Kirli Çıkılar )))

sevgili editörümüz farmasi bacım;
aylık birikim tablosu yapımazsa biz nasıl gaza gelip biriktireceğiz söyler misin kuzucum :KK53::KK53:
yeni yeni arkadaşlar da geliyo, onları gaza getirir bizde eski şevkimize kavuşuruz hem.
seni yine görevinin başında görmek istiyoruz
ta haziranda kalmış tablo. sen yoğunsan ben bu işe talibim, herkes gönderirse birikimlerini tablo halinde sunabilirim.

sevgili editörümüz farmasi bacım;
aylık birikim tablosu yapımazsa biz nasıl gaza gelip biriktireceğiz söyler misin kuzucum :KK53::KK53:
yeni yeni arkadaşlar da geliyo, onları gaza getirir bizde eski şevkimize kavuşuruz hem.
seni yine görevinin başında görmek istiyoruz
ta haziranda kalmış tablo. sen yoğunsan ben bu işe talibim, herkes gönderirse birikimlerini tablo halinde sunabilirim.

haklısın bitanem bu ay 3 kişi ile kaldı bildirim tablomuz :))))))) onun için yayınlamadım ama yayınlayacağım

silkelen topikkkkkkkkkkkkkk

EYLÜL AYI BİRİKİMİ
kk NİCKTLÇEYREK ALTINCUMH. ALTINIYARIM ALTINGR ALTINDÖVİZBİLEZİK grREŞAT ALTINbirikim zamanıeylül ayı birikimi
farmasi4900tl292 gr2011 nisantamam
sunny664500 tl1731025 gr2011 temmuz
sevimsiz_25605tl
kalinkaselin50 tl20 gr2012 ağustostamam50 tl
Papatya3350 tl215 gr800 euro 380 dolar
pepeti14300 tl9 gr
banusultan200 tl14 gr
darksea2800 tl53 gr
mutnojmet3750 tl19gr300 dolar2012ekimtamam
derfat460 tl52 gr100 euro
deren1907300 tl104 gr
elifcino314.79 gr100 dolar
allright700 tl
ozlem_su5000 tl2
seyhan77170 euro
giz08
helinim08273 gr
mikelaze700 tl2013 mayıs

Son düzenleme:
Farmasi cnm benıde eklermısın bu aykı bırıkımımız 815€ :KK6:Allah bereket versin bol bol birikimler hepinıze:KK6:

kızlar bi indirim haberi verim
kipadan 50 tl ve üzeri alışverişlerde finish 72 li tablet 20 tl ve doğuş 100 tane poşet çay 5 tl heberiniz ola baya uygun alışveriş yapcaksanız değerlendirebilirsiniz:)

selam kızlar
eşimin sabah işi vardı
ben de boş durmiyim dedim
bizim ufaklık elektrik süpürgesinin sesinden korkuyor artık
ama kucağımdayken sesini çıkarmıyor
mecbur sol kolumla onu tuttum, sağ kolumla da evi süpürdüm
bende kilo milo bişey kalmadı artık
memnunum hayatımdan
artık anlıyor her şeyi, oyun oynuyoruz, kahkahalarla gülüyor, yerim ben onu :emir_bebek:

farmasi eylül ayı için bana 2250 tl yazar mısın, sıfırdan başladık, öncekileri saymıyorum
eylülden itibaren kendimizi birikime adadık inşallah
hedefimiz ev almak, 2.çocuktan önce

7 yaşındayken babasını kaybetti ve yetim kaldı.
8 yaşında okuldan alındı ve köyde yaşadı.
10 yaşında yüzü kanlar içinde kalacak şekilde, yeni okulundaki hocasından dayak yedi.
17 yaşında hayalindeki okulun istediği bölümü için gerekli not ortalamasını tutturamadı.
24 yaşında tutuklandı, günlerce sorguya çekildi ve 2 ay tek başına bir hücrede hapis yattı.
25 yaşında sürgüne gönderildi.
27 yaşında kendisinden bir yaş büyük meslektaşı kendisinin de üyesi bulduğu derneğin çalışmaları ile kahraman ilan edilirken, kendisi hiç önemsenmiyordu. Doğduğu şehrin merkezinde rakibi törenlerle karşılanırken, o kalabalık arasında yalnız başına olanları izliyordu.
30 yaşında kendisi başka şehirleri düşman elinden kurtarmaya çalışırken, doğduğu şehir düşmanların eline geçti.
30 yaşında amiri, onu kendisinden uzaklaştırmak için başka göreve atanmasını sağladı. Yeni görevinde fiilen işsiz bırakıldı. Aylarca boş kaldı.
37 yaşında böbrek hastalığından Viyana'da 2 ay hasta ve yalnız halde yattı.
37 yaşında komutan olarak yeni atandığı ordu, dağıtıldı.
38 yaşında Savunma Bakanı tarafından görevinden atıldı.
38 yaşında bir toplantıda giyebileceği bir tek sivil elbisesi bile yoktu ve başkasından bir redingot ödünç aldı. Ayrıca cebinde sadece 80 lirası vardı.
38 yaşında kendisi için tutuklanma kararı çıkarıldı.
38 yaşında en yakın beş arkadaşından üçü, onun Kongre temsil heyetine üye olmaması için oy kullandı.
39 yaşında idam cezasına çarptırıldı.
Sonra ne mi oldu ?
42 yaşında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı oldu!

Okuduğunuz öykü efsanevi lider Mustafa Kemal Atatürk'e aittir.
Kişisel sorunlar büyük başarıların önünde engel değildir.
Mustafa Kemal kişisel kurtuluş savaşı ile ülkeyi kurtarma savaşını birlikte götürebilmişti.
Bilinen bir deyişle ona ''para yok'' dediler, ''bulunur'' dedi,
''düşman çok'' dediler, ''yenilir'' dedi. Ve ''sonunda tüm dedikleri oldu. Gençliğe hitabesinde niçin '' vazifeye atılmak için içinde bulunduğun şartların imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin'' dediğini sanırım daha iyi anladınız.

selam kızlar
eşimin sabah işi vardı
ben de boş durmiyim dedim
bizim ufaklık elektrik süpürgesinin sesinden korkuyor artık
ama kucağımdayken sesini çıkarmıyor
mecbur sol kolumla onu tuttum, sağ kolumla da evi süpürdüm
bende kilo milo bişey kalmadı artık
memnunum hayatımdan
artık anlıyor her şeyi, oyun oynuyoruz, kahkahalarla gülüyor, yerim ben onu :emir_bebek:

farmasi eylül ayı için bana 2250 tl yazar mısın, sıfırdan başladık, öncekileri saymıyorum
eylülden itibaren kendimizi birikime adadık inşallah
hedefimiz ev almak, 2.çocuktan önce

Kolay gelsın canım:KK16: bende bugun temızlıge gırıstım eşim 15 gunluk ızne gelmıstı her yer heryerde valla elimi suremedım bırıktıde bırıktı:KK14: haftasonu 2 gun ancak halledıcem:KK6: eşim hayırlısıyla donsun bende bebiş istiyorum 2 yılımız var :KK31: bizimde birikim amacımız ev hayırlısı olsun bakalım hepimize Allah hayırlıs kazanclar bol birikimler yapmayı nasıp etsın:KK16:

günaydın kızlar,
buraya yazmayı çok özlemişim :) evimde net sıkıntılı , arka bahçede oynayamıyorum eskisi kadar :KK43: ama burada bir sorun yok :)
okul ve ev arasında tenis topu gibi gidip geliyorum.. sonbaharın bütün karamsarlığı üzerimde , büyükşehire alışma süreci devam ediyor , üstüne bir de halsizlik ve grip girince çok da iyi değilim... ama Allah razı olsun sizlerden gelen güzel haberler, içimi ısıtıyor :)
hele selinin çalışkanlığı beni benden alıyor , kızım sen nasıl bir şeysin öyle ? ya da ne yiyip içiyorsun söyle bana da belki bende de etkili olur :))) şu biberi dolaba atma işini sevdim :) köz tadını veriyor mu ?

sevimsiz , demek ahmetçik süpürge sesinden korkuyor , benim ki de tam tersiydi :) süpürge sesine uyurdu:) kolik olduğu dönemde ya süpürge ya da saç kurutma makinesinin sesine sakinleşirdi ...bir keresinde arkadaştan geldim , helin daha 5-6 aylıktı , koltuğun üzerine koydum eline de oyuncağını verdim ki evi süpüreyim diye ... arka odana başladım ben salona gelene kadar uyumuş bile :))) (gerçi evim küçücük kutu gibiydi ama çok kullanışlıydı)

farmasicim, bu arada benim altınlar bu ay itibariyle 93 gram oldu :) listeye eklersen sevinirim ...ama bu ay sanırım kurban bayramından dolayı birikim yapamayacağım galiba ...

sevimsiz , demek ahmetçik süpürge sesinden korkuyor , benim ki de tam tersiydi :) süpürge sesine uyurdu:) kolik olduğu dönemde ya süpürge ya da saç kurutma makinesinin sesine sakinleşirdi ...bir keresinde arkadaştan geldim , helin daha 5-6 aylıktı , koltuğun üzerine koydum eline de oyuncağını verdim ki evi süpüreyim diye ... arka odana başladım ben salona gelene kadar uyumuş bile :))) (gerçi evim küçücük kutu gibiydi ama çok kullanışlıydı)

bizimki de korkmuyordu, severdi, bebekken hiç hissetmezdi, uyumaya devam ederdi
ama birkaç haftadır böyle, anlamadım ben de
kendi kendine oyun oynardı, agulardı, ben de evi süpürürdüm
şimdi çalıştırınca çığlığı basıyor :KK5:

bizimki de korkmuyordu, severdi, bebekken hiç hissetmezdi, uyumaya devam ederdi
ama birkaç haftadır böyle, anlamadım ben de
kendi kendine oyun oynardı, agulardı, ben de evi süpürürdüm
şimdi çalıştırınca çığlığı basıyor :KK5:

evet sevimsizin oğlan kocaman bir çocuk olmuş, zira su anda bebekliğinden bahsediyor
gecen gun eşimde yemekte bizim sıpaya birşey veriyordu, çocukken cok severdi, şimdi yemiyor diye söylendi. bizim sıpanın da askerlik vakti geldi, kocamannn oğlan oldu.

farmasi bana da bir 505 tl yazıver. bu kadar parayı nasıl değerlendirsem bilemedim. bir akıl fikir verin arkadaşlar. bak bu bildirim cok değerli, zira İLK

hafta sonu il dışından kayınvalidem ve eltimler geldi, hayatımda ikinci kez turşu yapmıştım çok beğenildi özellikle görümce ve kayınvalide onayı aldı hatta kayınvalidem kendisine dokunduğu halde yemekten kendini alammış vebiraz rahatsızlandı, tatlı olarak tiramusu vardı en basitinden oda onay aldı anlayacağınız yoğun bir hafta sonu daha geride kaldı ama bu arada bizim oğlan 6-7 ci dişlerini çıkarıyor bölük pörçük 2 - 3 saatlik uyku ile ayaktayım :KK53:

Birikim konusunda iç açıcı şeyler söyleyemeceğim malesef çünkü krediyle ev aldık ve onu ödüyoruz e kızın okul taksitleri vs vs :KK43: birikim mi o ne kiii

Hanımlar bugün patlıcanı karnıyarık için kızartıp dondurucuya attıklarını duydum yapan varmı acaba nasıl olur ki

Hanımlar bugün patlıcanı karnıyarık için kızartıp dondurucuya attıklarını duydum yapan varmı acaba nasıl olur ki

benim kv hep yapar onu. çok da pratik olur yemek yaparken, bir çeşidin kısa sürede hazır olur. hatta yaz aylarında bile vaktin oldugunda kızartıp, hazır edersin, misafir geldiğinde cıkar hemen yemek yap.

benim buzdolabının dondurucu kısmı küçük, o yuzden cok çok koyamam, ama dondurucum olsaydı, vakit oldugunda hazırlar, misafir için geldiğinde kolay olurdu, yazdan at kışın ye. ben soğanlrımı bile yemeklik dograyıp dondurucuya atıyorum, yemek yaparken vakit kaybı olmuyor, bunu da burada öğrenmiştim, sarımsaklarımı bile bir koçan temizleyip, dondurucuya, yemek yaparken 2-3 adet cıkarıyorum, çok pratik oluyor. hem de bizde çok yemek pişmediğinden eskiden bu tür şeyler bozulurdu, artık bozulmuyor.

bugün ekders ve eğitim ödeneğimiz yatmış üzerine para katıp 60 gram altın aldım Allah bereket versin :KK16:

X