Kirli Çıkılar )))

sorma canım ya, kabus gibiydi :18::18:
kreşe başladı rahatladık derken dün hastalanıp gelmiş. hem hastalık mevsimi hemde kreş bu kış da hastalıktan kurtulamayacak mıyız yoksa ?
oysa keçiboynuzu pekmezi işe yarar dedilerdi veriyordum bir süredir.
offff çocuklar hasta olmasın ya, kuzum hasta olunca benim dünyam değişiyor.
ama allahım dermansız dert vermesin tabi.

bi kürek de sana gelecek he
kızım çocuk hasta olacak ki vucut mücadeleyi öğrenecek
ah ben bodruma geleydim ah
o çocuğu özgür bırakacaktım alacaktım senin elinden

bi kürek de sana gelecek he
kızım çocuk hasta olacak ki vucut mücadeleyi öğrenecek
ah ben bodruma geleydim ah
o çocuğu özgür bırakacaktım alacaktım senin elinden

kimse alamaz onu benim elimden.
onunla uğraşmazsam olmuyoor. anneliğimi tatmin etmem lazım. ne kadar uğraşırsam o kadan mutlu oluyom

ayy maşallah poecim. gözlerim doldu valla.
bade doğurdu. dderfat , royrem, sen hamilesiniz....
gaza getiriyorsunuz ha beni.
ha bu arada buralara artık uğramayan evacan ile ollyden var mı böyle güzel haberler?

darsea cim çok teşekkür ederim,darısı tüm isteyenlere
ben hala idrak edemedim şoktan,hamileyim yaaa diye dolaşıyorum evde,kocişte öyle
cnm bu aralar tüm çocuklar hasta,dikkat edin siz de

vealeykümselam poecim Rabbim tamamına erdirsin inşaallah ve de darısı tüm dost ve dost niyetlilerin başına olsun diyorum... sen ve minik meleğin Allah'a emanet olun ....

herkese hayırlı sabahlar ve de hayırlı cumalar diliyorum sağlık ve selametle

çok sevindim arkadaşım hayırlı olsun
Allah kucağına almayı nasip etsin

böyle güzel haberlerle gelin bana

poecim inan çok sevindim. rapor almadıysan eğer, düşük riskin varsa dr.un rapor yazmasını rica etsen. ilk haftalar riskli olur her gebe için ama sendeki risk daha fazlaysa, bence almak için uğraş. sonuçta bebekte kolay bulunmuyor, o kadar insan gereksiz rapor alırken..
Alla kucagında görmeyii de nasip etsin. bu arada erkek olma ihtimali yüksek, zira tüm topik erkek doguruyor, ya da bir oğlu mutlaka var (bkz selin, bade...) alright ve pepeti dışında herkesin oğlu var bildiğim kadarıyla. eskiden bir kalplerarası vardı buralarda o kıza hamile.

Rabbim çocuk isteyen herkese versn.

selincim kendim ev almış kadar sevindim diyebilirim. Allah olmayanalara öncelik olmak üzere ev, koca isteyenlere koca, iş isteyenlere iş versin. topikte atananlar oldugunda da (özlem ve asu gibi çok mutlu olduk) güzel haberler bize moral veriyor.

veeee badeee, sen de Rabbimizin ne kadar bonkor oldugunu olduk. türlü sınavlrdan gectikten sonra bebeğini gördün. Allah uzun ömür versin ve acısını yaşatmasın.

Son düzenleme:
maşallah topağımız kirli çıkılıktan kirli hamileliğe iyiden iyiye terfi etmiş :)))

poe, derfat, lovely, royem ve diğer arkadaşlar :) hamileliğiniz hayırlı olsuuuuuun ... darısı başıma olsuuuuuuuuuuuun :) bebeklerinizi kucağına almak nasip olsun inşallah ....

selin ev almışsın anladığım kadarıyla ... evin hayırlı uğurlu olsun.. güle güle otur inşallah :)

selam kızlar
kaç gündür girip de okuyamıyorum pek
hem Ahmet koymuyor, hem de internetimiz çok yavaş
yani fırsat bulunca da girip okuyamadım yavaşlıktan
şu an annemlerdeyim
Ahmet artık iyice huysuzlanmaya başladı
sabah 5 buçukta kalkıyorum
öğleden sonra eve geldiğimde uyumak istiyorum, Ahmet de uyursa tabi
çok yoruldum ilk haftadan daha
sabahları kv eve gelip bakıyor torununa, sağolsun
artık emeklemeye başladı, inanın lavoboya zar zor gidiyorum, yemek yapmak desen ayrı dert
bade doğum yapmış, çok sevindim
poeeeee gözün aydın, Rabbim güzel bi hamilelik nasip etsin, sonra da yavruna kavuş inşallah
selin evin hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı versin

Merhaba hanımlar nasılsınız esim izne geldi 15 gün :101::124:tablo nezaman yapılacak her ayın 15 ındemı bıldırım yapılacak?

Son düzenleme:
poe tebrik ederim çok sevindim:))) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat başka bişe ya ben hamile haberi alınca neden gözlerim doluyo bu hormonlar ne zaman düzelcek:))

kutlamalar içinde çooooooooooooooook teşekkür ederim hanımlar
hala içinde oturduğumuz evi almış olmamaıza inanamıyorum :)))
şaka gibi

o kadar istedik niyetlendik hadi hadi oömadı bu ev işi nasıl oldu ben nasıl taşındım hala anlamış diil jet hızıyla oldu
yalnız yerleşmem o kadar jet olamıyor:)))
yerleşim resimleri hemen eklicem:)))))

kirli çıkılara merhaba
çok ama çok zuzun süredir yazmıyorum çünkü hesaplar hep dipte hele yaz tatilinden sonra iyice dibe vurduk bırakın birikimi, eksileri bile kapatamıyoruzzz, neuse ama ara ara okuyordum sizi yazın pek okuma dırsatım olmadı ama son 15 gündür ara ara bakıyorumm,
selin evin ahyırlı uğurlu olsun güle güle oturun içinde
loveli, derfat, poe bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun bitabde bende var

helinimm umarım sen ve bütün isteyenlerde evlat sahibi olurrr

şimdilik bu kadar iyibakın kendinizeee

merhaba canım bebeğin hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kavuşun birbirinize

Markana kızlar, nasılasınız
Ben ve oğlum çok hastayım. Bünyemiz mi zayıflık nedir mevsimin ilk hastalıklarını kaptık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…