Kirli Çıkılar )))

Bakıcılar yüzünden 2. Çocuk fikrine küstüm ya:KK43:(
Hiç mi iyisi denk gelmez.
Bakalım denizim biraz daha büyüsün de, hayırlısıyla bir evladım daha olur inş

canım arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki
Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın
benim bakıcılarımdan iyilerde oldu kötülerde ama kötüğyle karşılaşınca insanın ömründen ömür gidiyor

canım arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki
Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın
benim bakıcılarımdan iyilerde oldu kötülerde ama kötüğyle karşılaşınca insanın ömründen ömür gidiyor

sorma ya arkadaşım. bu yaz dönemi için çocuk gelişimi okuyan bir öğrenciyle anlaşmıştım ama kız hoppanın teki çıktı.
arkadaşlarımla yemeğe gidicem diye izin aldı, ormana gidicez diye izin aldı......
eve gittiğimde 5-6 kızı eve doldurmuş bir halde mi bulmadım, oğlumu hastaneye götürüp orda aç susuz bıraktığına mı şahit olmadım. neler neler.......

sorma ya arkadaşım. bu yaz dönemi için çocuk gelişimi okuyan bir öğrenciyle anlaşmıştım ama kız hoppanın teki çıktı.
arkadaşlarımla yemeğe gidicem diye izin aldı, ormana gidicez diye izin aldı......
eve gittiğimde 5-6 kızı eve doldurmuş bir halde mi bulmadım, oğlumu hastaneye götürüp orda aç susuz bıraktığına mı şahit olmadım. neler neler.......

neeeee
aman allahım:KK30::KK30::KK30:
yazın da açık kreşler var canım onlara verdin değil mi

neeeee
aman allahım:KK30::KK30::KK30:
yazın da açık kreşler var canım onlara verdin değil mi

bunlar daha yaşadıklarımın onda biri :)))
bu kızımızın işleri çoook mühim olduğundan haftanın yarısında o dışardaydı ben oğlumla ilçe ilçe görevdeydim.
ama en son bir patladım pir patladım kıza. defol gözüm seni görmesin dedim. madem sorumluluk alamayacaktın bu sabinin günahına niye girdin diye açtım ağzımı yumdum gözümü.
vel hasılkelam öyle böyle idare ettik 3 ay. şimdi yine kreşe başladı:KK37:

kızlaaaaaaaaaaaaaar
selam herkese
badecim doğum mu yapmış,cnm hayırlı olsun,ne kadar çabuk geçti zaman
selincim eviniz hayırlı olsun
ve kızlar benim kist olayını biliyorsunuz,sonra yine dr a gittik,kistten dolayı bebek sahibi olmamın zor olduğunu söyledi
çok ağladım,sızlandım,soğan kürüne başladım derken bi hemşire arkadaşım bi dr önerdi ona girttik
kistimin iyi huylu olduğunu söyledi ve kan tahlili istedi
veeeeeeeeeeee hamile olduğumu,Rabbim e binlerce şükürler olsun,Rabbim isteyen herkeese versin
bugün keseyi gördük çok şükür,yalnız düşük riskim olduğunu söyledi,Allah korusun, o yüzden bol bol dinleneceğim
bu arada hepiniz umarım iyidir,daha sayfaları okuycam,bayağı birikmiş

Poe :)) bu ne guzel haber Boyle.uzulup careler pesinde kosarken,cok guzel bir hediyeye sahip oldun:))cok sukur ki ,kendiliginden oldu.allah tamamina erdirsin insallah,cok sevindim gercekten:)).

Bade de dogum yapmis,allah anali babali,saglikla mutlulukla buyusun insallah.gozun aydin olsun bade :) ismide cok guzel.
Selin sana Evin icin hayirli olsun demismiydim:)) hatirlaxamadim birdaha hayirli olsun,iyi gunlerde oturun insallah.

Son düzenleme:
Poecim çok sevindim ne güzel haber bu rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inş.

Maşallah allahım nasıl sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Rabbim. Hayırlı olsun.

Poe :)) bu ne guzel haber Boyle.uzulup careler pesinde kosarken,cok guzel bir hediyeye sahip oldun:))cok sukur ki ,kendiliginden oldu.allah tamamina erdirsin insallah,cok sevindim gercekten:)).

Bade de dogum yapmis,allah anali babali,saglikla mutlulukla buyusun insallah.gozun aydin olsun bade :) ismide cok guzel.
Selin sana Evin icin hayirli olsun demismiydim:)) hatirlaxamadim birdaha hayirli olsun,iyi gunlerde oturun insallah.

Poecim çok sevindim ne güzel haber bu rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inş.

Maşallah allahım nasıl sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Rabbim. Hayırlı olsun.

çooook teşekkür ederim kızlar
Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin,isteyen herkese nasip etsin canlarım

maşallah,maşallah,ne bereketli topiğimiz var.
selinim yeni evinde hayırlı bir ömür sür ailenle inşallah canım.allah tez zamanda ödemeyi nasip etsin.
badecim erken de olsa yavrusuna kavuştu şükür,31 haftalık doğdu kuzumuz ama iyilermiş şükür.hastaneden sağlıkla çıktıkları günleri de görürüz inşallah.
poe ciğim,hamileliğin hayırlı olsun,allah sapasağlam vaktinde doğurmak nasip etsin inşallah canım.her gecenin bir şafağı varmış bak.

Baya hamile arkadas var topikte masallah Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin ins ev alan arkadasada Allah agiz tadiyla evinde oturmayi nasip etsin ins:KK16:

darksea bu yaz işkence gibi gelmiştir sana.insanın evladından yana gözünün arkada kalması ne zordur kimbilir.yakın olsak getir banuyla beraber büyütelim diyeceğim.en iyi tercih kreş bence de.inşallah artık rahat edersiniz.

bana gelince bu ara kış hazırlıklarıyla haşır neşirim hem de fazlasıyla.sanki 10 kişiyiz evde,kışın da hiç bir şey yetişmiyor memlekette,habire dolduruyorum bakalım.:KK37:
bir yandan şehre ve insanlara alışmaya çalışıyorum.yavaştan komşularla dialog geliştiriyoruz.günler geçiyor bir şekilde işte.

kızlaaaaaaaaaaaaaar
selam herkese
ve kızlar benim kist olayını biliyorsunuz,sonra yine dr a gittik,kistten dolayı bebek sahibi olmamın zor olduğunu söyledi
çok ağladım,sızlandım,soğan kürüne başladım derken bi hemşire arkadaşım bi dr önerdi ona girttik
veeeeeeeeeeee hamile olduğumu,Rabbim e binlerce şükürler olsun,Rabbim isteyen herkeese versin
bugün keseyi gördük çok şükür,yalnız düşük riskim olduğunu söyledi,Allah korusun, o yüzden bol bol dinleneceğim

şimdi poe hanım
küreeen sapını alsak gelsek haksız mıyız
demedik mi acele etme pes etme dur daha neler oluyor dünyada
gördün mü rabbim çok bekletmedi
inşallah devamı da hayırlı uğurlu sağlıklı olacak inşallah amin

şimdi poe hanım
küreeen sapını alsak gelsek haksız mıyız
demedik mi acele etme pes etme dur daha neler oluyor dünyada
gördün mü rabbim çok bekletmedi
inşallah devamı da hayırlı uğurlu sağlıklı olacak inşallah amin

doğru söze ne demeli seyyahım:KK17:
Allah ıma çok şükürler olsun
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin cnm

valla danteye fena halde katılıyorum poecan

Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin
hayırlı sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün sakin yiyen ve uyuyan bir evladın olsun

badecan doğurdu artık yazabilirim :)
benim daha önce bebeğini kaybetmiş bir arkadaşım da yeniden anne oldu
ne güzel haberler alıyoruz Allaha binlerce şükür

Son düzenleme:
valla danteye fena halde katılıyorum poecan

Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin
hayırlı sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün sakin yiyen ve uyuyan bir evladın olsun

badecan doğurdu artık yazabilirim :)
benim daha önce bebeğini kaybetmiş bir arkadaşım da yeniden anne oldu
ne güzel haberler alıyoruz Allaha binlerce şükür

teşekkür ederim mutnojment,seyyahımla ne deseniz haklısınız walla:KK17:

günaydın kızlar,herkese hayırlı cumalar:KK16:

kızlaaaaaaaaaaaaaar
selam herkese

ayy maşallah poecim. gözlerim doldu valla.
bade doğurdu. dderfat , royrem, sen hamilesiniz....
gaza getiriyorsunuz ha beni.
ha bu arada buralara artık uğramayan evacan ile ollyden var mı böyle güzel haberler?

X