Arabayı satıyoruz ama hala satamadık habire fiyatını düşürüyoruz ,eşim pazartesi gidecek istanbula sonuç ne olacak bilmiyoruz ,maddi konuda bu ara biraz zorlandık arabanın masraflarından dolayı birikti,birikti kısacası....
Merhaba arkadaşlar ,
liste hazırlanırken dikkat edilmesi gereken kurallar ;
listenin oluşturulacağı aya dair birikim bildirimleri özelden her ayın en geç son günü ve saat 18:00 e kadar Farmasi 'ye bildirilir
liste her ayın 1 inde ilk sayfada yayınlanır.
listeye belirtilen süre içerisinde bildirim yapmayanlar listeden silinir, tekrar girmek için 1 ay beklenir .
Haziran ayı listemiz hayırlı ve de birikimlerimiz bereketli olsun
HAZİRAN AYI BİRİKİMİ kk NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ BİLEZİK gr REŞAT ALTIN birikim zamanı haziran ayı birikimi farmasi 6700 tl 262 gr 2011 nisan tamam 2000 tl sunny66 4500 tl 17 3 10 25 gr 2011 temmuz sevimsiz_25 605tl meyraa 2 1 21gr 2011 eylül kalinkaselin 6 16 gr 20 gr 2012 ağustos Papatya 3350 tl 2 15 gr 800 euro 380 dolar tamam aynen pepeti 14300 tl 9 gr banusultan 200 tl 1 4 gr darksea 51 gr mutnojmet 1450 tl 17 gr 184 dolar 2012ekim tamam 1 gr 150 tl derfat 190 tl 5 2 gr 100 euro deren1907 300 tl 10 4 gr elifcino 3 14.79 gr 100 dolar allright 700 tl ozlem_su 5000 tl 2 tamam 1000 tl, 1 çeyrek zeytin 660 tl 1 tamam 300 tl, 1 çeyrek seyhan77 170 euro giz08 helinim08 2 63 gr tamam mikelaze 700 tl 2013 mayıs tamam 250 tl
merhaba farmasicok güzel bi topik.....bende birikim yapmak istiyorum...ama nasıl yapıcam bilmiyorum bikac fikir paylasırsan sevinirim...neler yapmam gerek:26:
merhaba kızlarrrrr...
ya hu nerdesiniz? hergün bakıyorum buraya kimsecikler bişey yazmamış oluyor. benim de hevesim kırılıyor ben de yazmıyorum. hıh
deryacım bunun için sıkma canını araba alınır, satılır sonra tekrar alınır......
seyyah nasılsın bacım ya? konuşmayı bırak, selamlaşamaz olduk be yaa.
diğer arkadaşlar nerde ?
şu face midir nedir her neyse bi hackleyimde sizde buraya gelin artık
merhaba canım hoşgeldin
bizler burada gelirimiz ölçüsünde kendi gerçeklerimiz doğrultusun birikim yapmaya ve bu konuda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.....
sen de birazcık kendin bahset bakalım
merhaba canım hosbulduk.....
bende bişeyler atmak istiyorum kenara...ben yeni evliyim calısmıyorum ama elime gecen miktardan biraz birikim yapmak istiyorum ilerde bebişimizde olursa aileme kullanmak için.....kumbaram var ama,altın mı alsam hesap mı acsam ne sekilde biriktirsem bilemedim...çünkü destegimiz yok olurda aallah korusun para ihtiyacımız olursa aileme kullanmak için atayım kenara diyorum napmalıyım sence?
bence vadesiz altın hesabı açarak her ay 1-2 gram altın alabilirsin
ya da her ay 100 dolar 50 Euro alabilirsin
eline harçlık aylık ne kadar geçiyor bilmediğim için böyle yazdım
peki bu altın heasabından alınan gram altın nasıl oluyor bahseder misin biraz...alım satım işleri yani
allah korusun bacım....ahh seyyahım biz de tüpraşın dibinde oturuyoruz .. deprem bir korkuttuysa TÜPRAŞ kat kat korkuttuRabbim bir daha yaşatmasın inşallah...
bacımmm atlatırsınız inşallah bu sıkıntıları en yakın zamandaArabayı satıyoruz ama hala satamadık habire fiyatını düşürüyoruz ,eşim pazartesi gidecek istanbula sonuç ne olacak bilmiyoruz ,maddi konuda bu ara biraz zorlandık arabanın masraflarından dolayı birikti,birikti kısacası....
iyi olur benim içinde :)merhaba kızlarrrrr...
ya hu nerdesiniz? hergün bakıyorum buraya kimsecikler bişey yazmamış oluyor. benim de hevesim kırılıyor ben de yazmıyorum. hıh
deryacım bunun için sıkma canını araba alınır, satılır sonra tekrar alınır......
seyyah nasılsın bacım ya? konuşmayı bırak, selamlaşamaz olduk be yaa.
diğer arkadaşlar nerde ?
şu face midir nedir her neyse bi hackleyimde sizde buraya gelin artık
ayakkabı çanta bikimlerine bayılırımm.. bendeeee hala bekarken aldıklarımınnn birikimini yiyorum bacım... ayrıcaaa kızkardeşimde aynı benim yolumdan ilerliyor.. çok çok kendini kasma ve birikime başla... bunun içinde dediğin gibi bes(bireysel emeklilik sistemine=) çalışıyorsun zaten muhakka üye ol derim... ama tavsiyem gidipde 200-300 tllik mebladan başlama sonra zamanla zor gelebilir 100 liralık birikim durumun olsun derimm ... vede altına birikim yapıver... ama öncelik besAhh kızlar ahh.... en dertli benimdir herhalde:))
Şu zamana kadarki yatırımlarım sadece ayakkabılar, çantalar, cüzdanlar, kıyafetler, kozmet ve takı tokalar:))) ama kenarda üç beş kuruşun var mı diye sorsanız ıı ııh...(
artık ben de biriktirmeye başladım. her ay üç beş kuruş da olsa kenara atacağım ve iki ay boyunca alışveriş yapmayacağım:)) hem diyet yapıp istediğin kiloya ineyim hem de para biriktireyim istiyorum. sizler ne yapıyorsunuz?
bireysel emeklilik ya da forex le yatırım yapan var mı aranızda??
merhaba arkadaşlar
ben de artık tutumlu bir kadın olmak istiyorum
maalesef şimdiye kadar paramı hep çar çur ettim
gereksiz saçma sapan çok alışveriş yapmışımdır
evde o kadar çok çanta, ayakkabı, kıyafet ve aksesuar var ki
ben ne akılsız kadınım diyorum şimdi kendime çok kızıyorum
bende paramı altında değerlendirmek istiyorum
fakat benim düşüncem klasik kuyumcudan çeyrek yarım altın almaktı
anladığım kadarıyla siz altın hesabı kullanıyorsunuz
ben internet üzerinden parayla ilgili hiçbir şey yapmıyorum korktuğumdan:18:
sizce altın hesabımı ? kuyumcudan alınacak tam altın mı? kuyumcudan gram altın mı? daha doğru
arkadaşlar az önce nette banka adı verilmeden bir bankadan şikayet yazısı okudum
bankanın altın alım satımı arasındaki farkının 6tl olduğu
piyasanın çok altına bozmak istediklerini altın hesabını bozamadıklarını
yani madur olduklarını yazıyordu
altın hesabı kullanan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız