Kirli Çıkılar )))

uzun bir süre yoktum kk da
önce cezalarla giremedim sonra evin yapım işlemleri sonra taşınma işi derken tatil ve ramazan vede bulunduğum yerlerden kk açılmadı yurt dışı proxy ayarları deyip durdu çat pat okuduğumu belirteyimmmm selin bacımmmm tekrar tekrarr gözün aydın olaaaa hayırlısı ile büyüt bebişi :)
herkese kocaman selamlarrrr:) öpüyorum docamannnnnnnnn.... özledim yahuuuuu sizleri

gökçe arka bahçedeyiz guzummmmmmmmmmmmm

merhaba kizlar :) nasilsiniz.coktandir yazayim diyorum ama hic mi hic mecalim yok.Neredeyse butun gunumu uyumukla geciriyorum,halsizlik ve mide bulantilarimda bir taraftan.cikarsam rahatlarim belki ama yok onuda yapamaiyorum bir de bu iki aylik surecte tam 6 kilo vermisim,kendimi zorlayip birkac lokma yiyorum, yoksa hic aclik hissetmiyorum nedense.Onceden cok korkuyordum,hamile kalirsam kesin yuzu bulurum diye,hale bak tam tersi oldu :) neyse saglikli oldugumuz surece sorun yok.onun haricinde birde tasinma isi girdi isin icine,ne kotuku hafta sonu kimseden yardim alamadik,esimin o cok sevdigi kardesi gelmedi yardima,resmen dalga gecer gibi ne acelen var deyip telefonla mesgul etti sadece.Esimde mecburen kendisi giristi,bende biraz yardim ettim ama pek fit olmadigim icin anca yaninda bulunmakla yetinebildim,bakalim is yerinden izin alabilirse en azindan biraz yol katederiz insallah.Nefes alamama problemimde halen devam ediyor,biraz iyi gibi olsada,en ufak bir aksiyonda hemen bas gosteriyor doktorum baska bir yere sevk etti,bu konuda uzman bir yere.henuz randevu almadim,halen dusunuyorum.mecburi ilac tedavisi uygulayacaklar,doktorum ya dogumda sonra,ya da simdi de gidebilirsin dedi.Her ne kadar hamilelere ozel ilaclar olsada tereddutlerim var ama mecbur gitmem lazim,insalla birsey olmazda hamileligim ilerlerse daha kotu olmaktan korkuyorum.

Benden simdilik bu kadar,insallah sizlerde iyisinizdir :) guzel,hayirli,bereketlii bir ramazan gecirmenizi diliyorum :))

hamileliğin hayırlı olsun canım....Allah tamamına erdirsin inşallah :))))

hoş geldin gökçecim çok saol teşekkür ederim darısı başına
bak topicek bölünerek çoğalıyoruz

royem hamile
lovely hamile
bade hamile
kalplerarası hamile:)

sagol farmasi :)) gokce sen de hosgeldin,ozlettin kendini :))

badeyi biliyorumda.lovely ve kalplerarasida hamileymis,simdi selinden ogrenmis oldum..hayirli ugurlu olsun insallah :))

sağol royemcim hamilelikte ilaç kullanımı oluyor ne yapalımmm canım gerekiyorsa kullanıcan bir görüş dr bakalım ne diyecek

kızlar
loveli, royem, kalplerası hamilelikleriniz hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar cuma misafirim var
güvendiğim bi yerden mantı alıcam
mercimek çorbası, salata ve tatlı yapıcam
ortaya başka ne gider acaba
zeytinyağlı bişeylerden hoşlanmıyorlar
sebzeyi de sevmiyorlar pek
sadece köz patlıcan salatasını seviyorlar
o da olur mu bilemedim, bi de Ahmet izin verir mi patlıcanla uğraşmama :44:
yemek topiğine de sorcam, bi de sizin fikrinizi alayım dedim

hoşgeldin gökçe
buralar kimsesiz kaldı
kızlar arka bahçede
buraya da uğrayın yawwwwwwwwwwww

hımm. haklısın canım da biz birşey sahibi olamayız ozaman.
ne kimseden borç isteyebiliriz ne de arkamızda bize destek olacak ailelerimiz var

biz de arsa düşündük darkcım
ama yatırımımız hep altında,onun da durumu mağlum,bozduramadık
dediğin gibi ki taraftan da destek de yok
Allah yanımızda olsun,gönlümüze göre versin inşallah

kızlar günaydın
çok şükür tatile çıktık
bi pansiyon tarzı bi yer tuttuk,mutfağı içinde
biraz bu sene tuzlu bi tatil yapcaz ama napalım artık

royem,loveli,kalplerasi hayırlı olsun kızlar

canim menun gayet guzel,sirf manti ile bile doyar insan.oyle herseyi yemeyen misafirlerin varmis madem cok birseyler yapma,sonra dokulur yazik olur.yemek sonrasi meyve, cerez, cay, tatli fasli derken hallolur hersey.

poe sanada iyi tatliler :)) keyfini cikarmaya bak.Ben bu sene 1 guncuk tatile cikabildim,oda hastane cikisi cok bunalmistim,soyle kucuk bir haftasonu tatli yapalim dedik ama bir gun kalabildik,o birgun bile cok iyi geldi.bakalim firsatini yakalarsam 1-2 haftasnu daha degerlendirebiliriz insallah.

lovely,evet mecbur tedavi olmam lazim,hamilelere ozel ilaclar oldugunu bilsemd teretutte kaliyorum iste...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
royemcim hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
bence yine de ihmal etme sağlığını sen ne kadr sağlıklıysan bebiş de o kadar sağlıklı olur unutma

canım ben geçen seferki misafirlerime hazır patlıcan salatalarından yaptım çok beğendiler.
bimde kavanozda patlıcan salataları var
içine domates kurusoğan biber maydonoz sarımsak tuz(azcık) limon..
hem ahmet de izin verir o kadarcığa..
bence hiç uğraşma canım
kolaygelsin:)

Günaydın kirli çıkılarr hayırlı günler hayırlı cumalar olsun.
Gökçecim hoşgeldin canım özlettin kendini nasılsın?neler yapıyosun?
Dün regl olmuşum sancıdan hiç uyuyamadım eşimde gece işe gitti sayım vardı annem kaldı yanımda gece 2 ye kadar sohbet muhabbet ondan sonrada sancıdan uyuyamadım sabaha karşı dalmışım çağan 6 buçukta uyandı geldi eşim geldi derken uykum mahvoldu çağanı uyutup bende uyuycam eşim bugünde evde bu aralar o yüzden pek giremiyorum nete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…