Kirli Çıkılar )))

bes ne demek berfin :44:
bireysel emeklilik sistemi:KK6::KK6::KK6:

benım annemın var 150 yatırıyor bu yıl arttıracak oda :KK14: benım termosıfondan dolayı geliyor yuksek beyaz esyaalrım çok yakmıyor tasarruflular :KK14:ben genelde haftasonlarıda evdeyım o yuzden bana fazla geliyor ama akşamdan aksama evdeyım yıne farkedıyor yanı :KK12:

Annemi düşünüyorum ama şimdilik bi durusun. heray 250 300 vermek bni çok yorar:KK50::KK50:

Ayın 15i olduğuna göre artık birikimlerimizi güncelleriz buraya. Benim bugün kredi kartı ekstrem bir gelsin, hesap kitap yapıp yazacağım buraya.

kızlar eski iş yerimde bir program indirmiştim.
TOPLAM gelirimi yazıyordum.
sonrada harcamalarımı
atıyorum 100tl yol 300 kira vs yazıyodum.
aramızda böyle bir programam kullanan varsa bana ismini yazabilirmi

günaydın hanımlar

sertsessiz hoş geldin
dantecim gene mapısa düşmüş anlaşılan
cevap hakkı doğuracak şeyler mi yazsam ne etsem

hayırlı sabahlar :KK16::KK16::KK16:
yarın ay başı :KK16::KK16::KK16: bu ay tüm borçlarım ödemelerim bitiyo.
aralık ayında bidaha başlayacam inşALLAH:KK16::16
150TL likte güne girdim:KK51:

bereketli olsun birikimin canım Allah kolaylık versin

günaydın hanımlar yrn maaş günü hedefim bu ay yüksek bakalım tuttrurum ins :KK12::KK12: gecen ay kurban estim ve mevlüt okuttum Allah kabul etsin :KK16:gecen param kalmadı bırıkıme bu ay umutluyum Allah bereket versin sağlıgımız yerinde cok şükür birikimde olur yavas yavas :KK16: her ay 380 tl bireysel emeklilik ödüyoruz eşimle ikimizin o parayı borc gıbı gorup hiç saymıyoruz bakalım bu ay odemelerı yapıp bırhaftaya birikime ayıracağımız para belli olacak :KK31:
Allah kabul etsin
ben bi toparlanamadım canım :KK50::KK50::KK50:
inşALLAH bu ay toparlancam . benim kız kardeşim diyarbakırda üni okuyor. diğer kız kardeşimde yanına gitti orda dersaneye gidip kpss hazırlanıyor. inşALLAH başarılı olur. ama acayip masraf oluyor..
inşALLAH bu ay borçlarımı kapatcam. bende her ay 100tl veriyorum BESe..
sende tek kişisin elektiriğin nekadr geliyor merak ettim:KK9::KK9::KK9:
benm su 4,50 geldi iki ayda.. elektirik 16 küsür geldi:KK9::KK9::KK9:

asu ne güzel bir yerde kardeşini okutuyorsun
ben hiç aileme faydalı olamadım bu konuda bazen içime oturuyor

özlemişim buraya yazmayı
sadece merhaba demek istedim.

ben de bu özlemle girdim buraya, yazmak için
senin yazını gördüm, tevafuğa bak :KK1:
eskiden ne çok yazışırdık burda

neyse...
bugün aşure pişirdim
evi süpürdüm, tuvaleti, lavoboları falan parlattım
Ahmet uyuyor, birazdan kalkar, dedemi ziyarete gidicez

inanılmaz diş korkum var dişim ağrıyo hemde yirmiliklerden biri
vede yan çıkmış bide utanmadan çürümüş
nerelere gidim ben şimdi doktordan ödüm patlıyo hele iğneden hele hele ağıza yapılandan
yeminle korkudan ağlıycam
oy dertli başım yarında pazar , pazartesi maalesef doktora gitmek zorundayım bana şans dileyim şu an doktor dedim diye bile kalp çarpıntım arttı
doğumdan bu kadar korkmamıştım tırsıyorummmmmmm..

günaydın hanımlar

selincim senin diş meselesi beni de alarma geçirdi
belki çocuk düşüneceğim bir iki aya dişlermden çürük olanlar var
babama söyledim onun tanıdıı dişçi var diye
onun da gitmesi lazımmış
beraber gideli dedik
beni de sıkıntı basıyor bu dişlerim belki 2-3 yıldır çürük korkudan dokunmuyorum
ama artık mecbuuurrr
sayende gaza geldim
caymadan gideriz

inanılmaz diş korkum var dişim ağrıyo hemde yirmiliklerden biri
vede yan çıkmış bide utanmadan çürümüş
nerelere gidim ben şimdi doktordan ödüm patlıyo hele iğneden hele hele ağıza yapılandan
yeminle korkudan ağlıycam
oy dertli başım yarında pazar , pazartesi maalesef doktora gitmek zorundayım bana şans dileyim şu an doktor dedim diye bile kalp çarpıntım arttı
doğumdan bu kadar korkmamıştım tırsıyorummmmmmm..

günaydın hanımlar

selincim senin diş meselesi beni de alarma geçirdi
belki çocuk düşüneceğim bir iki aya dişlermden çürük olanlar var
babama söyledim onun tanıdıı dişçi var diye
onun da gitmesi lazımmış
beraber gideli dedik
beni de sıkıntı basıyor bu dişlerim belki 2-3 yıldır çürük korkudan dokunmuyorum
ama artık mecbuuurrr
sayende gaza geldim
caymadan gideriz

geçmiş olsun hanımlar cabucak kurtulursunuz ıns çürük dişlerinizen :KK16: bendede diş teli var her ay kantrol oluyor ve doktor telleri sıkıyor birsürü sey tatkıyor agrıdan ölüyorum lastik kullanıyorum bide ağzımı açamıyorum :KK5: 30 kasımda yine randevum var :18:

günaydın kirli çıklarrr :KK6: yazamadım cuma günü 470 euro 14 gr altın aldım Allah bereket versın ay sonuna kadar biraz daha alırım belki faturalar ödensin kalan paraya bakıcam ay sonunda birikimimi bildiririm:KK14:

günaydın kirli çıklarrr :KK6: yazamadım cuma günü 470 euro 14 gr altın aldım Allah bereket versın ay sonuna kadar biraz daha alırım belki faturalar ödensin kalan paraya bakıcam ay sonunda birikimimi bildiririm:KK14:
bereketli olsun :KK16:
bende bu günlerde gram almak konusunda kararsızlık yaşıyorum.altın düşüşte.çarşambaya kadar daha düşecek diyorlar beklemedeyim bakalım daha düşerse bankadan gram alacağım inş.:KK14:

bereketli olsun :KK16:
bende bu günlerde gram almak konusunda kararsızlık yaşıyorum.altın düşüşte.çarşambaya kadar daha düşecek diyorlar beklemedeyim bakalım daha düşerse bankadan gram alacağım inş.:KK14:

teşekkürler canım :KK16:84.00 dan aldım ben altını her ay 10 gr alıcm kalan paramı euro ya yatırıcam :KK6: altın tam alıncak zamanda :KK6:ben iş bankasından alıyorum gram altın sen hangi banyadan alıyorsun?

teşekkürler canım :KK16:84.00 dan aldım ben altını her ay 10 gr alıcm kalan paramı euro ya yatırıcam :KK6: altın tam alıncak zamanda :KK6:ben iş bankasından alıyorum gram altın sen hangi banyadan alıyorsun?
Evet bugünlerde alınabilir çarşambadan sonra daha düşüş bekleniyormuş.bende bekleyeyim dedim.ben ziraat bankasından alıcam.daha önce bankadan almadım aslında.fiziki altın alıyordum ama satarken daha çok zarar ediyorsun tabi.o nedenle bankaya geçtim artık.

Bereketli birikimleriniz olsun kizlar bir ara bende burada birikime calistim ama aylik duzenli olmayinca cok yazamadim size bisey danismak istiyorum yatirimlik burma bilezik aliyorum bugun 17 gr aldim 81den cuma bir odemem gelecek bankada olunca cok harciuoruZ nakit tutamam tavsiyelerinizi bekliyorum dolar almistim bir ara hic yuzumuz gulmedi bilezikte de oyle olurmu bilmem 150 gr var toplam:KK43: yine bilezik mi alayim yoksa doviz mi deneyim

Son düzenleme:
bu altına ne oluyor ya hu ????
paramız pul oldu :KK43:((
ama tamda alınacak zaman. şimdi almazsam gramı 94 den 95 ken aldığımdan çok zarar etmiş olacağım.
gramı 82 kadar düşmüş. off garamı bir daha 90 ları görecek mi arkadaşlar? kader dostlarım ne diyorsunuz?

ama tamda alınacak zaman. şimdi almazsam gramı 94 den 95 ken aldığımdan çok zarar etmiş olacağım.
gramı 82 kadar düşmüş. off garamı bir daha 90 ları görecek mi arkadaşlar? kader dostlarım ne diyorsunuz?

battım diyorum, daha da bişey demiyorum :KK14::KK14::82::82:

Altın cidden sürünüyor :KK55: 80 i görür bence. uzunca bir süre doksanları bulmaz. almak isteyenler için iyi fırsat.tabi uzun vadede düşünenler için :KK14:

günaydın hanımlar

altın ve döviz alanların yatırımı bereketli olsun
Allah bol kazançlar versin

okyonus sağol geçmiş olsun dileklerin için ana da geçmiş olsun
ben bu ay yatırımımı diş dolgusuna yapıyorum
pazartesi bir lamine iki dolgu yaptırdım
dün de iki dolgu yaptırdım
haftaya tekrar randevu verdi son iki dolgum yapılacak
şimdiye kadar 600 TL tuttu :KK5:
200 de haftaya vereceğim
Allahtan pazartesi günkünü babam ödedi

battıkı ne battık :KK5: ben gramı 100 ken 150 gram aldım diplerdeyimmmm:KK5: ben artık altına para yatırmam 1.5 yıl sonra eve giricez bozdurucam mecburen ben artık karar verdim türk parası olarak biriktiricem eşimede soyledim en azından ne düşer ne çıkar yoksa kalbim dayanmayacak :KK14:
günaydın hanımlar

altın ve döviz alanların yatırımı bereketli olsun
Allah bol kazançlar versin

okyonus sağol geçmiş olsun dileklerin için ana da geçmiş olsun
ben bu ay yatırımımı diş dolgusuna yapıyorum
pazartesi bir lamine iki dolgu yaptırdım
dün de iki dolgu yaptırdım
haftaya tekrar randevu verdi son iki dolgum yapılacak
şimdiye kadar 600 TL tuttu :KK5:
200 de haftaya vereceğim
Allahtan pazartesi günkünü babam ödedi

tekrar geçmiş olsun canım diş beter ya artık benim korkulu rüyam valla :18:

benimde 4000 tl tutuyor tedavim ama sehir dısındayım her ay 100 tl de yol parası verıyorum aylık 250 taksıtle oduyorum son 4 taksıdım kaldı valla usandım bitsede kurtulsam hayırlsıyla

artık altına para yatırmam ya düştükce düştü ne bu böyle :KK5: bugun euroda baya dşük biraz euro alırım belki inş. oda daha fazla düşüşe geçmez :26: önümüzdeki ay artık tl olarak birikime geçicem vadeli hesap açtırıcam en azından düşmez param :KK14:

X