- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
darksea bu yaz işkence gibi gelmiştir sana.insanın evladından yana gözünün arkada kalması ne zordur kimbilir.yakın olsak getir banuyla beraber büyütelim diyeceğim.en iyi tercih kreş bence de.inşallah artık rahat edersiniz.
sorma canım ya, kabus gibiydi :18::18:
kreşe başladı rahatladık derken dün hastalanıp gelmiş. hem hastalık mevsimi hemde kreş bu kış da hastalıktan kurtulamayacak mıyız yoksa ?
oysa keçiboynuzu pekmezi işe yarar dedilerdi veriyordum bir süredir.
offff çocuklar hasta olmasın ya, kuzum hasta olunca benim dünyam değişiyor.
ama allahım dermansız dert vermesin tabi.
bi kürek de sana gelecek he
kızım çocuk hasta olacak ki vucut mücadeleyi öğrenecek
ah ben bodruma geleydim ah
o çocuğu özgür bırakacaktım alacaktım senin elinden
ayy maşallah poecim. gözlerim doldu valla.
bade doğurdu. dderfat , royrem, sen hamilesiniz....
gaza getiriyorsunuz ha beni.
ha bu arada buralara artık uğramayan evacan ile ollyden var mı böyle güzel haberler?
kızlaaaaaaaaaaaaaar
selam herkese
badecim doğum mu yapmış,cnm hayırlı olsun,ne kadar çabuk geçti zaman
selincim eviniz hayırlı olsun
ve kızlar benim kist olayını biliyorsunuz,sonra yine dr a gittik,kistten dolayı bebek sahibi olmamın zor olduğunu söyledi
çok ağladım,sızlandım,soğan kürüne başladım derken bi hemşire arkadaşım bi dr önerdi ona girttik
kistimin iyi huylu olduğunu söyledi ve kan tahlili istedi
veeeeeeeeeeee hamile olduğumu,Rabbim e binlerce şükürler olsun,Rabbim isteyen herkeese versin
bugün keseyi gördük çok şükür,yalnız düşük riskim olduğunu söyledi,Allah korusun, o yüzden bol bol dinleneceğim
bu arada hepiniz umarım iyidir,daha sayfaları okuycam,bayağı birikmiş
çok sevindim arkadaşım hayırlı olsunkızlaaaaaaaaaaaaaar
selam herkese
badecim doğum mu yapmış,cnm hayırlı olsun,ne kadar çabuk geçti zaman
selincim eviniz hayırlı olsun
ve kızlar benim kist olayını biliyorsunuz,sonra yine dr a gittik,kistten dolayı bebek sahibi olmamın zor olduğunu söyledi
çok ağladım,sızlandım,soğan kürüne başladım derken bi hemşire arkadaşım bi dr önerdi ona girttik
kistimin iyi huylu olduğunu söyledi ve kan tahlili istedi
veeeeeeeeeeee hamile olduğumu,Rabbim e binlerce şükürler olsun,Rabbim isteyen herkeese versin
bugün keseyi gördük çok şükür,yalnız düşük riskim olduğunu söyledi,Allah korusun, o yüzden bol bol dinleneceğim
bu arada hepiniz umarım iyidir,daha sayfaları okuycam,bayağı birikmiş
okyanus bildirimler her ayın en son günü yapılıyor
kirli çıkılara merhaba
çok ama çok zuzun süredir yazmıyorum çünkü hesaplar hep dipte hele yaz tatilinden sonra iyice dibe vurduk bırakın birikimi, eksileri bile kapatamıyoruzzz, neuse ama ara ara okuyordum sizi yazın pek okuma dırsatım olmadı ama son 15 gündür ara ara bakıyorumm,
selin evin ahyırlı uğurlu olsun güle güle oturun içinde
loveli, derfat, poe bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun bitabde bende var
helinimm umarım sen ve bütün isteyenlerde evlat sahibi olurrr
şimdilik bu kadar iyibakın kendinizeee