Kirli Çıkılar )))

hayırlı cumalar

ben iki gün izin aldım
pzt salı da Ankara da olcam pzt evlilik yıldönümümüz
pek bi mutluyum yorgunluktan bayılmadan bi izin yapacağım sonunda

gecmisi okudum hamile arkadaslari tebrik derim allah tamamina erdirsin saglikli bebisleri olsun insallah royem sana demistim demi hamilesin kizin olacak diye müneccimmiyim neyim:)

Seyhan abla sago,bildin vallahi,Icine dogdu galiba:)artik bakalim cinsiyetini ogrenmeye daha var,bebegin saglikli olsunda kiz,erkek farketmiyor.

bayram tatilinde kısmetse memlekete gitcez:)
ne zmandır gitmiyoduk hem annenmle dedmide görcem hastaydı demem görmek istiorum:)
bizim sıpayıda merak edio herkşler
önümüzdeki pazar akşamı yola çıkcaz 10 gün kalcaz:)))))

ağustosun sonundada avşa'ya hafta sonu tatiline gidelim dioruz
bebişle uzun bi tatil yapamyız zaten bizde
avşada 2 gün kalım hem denize gireriz(en çok eşim gircek muhtemelen)
hemde bi dinlenmiş oluruz didik:)

selin nasilsin büyüdümü bebisin kizlar nerdeler eva derfat helinim seyyah ha bide grup sefi farmasi sicaktan mi tatildenmi oructan dolayimi yazmiyonuz

Bu sizinle ikinci ramazanımız değil mi
zaman ne de çabuk geçiyor

günaydın kızlar
bugün tatil köyünde son günümüz
yarın kısmet olursa evcağzımıza geri döncez
evimi özlemişim
selincim çık tatlım tatile çok iyi geliyo

selamlarrrr bu yılda evlilik yıldönümümüzü unutttum acaip canım sıkıldıııı... uffff... yarın memlekete gidiyorummm 13 ağustosda dönücem engeççç uffffffff yaaa acaip canım sıkıldı....

iyi geceler hanımlar

selincim ne güzel düşünmüşsünüz biraz rahatlarsınız hem değişiklik iyi gelir
seyyahım bırakmış bizi gene

Kizlar ben bu para biriktirme ve ekonomi yapma isini hic beceremeyecekmiyim hic tasarruf yapmayi bilmiyorum turkiyede cok zorlaniyorum nasil bir program yapmaliyim yardimci olurmusunuzsurekli sizleri takip ediyorum biraz kendimi gaza getiriyorum aysonu bisey yok 1 tl bile kenara koyamamisim :-(

gelir giderini bir tablo yapıp yazsan tasarruf yapabileceğin kısımları kendin bilirsin
ay sonunda değil başında borçları faturaları harçlığını ayırıp kalanı hesap açıp oraya atabilirsin veya dolar altın alabilirsin

merhaba kızlar:
bu ayki bildirimim sadece 1 gr altın. o da oğluma aldığım altın. onun dışında zaten biz yaz aylarında kışın biriktirdiğimiz parayla destekliyoruz kendimizi...

Badezuzum biz yurtdisindan yeni donduk faturalar otomatik odemede ne kadar geldigini bilmiyorum yeni gelen faturalara bakacagim.onun disinda ozellikle bi ayirim yapmiyorum lazim oldukca 100 tl olarak cekiyorum bankadan yada o an duruma göre kredi kartindan harciyorum sanirim buyuzden de gideri takip edemiyorum bunlarin disinda taksitlerde var tabi ama hep otomatik odemede onlari esim takip ediyor.
Mesela bugun pazar var haftalik sebzemi pazardan aliyorum kapimin onu hemen pazar aksam ustude uygun oluyor baya bu sekilde taza sebze almis oluyorum birde uygun oluyor diger masraflar onlari neyw gore planlayacagim bilemiyorum.

Merhaba topak sakinleri... Birikimim yoktur maalesef cuma hayirlisiyla tatile cikicaz ama Su tebligat elime.gecmedi acaip canim sikkin... Eger bayram omu baslayabilseydim bu ay dehset bildirim yapacaktim ama kismet :)

oto. ödemede olsa da her ay elinizden ne kadar çıktığını bilsen daha iyi olur
dediğim gibi gelir gideri gör..inan biçok şeyi daha az harcayabileceğini göreceksin..
kredi kartıda genelde harcamayı arttırıyo
aylık mutfak masrafı (kasap market pazar) olarak ayır kenara
kredi kartını giyim sağlık taksit gibi şeylerde kullan mesela
ve her ay atıyorum bir çeyrek altın veya gr veya 100 lira
gibi bir miktar belli et onu ayır kenara.
aklıma gelenler bunlar şimdilik

tanger topağın ilk 600 sayfasında bayağı güzel tüyolar var evde alışverişte tasarrufla ilgili kış hazırlıkları bilem var bir bak istersen oradan ayrıntılı bilgi alırsnı altın alım satım bile var

Selamlar olsun herkeslere topigimiz bayağı boş kalmış önceleri sayfaları oku oku bitiremiyordum şimdi 1 sayfa bile ilerlemiyor heyyy arka bahçedekiler arada burayada uğrayın

merhaba kızlar
çok şükür evimize geldik sağ salim
yarın kocaman bir temizlik beni bekliyor
özlemcim sana da iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…