Kirli Çıkılar )))

günaydıııınnn

kızlar bu altına nolcak sizce
dün baktım yine yükselmiş
alayım dedim diye oluyor biliyorum alayım dicem yükselecek sonra alacağım düşecek
ama gene de ytd olduğunu bilerek soruyorum ne öngörüyorsunuz

ya bırakın şu arka bahçeyi.ne varmış orda. bakın burası ne güzeeel.

poecan ile gelin arka bahçeye orada daha rahat paylaşımlarda bulunuyoruz herkesin okumasını istemediklerimizi paylaşıyoruz burası genele açık bir yer malum

:) poe çok sevindim bu seneki ulvi görevini atlattın hayırlısıyla:)
önündeki maçlara bakcaksın artık:)

dark arka bahçe fıkır fıkır eğlenceli coşkulu hayat var orda:)
özediriyimde sende gel:)

günaydın canlarrrr :))))))

senfat sahalara döndü dark gel arka bahçeye :)

günaydın arkadaşlar.
nasılsınız,neler yapıyorsunuz.
ben taşınma işlerinin son hazırlıklarındayım artık.
evim tutuldu,bir kaç güne de eşyam gidecek inşallah.
yeni yer yeni insanlar.
hayırlısı..
poe zorunlu görevini tamamlamışsın,sorun çıkmamıştır inşallah canım.

günaydın kızlar,

banucum taşınma işleri başlıyor demek Allah yardımcın olsun... ramazanda taşınmak biraz daha zor oluyor ben evi daha önceki 2 evimi de ramazanda yerleştirmiştim... yerleştirdiğin gün oruç tutmadım ama ne işe yaradı iş peşinde koşmaktan yine bir şeyler yiyemedim.. tek iyi yanı bayrama temiz bir evle girmiş oldum şimdiden kolay gelsin canım ..

sağol banu sultanım
ufak darbeler alsam da çok şükür kurtuldum
sana da kolay gelsin cnm
inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın

teşekkürler selincim

ya ufff beni de getirtceniz haaaa şu arka bahçeye
kıskandım sizi

selam kızlar
yaz tatilinde hele hele de ramazan olduğunda hiç bu kadar erken kalkacağımı düşünmemiştim
bizim bıcırık 6da kalkıyor
okul döneminde bu saat iyi de, şimdi hiç hoş gelmiyor

gel poecanım gel bak kontenjanımız dolmak üzere acele et :)))))

Günaydın kızlar.
Sizce kredi çekip arsa almak nasıl fikir?
Malum 2 yıldır aldığım altından muhteşem zarardayım. Ve anladımki altınları önümü göremiyorum.
Bir yerde sabit kalmadığımızdan ev fikrine de sıcak bakmıyoruz.
Ne dersiniz kızlar

darkçım, ben de aynı şekilde düşünüyorum ... ev fiyatlarının yanına yanaşılmıyor hoş arsa fiyatları da eve yaklaşıyor ama arsa uzun vade için iyi bir yatırım aracı..ama arsayı aldığın zaman eğer üzerine ev yapmayacaksan 10 yıl onu yok sayacaksın...
helin doğduğu zaman 2008 de babam 30 bin liraya arsa almıştı şimdi 100 bin lira teklif var ...

eşimi ikna edebilirsem ben de arsa alıp üzerine hani çelik konstrüksiyon evler var ya uygun fiyatlı onlardan yaptıralım diyorum... hem fiyatları uygun hem de depreme karşı güvenli

Evet canım arsa hep değerli olacak inancındayım bende.
Bi tane bulduk. Bende kredi çekip alalım ve unutalım diyorum eşime. Bize yaramazsa bile oğluma muhteşem bir değerle döneceği aşikar. Ama ihtiyaç kredilerinde çok faiz var. Eşimde o yüzden biraz çekimser. Ne yapsak bilemedim.

darkçım ben gayrimenkule evet ama faizli işlemlere hayır diyorum
işin bereketi kaçıyor

darkçım ben gayrimenkule evet ama faizli işlemlere hayır diyorum
işin bereketi kaçıyor

hımm. haklısın canım da biz birşey sahibi olamayız ozaman.
ne kimseden borç isteyebiliriz ne de arkamızda bize destek olacak ailelerimiz var

Son düzenleme:
merhaba kızlar

dark aynen bizde de aynı sıkıntı var
bir yandan krediye bulaşma diyorum ama ne ev olur ne araba o zaman off puff demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…