Kirli Çıkılar )))

hayırlı cumalar kızlar
mantılarım geldi
mercimek çorbası ve bisküvili, damla sakızlı tavuk göğsü yaptım
ve de olraytı dinlemeyerek kendim patlıcan salatası yaptım
Ahmet bey rekora koşuyor, yaklaşık 2 buçuk saattir uyuyor, ben de o arada halletim işlerimi
ayrıca toz aldım ve banyoyu sildim
oruç oruç yoruldum bayağı
eşim gelirse, bebeğe bakar azıcık, misafir gelene kadar uyurum inşallah
misafirim de kv, iki oğlu, görümcem ve eşi
sonra da kalkıp salata yapıp kavun doğruycam

royemmm bacım çok sevindim hayırlı evlatlar olur inşlh güzel bir hamilelik diliyorummmm iyi bak kendine:) taşınmışında gerisini boşver ....görüşürüzzz bacım:)

hoş geldin gökçecim çok saol teşekkür ederim darısı başına
bak topicek bölünerek çoğalıyoruz

royem hamile
lovely hamile
bade hamile
kalplerarası hamile:)
evet yaaaa böyleymişşşş :) kızlar hepinizin hamileliği inşallah çok çok güzel geçer ve sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuzzzz
darısı bana evet ama en az 1 yıl sonraaa....
sagol farmasi :)) gokce sen de hosgeldin,ozlettin kendini :))

badeyi biliyorumda.lovely ve kalplerarasida hamileymis,simdi selinden ogrenmis oldum..hayirli ugurlu olsun insallah :))
hoşbuldum bacımmmmm sağolasın

hoşbuldum bacımmmmm evet yaaaaa baya sesssiz sedasız kalmış buralar farkındayımmmm neyseee 3 ay geriden gelyom eylüle yetişirim dermişim

piiiiiiiiiii
bi gezmeye gittik geldik in cin top oynuyo
başka topac bulacam sonunda kendime

günaydın hanımlar

seyyah sen gittin diye oldu
ıssız sessiz kaldı buralar

lovelii canım iyi misin nasıl gidiyor
başım dönüyor demişsin bebiş biraz yaramaz galiba

Bodrumda gezen kim hemen kellesini ucuralim.

Ahhh tatil canim cekti ya.

hain dark geziyor cirit atıyor oralarda
ah benim de çekiyor hem de sürekli şöle bodrumlara çeşmelere gitsem ordan yunanistana uzansam ordan italyaya pompei roma sicilya como
bekle beni tatiiiiiiiiiiiiiil

hain dark geziyor cirit atıyor oralarda
ah benim de çekiyor hem de sürekli şöle bodrumlara çeşmelere gitsem ordan yunanistana uzansam ordan italyaya pompei roma sicilya como
bekle beni tatiiiiiiiiiiiiiil

Vay hain, Gelsin Londra 'ya da bir ifadesini alayim onun.

Son düzenleme:

bak uyuza hala bodrumdayım diyor
işe mi gittin nettin daha iyi üstüne para da alıyon gari
bi piyasa araştırması yapsna ya bacım ablana
standlar nasıl seramik var mı fiyatlar ne alemde

:)))))

arka bahçeye gitmekten ön bahçeye zman kalmadı yaf:))))))))))))
bu aralar hayat benim için ev bebk uyku üçgeninde devam ediyo arada dışarı çıkarıyorum banada iyi geliyo eşiminde ççalışma düzeni normale döndü:)

bebğim düzene gimeye başladı şükürler olsun

pazar günü kardeşimin sınavı vardı bana 40 dk mesafe olan bi yerde
eşim çalışıyo kardeşimi sınava mecbur ben götdüm bebişide aldım tabi bırakcak yer yok:)
çınar ben kardeşim gittik kardşeimin sınavı 3 saat evden sabah 7.30 çıktık
9.30 da sınav başladı 12.30 da bitti o arada gidebilceğim bi yer yok arabada kullanamam bebk arkada ben önde araba kullanamıorum
okulun bahçesinde bekledik aradan yarım saat geçti bizimki yıkıyo ortalığı hemde nasıl morarıyo ağlamaktan sallıyorum süt veriorum yok yok yok
apar topar çıkardım okuldan insanlar sınavda bebk sesi dikaktlari dağılcak diye otoparka gittik orda bekledik tam 9 saat dışardaydık gerek arabada gerek dışarda bebiş çok yoruldu tabi helak oldu
akşam ağlama krizleri 3 saat aralıksız ağladı sonna sızdı kaldı bir uyumuş 10 saat uyudu 2 saatte bi süt verdim altını alım gazını çıkardım banamısın demedi
bugünde pek uyanmadı uyurken besliorum güç topluyo yavrum ama yapabilcek başka hiçbişeyim yoktu((((
dün çok vicdan azabı çektim((((((

selam kızlar başım feci dönüyor size bakayım dedimmm

bilgisayara da vakit geçirelim bulantımızı unutalım,baş dönmemizi unutalım diye baksakta bilgisayar ekranı da tetikliyormuş.bence sırt üstü uzanıp,gözlerini kapatmayı denesen nasıl olur

yahuuu hanımlar nerdesiniz yaa farmasi bana verdiğin arka bahçe sayfasındaaaa hep yemekler var ya oraya bakyom yoksunuzzzzz ? bulamadım zaten acaip acemileşmişimmmmmmmm kk da da bilgisayrda da hu huuuuuuuuuu
ses verinnnnnnnnnn nirdesiniz.... ahh sirkenci bacımmm olaydın derdin kesin bura gel diyeee...
pepeti acaba ne etttin eviniiii ...
derfat çınarcık nasıllll tatilniz zevkli gözükyorrrrr...
multi bacımmm nirelerdesin...
seyyah bacımm sılacığın eli tam olarak iyileştimi...
farmasi oğluşlarınnn ne ediyor...
sevimli erzumuda hava nasıll oğluşunnnn büyüyormu iyimi...
özlemmm nirelerde acep...
royem hamileee
eeee
okuyom okuyommm yinede geriyim bayaaa...
selin bacımmm iyi yormuşun velediii :) sonrada 10 saat hey maşallah çok güzel uyumuşş vallaaa:)
bade bacımmm nirelerdesinnnnn...
dark bacımmm iyisinzdir inşllh :) herkese slmlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…