- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza ?
içimdeki sınav yapma aşkı depreşti birden:97::97::97:
hoşgeldin bu arada
kimse multinin eline su dökemez
o nasıl bir sebattır arkadaş
sahi abla sınavı kime yapmıştık biz
kimse multinin eline su dökemez
o nasıl bir sebattır arkadaş
sahi abla sınavı kime yapmıştık biz
hoş geldin moonna listeye 530 tl ekledim bereketli olsun
günaydın hanımlar yrn maaş günü hedefim bu ay yüksek bakalım tuttrurum ins gecen ay kurban estim ve mevlüt okuttum Allah kabul etsin gecen param kalmadı bırıkıme bu ay umutluyum Allah bereket versin sağlıgımız yerinde cok şükür birikimde olur yavas yavas her ay 380 tl bireysel emeklilik ödüyoruz eşimle ikimizin o parayı borc gıbı gorup hiç saymıyoruz bakalım bu ay odemelerı yapıp bırhaftaya birikime ayıracağımız para belli olacak
ben bi toparlanamadım canım
inşALLAH bu ay toparlancam . benim kız kardeşim diyarbakırda üni okuyor. diğer kız kardeşimde yanına gitti orda dersaneye gidip kpss hazırlanıyor. inşALLAH başarılı olur. ama acayip masraf oluyor..
inşALLAH bu ay borçlarımı kapatcam. bende her ay 100tl veriyorum BESe..
sende tek kişisin elektiriğin nekadr geliyor merak ettim
benm su 4,50 geldi iki ayda.. elektirik 16 küsür geldi
elektirk normalde 40 geliyor lojmanda kaloriferler yanmıyordu ufo yaktım 72 geldi bu ay suda evde yokum diye 5 metreküp yazmıslar 16 geldi ama 2 metreküp harcamısım gidicem kavgaya bu ne böyle kafaya göre ilerletiyor :26: bes benım 150 eşimin 230 ocakta benımkısını 170 yapıcaz bakalım yada ıksınıde 250 tam karar vermedık banka kredimiz vardı o bitti gecen ay kredi kartlarına taksitlerimiz var işte borç yiğidin kaçısıymıs
ben hafta sonları eve gidiyorum ailemin yanına.ısınmak içinde doğalgaz.. tüpümde doğalgaz.. ketıl kullanıyorum. bilgisayarım yok evde..
tv ketıl ışık kullanıyorum hani bi tek ondan geliyor..
benimkiler pek bişi değilmiş
bende BESimi yükseltsemmi diyorum acaba... şuan 100 tl veriyorum.. şuan dursunda bi düzenim yerine otursun olmadı tutarı artırırım
aslında annemede yaptırmak istiyorum. annem 47 yaşında.. ama nekadar işe yarar bilmiyorum ne zaman emekli olcak o var bide.. bide yaş böyle ilerledikçe yüksek mevladan açmak lazımmış.. o yüzden cesaret edemedim açıkcası