uzun bir süre yoktum kk da
önce cezalarla giremedim sonra evin yapım işlemleri sonra taşınma işi derken tatil ve ramazan vede bulunduğum yerlerden kk açılmadı yurt dışı proxy ayarları deyip durdu çat pat okuduğumu belirteyimmmm selin bacımmmm tekrar tekrarr gözün aydın olaaaa hayırlısı ile büyüt bebişi :)
herkese kocaman selamlarrrr:) öpüyorum docamannnnnnnnn.... özledim yahuuuuu sizleri
ora nire yahuuuuuuuuuu farmasi bacımmmmmmmmm :) işler güçler nasıllll yine veryon mu güzel enfes tarifler:)gökçe arka bahçedeyiz guzummmmmmmmmmmmm
ora nire yahuuuuuuuuuu farmasi bacımmmmmmmmm :) işler güçler nasıllll yine veryon mu güzel enfes tarifler:)
hoşbuldummm bacımmm:) bende özzledimhoşgeldin Gökçe bacım özlettin kendini
merhaba kizlar :) nasilsiniz.coktandir yazayim diyorum ama hic mi hic mecalim yok.Neredeyse butun gunumu uyumukla geciriyorum,halsizlik ve mide bulantilarimda bir taraftan.cikarsam rahatlarim belki ama yok onuda yapamaiyorumbir de bu iki aylik surecte tam 6 kilo vermisim,kendimi zorlayip birkac lokma yiyorum, yoksa hic aclik hissetmiyorum nedense.Onceden cok korkuyordum,hamile kalirsam kesin yuzu bulurum diye,hale bak tam tersi oldu :) neyse saglikli oldugumuz surece sorun yok.onun haricinde birde tasinma isi girdi isin icine,ne kotuku hafta sonu kimseden yardim alamadik,esimin o cok sevdigi kardesi gelmedi yardima,resmen dalga gecer gibi ne acelen var deyip telefonla mesgul etti sadece.Esimde mecburen kendisi giristi,bende biraz yardim ettim ama pek fit olmadigim icin anca yaninda bulunmakla yetinebildim,bakalim is yerinden izin alabilirse en azindan biraz yol katederiz insallah.Nefes alamama problemimde halen devam ediyor,biraz iyi gibi olsada,en ufak bir aksiyonda hemen bas gosteriyor doktorum baska bir yere sevk etti,bu konuda uzman bir yere.henuz randevu almadim,halen dusunuyorum.mecburi ilac tedavisi uygulayacaklar,doktorum ya dogumda sonra,ya da simdi de gidebilirsin dedi.Her ne kadar hamilelere ozel ilaclar olsada tereddutlerim var ama mecbur gitmem lazim,insalla birsey olmazda hamileligim ilerlerse daha kotu olmaktan korkuyorum.
Benden simdilik bu kadar,insallah sizlerde iyisinizdir :) guzel,hayirli,bereketlii bir ramazan gecirmenizi diliyorum :))
uzun bir süre yoktum kk da
önce cezalarla giremedim sonra evin yapım işlemleri sonra taşınma işi derken tatil ve ramazan vede bulunduğum yerlerden kk açılmadı yurt dışı proxy ayarları deyip durdu çat pat okuduğumu belirteyimmmm selin bacımmmm tekrar tekrarr gözün aydın olaaaa hayırlısı ile büyüt bebişi :)
herkese kocaman selamlarrrr:) öpüyorum docamannnnnnnnn.... özledim yahuuuuu sizleri
hımm. haklısın canım da biz birşey sahibi olamayız ozaman.
ne kimseden borç isteyebiliriz ne de arkamızda bize destek olacak ailelerimiz var
kızlar
loveli, royem, kalplerası hamilelikleriniz hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar cuma misafirim var
güvendiğim bi yerden mantı alıcam
mercimek çorbası, salata ve tatlı yapıcam
ortaya başka ne gider acaba
zeytinyağlı bişeylerden hoşlanmıyorlar
sebzeyi de sevmiyorlar pek
sadece köz patlıcan salatasını seviyorlar
o da olur mu bilemedim, bi de Ahmet izin verir mi patlıcanla uğraşmama :44:
yemek topiğine de sorcam, bi de sizin fikrinizi alayım dedim