ben de tuvalet ve lavoboları temizledim