Kirli Çıkılar )))

Günaydın kızlarrr
Hawarcım bebeğin hayırlı olsun seninde canım.
Darkcım geçmiş olsun canım .

Günaydin kizlar havalar seeinledi dikkat edin kendinize
Hasta olan arkadasim sana ve ogluna gecmis olsun.

selincim yanlış hatırlamıyorsam gecen yıl elinde cok fazla bulgur oldugunu söylemiştin. ben gecenlerde nette bulgur çorbası tarifi buldum, denedim çok güzel oldu, yani oğlum sevdi. 2 tarif çıkıyor, ben domates ve biberli olanı yptım. bir de yumurta ve unlu yapılışı vardı, onu denemedim (sen denersen yorum yazarsın). benim kalın bulgurum daha coktu, domates ve biberde koydum blendardan cektim, biberler kayboldu, ek gıda için yapılabilir, bulgurunu da eritabilirsin.
Bulgur Çorbası - YouTube

günaydın hanımlar

hasta olanlara Allah acil şifalar versin
arkadaşım oğluna her sabah arı sütü bal polen ve propolis karışımlı bal veriyor
bir de keçiboynuzu pekmezi
oğlu uzun süre pek hastalanmadı
kreş döneminde bile diğer çocuklara göre rahat
sürekli tavsiye eder
yetişkinlere de çocuklara da tabi sanırım 1 yaş altına değil

selamlarrr... havar ve poe hayırlı olsun bebısler allah tamamına erdırsın ınsallah... bız o çorbayı düğüyle yaparız yanı ınce bulgurla çokta güzel olur hatta babamla esımın tek ortak noktaları bu çorba hahaha.... bugun tursu kurcam salatalık ınsallah güzel olur... bıttımı kıs hazırlıklarınız bakımm...

kızlar topiğinize yine bodoslama dalıyorum fakat bir şey öğrenmem lazım

bugun saat 5 te bir gr altın aldım 83 tlye

1 saat sonra başka bir yerden aldım 86 tlye

bu fark nıye ya

ben hep ikinci yerden alıyordum bu adam benı kazıklıyor mu

1 saatte 3 tl oynarmı fiyat ben anlamadım:44::44:

mesai saatleri dışında alım yaptığın için yüksekten almış olabilir misin? bankalarda durum böyle...

bankadan almıyorum kuyumcudan alıyorum bugunde yıne gittim kuyumcu yıne 83ten verdi

altında nadir gr altın

öbürü istanbul altın rafinerisi

markadan mı acaba?

bankadan almıyorum kuyumcudan alıyorum bugunde yıne gittim kuyumcu yıne 83ten verdi

altında nadir gr altın

öbürü istanbul altın rafinerisi

markadan mı acaba?
hiç bir fikrim yok çünkü ben fiziksel altın almıyorum. fizikselde kuyumcuların kazancı al sattan olduğu için herkes tutturabildiğine veriyordur.

hemen denemeliyimmmm
hem kendime hem oğluma

loveli işine karışmak gibi olmasın ama bu konudaki bildiklerimi söyleme gereği hissettim
ben de geçen yıl hamileyken elimize tanıdık, güvendiğimiz bi yerden polen geçti
doktoruma sordum, kullanabilir miyim diye
dedi ki, önceden beri hep kullanıyor muydun
dedim, yok ama ara ara kullanmışlığım var
dedi ki, şu an tavsiye etmem, çünkü polende yoğun miktarda protein var
herhangi bir olumsuz etkisi olabilir, hiç bulaşma dedi kısacası
hani alerji riski falan
ama tabi senin kararın önemli sonuçta

Kızlar banada yardım edin birikim yaoayımmm
1 yasında kızm varr
Onun için rahat etmk için kenarda hep param bulunsun istyorum ew hanımıyımm bu aradaa tecrübelerinizi paylasımsvz

arada girip bakıoum bişiler varmı die bugün son temizliğimi yappı halılarımı sarıcem artık:)))
yerleşmem biraz uzun sürdü bugün talınmamın üsütnden tam 10 gün geçmiş heyt bea:))))))))
10 günde evi kendim temizledim temizlikte taşınmada hiç yardım almadım
tek artım eşime bebişi satmamdı:) evde olduğu vakitlerde attım kucağına kaçtım:))
oda yavrucuğuma futbol izletti durdu :)))

10 günde eski evi toparladım yeni eve yerleştirdim temizliği içine girdikten sonna yaptım kına gecesine gittim azcık gezdimde dinlenmekde lazım tabi
vedeeeeeeee
kışlık bişiler yapmaya fırsat bulamamıştım bide yetmiomuş gibi kışlık bişiler yaptım
dondurucuya şimdiye kadar koyguum tek şey 5 kilo bezelyeydi
cuma günü pazara gittim
10 kilo domates
5 kilo yeşil faulye
5 kilo biber
3 kiloda kırmızı biber aldım eve geldim

sonuç
9 poşet menemen
8 poşet yeşil fasulye
3 killo ince doğranmış yeşil biber
2 kilo inççe doğranmış kırmızı biber
1 kiloda salatalara koymak için kırmızı biber poşetledim dondurucum doldu
mısırım geçen seneden vardı
2 kiloda kabak
2 kiloda şeftali küp küp dğrayıp atıcam bebiş için
2 kiloda salatalık alıp cacıklık yapınca kışlık illerimi kapatıcam
bunlarıda yarın yapmayı planlıyorum:)))))

ayrıca kırmıızı biberi hani közleyip salatalara kullanıoruz ya
onun acayip pratik bi halini öğrendim
hemen paylaşim bu kırmızı biberi közlüyoruz temizlioruz kabuğunu soyyoruz uğraşıozda uğraşıoz ya hani bunu yapmıoz ama aynı tadı gene alıoz
şöyleki ; pazardan aldığımız kırmızı biberlerimizi yıkıoruz içlerini temizlioruz
sonra bberin büyüklüğüne göre 2 ye yada 4 kesip poşetlioruz bütün bütün
bunu dondurucuya koyyoruz
diyelimki köz biber slatasıyapcaz tek porsiyonluk poşetlediğimiz kırmızı biberi çıkarıoruz buzlu buzlu kaynar suya atıp sadece 2-3 dakika bekletioruz çıkarıp kabuklarını soyyoruz doğrayıp kullanıoruz bu kadar tadı kesinlikle aynı bi tane denedim bunca işimin gücümün arasında üşenmeyip :))))) vbu sene közlemeden koydum:)

birikime gelince oy oyyyyyyy
hala defam edirum ama miktarı düşürdüm azda olsa koyyorum kenara kenardakilerin hepsi ev alırken gitti şimdi gene başladım sıfırdan bakalım bu ay 50 tl koydum kenara öyle öyle birikirmi bilinmez :))))

şimdi gidip son temizliğimi yapıp halılarımı sermem lazım
temizlikte jübilemi yapıorum sonunda
akşam bitirirsem resimlerimi koycam:)
bide yarın misafirim gelio
eşimin kuzeni bebk görmeye ne zmandır gelmek istiodu bi aradı eşimle çalışma saatleri uymadı bi aradı ben istanbuldaydım bi aradı koltuklarım yoktu gene aradı bende hazır ev temizken gelsinler çıksın aradan didim
yemeklerini az çok ayarladım bile:)
menümüde sölim
kabuk tarhana çorbası
izmri köfte
ortaya patlıcan salatası , mevsim salata , yoğurtlu kabak salata , yeşil fasulye
pilav üstü tavuk:)
ha bide tatlı lazım revani yada büskivili irmik tatlısı arasında karasızım:)))
taze fasulyeyi yaptım zaten donduurcudan çıkarcam , kabakda dondurucuda , izmir köftenin köftelerinide yaptım yarına çok az işim var nihahahahaha:)))))))))) evde temiz:))))

yazdıkça yazas8ım gelio ne kada rçok şey birikmiş yahu:))
benim bebişin salyaları evi kapladı nerdeyse sanırım diş çıkarcak sıpa:)
bizimki son 3-4 gündür sürekli ağlıyodu çare bulamadık özellikle emziriorum başlıo ağlamaya ama nasıl ağlama zor uyutuorum
sonra farkeetimki bizimki doymuyo sütüm yetmiyor artık e 4. ayda hala emzirmeye defam ediorum ama sabahları bebe büskivili pekmezli peynirli bi bulamaç yapıp yediriorum nasıl mutlu oluyo gecede 12-1 gibi yatmadan önce mama yapıor9um biberonla veriorum gıkı çıkmıyo :))) açlık her yaşta zor bişimiş:))))

neyse ben kaçıorum işlerimi bitirip gelicem hemen:)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…