Bakıcılar yüzünden 2. Çocuk fikrine küstüm ya(
Hiç mi iyisi denk gelmez.
Bakalım denizim biraz daha büyüsün de, hayırlısıyla bir evladım daha olur inş
canım arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki
Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın
benim bakıcılarımdan iyilerde oldu kötülerde ama kötüğyle karşılaşınca insanın ömründen ömür gidiyor
ayy cidden mi bade doğum mu yaptı...
ne çabuk geçiyor zaman böyle....
ayy çok sevindim ya, allah analı bablı büyütsün kuzuyu. adı ne oldu bebişin?
adı muhammed eren :)
sorma ya arkadaşım. bu yaz dönemi için çocuk gelişimi okuyan bir öğrenciyle anlaşmıştım ama kız hoppanın teki çıktı.
arkadaşlarımla yemeğe gidicem diye izin aldı, ormana gidicez diye izin aldı......
eve gittiğimde 5-6 kızı eve doldurmuş bir halde mi bulmadım, oğlumu hastaneye götürüp orda aç susuz bıraktığına mı şahit olmadım. neler neler.......
neeeee
aman allahım
yazın da açık kreşler var canım onlara verdin değil mi
Poe :)) bu ne guzel haber Boyle.uzulup careler pesinde kosarken,cok guzel bir hediyeye sahip oldun:))cok sukur ki ,kendiliginden oldu.allah tamamina erdirsin insallah,cok sevindim gercekten:)).
Bade de dogum yapmis,allah anali babali,saglikla mutlulukla buyusun insallah.gozun aydin olsun bade :) ismide cok guzel.
Selin sana Evin icin hayirli olsun demismiydim:)) hatirlaxamadim birdaha hayirli olsun,iyi gunlerde oturun insallah.
Poecim çok sevindim ne güzel haber bu rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inş.
Maşallah allahım nasıl sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Rabbim. Hayırlı olsun.
kızlaaaaaaaaaaaaaar
selam herkese
badecim doğum mu yapmış,cnm hayırlı olsun,ne kadar çabuk geçti zaman
selincim eviniz hayırlı olsun
ve kızlar benim kist olayını biliyorsunuz,sonra yine dr a gittik,kistten dolayı bebek sahibi olmamın zor olduğunu söyledi
çok ağladım,sızlandım,soğan kürüne başladım derken bi hemşire arkadaşım bi dr önerdi ona girttik
kistimin iyi huylu olduğunu söyledi ve kan tahlili istedi
veeeeeeeeeeee hamile olduğumu,Rabbim e binlerce şükürler olsun,Rabbim isteyen herkeese versin
bugün keseyi gördük çok şükür,yalnız düşük riskim olduğunu söyledi,Allah korusun, o yüzden bol bol dinleneceğim
bu arada hepiniz umarım iyidir,daha sayfaları okuycam,bayağı birikmiş
şimdi poe hanım
küreeen sapını alsak gelsek haksız mıyız
demedik mi acele etme pes etme dur daha neler oluyor dünyada
gördün mü rabbim çok bekletmedi
inşallah devamı da hayırlı uğurlu sağlıklı olacak inşallah amin
valla danteye fena halde katılıyorum poecan
Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin
hayırlı sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün sakin yiyen ve uyuyan bir evladın olsun
badecan doğurdu artık yazabilirim :)
benim daha önce bebeğini kaybetmiş bir arkadaşım da yeniden anne oldu
ne güzel haberler alıyoruz Allaha binlerce şükür
kızlaaaaaaaaaaaaaar
selam herkese
badecim doğum mu yapmış,cnm hayırlı olsun,ne kadar çabuk geçti zaman
selincim eviniz hayırlı olsun
ve kızlar benim kist olayını biliyorsunuz,sonra yine dr a gittik,kistten dolayı bebek sahibi olmamın zor olduğunu söyledi
çok ağladım,sızlandım,soğan kürüne başladım derken bi hemşire arkadaşım bi dr önerdi ona girttik
kistimin iyi huylu olduğunu söyledi ve kan tahlili istedi
veeeeeeeeeeee hamile olduğumu,Rabbim e binlerce şükürler olsun,Rabbim isteyen herkeese versin
bugün keseyi gördük çok şükür,yalnız düşük riskim olduğunu söyledi,Allah korusun, o yüzden bol bol dinleneceğim
bu arada hepiniz umarım iyidir,daha sayfaları okuycam,bayağı birikmiş