Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
royemmm bacım çok sevindim hayırlı evlatlar olur inşlh güzel bir hamilelik diliyorummmm iyi bak kendine:) taşınmışında gerisini boşver ....görüşürüzzz bacım:)merhaba kizlar :) nasilsiniz.coktandir yazayim diyorum ama hic mi hic mecalim yok.Neredeyse butun gunumu uyumukla geciriyorum,halsizlik ve mide bulantilarimda bir taraftan.cikarsam rahatlarim belki ama yok onuda yapamaiyorum bir de bu iki aylik surecte tam 6 kilo vermisim,kendimi zorlayip birkac lokma yiyorum, yoksa hic aclik hissetmiyorum nedense.Onceden cok korkuyordum,hamile kalirsam kesin yuzu bulurum diye,hale bak tam tersi oldu :) neyse saglikli oldugumuz surece sorun yok.onun haricinde birde tasinma isi girdi isin icine,ne kotuku hafta sonu kimseden yardim alamadik,esimin o cok sevdigi kardesi gelmedi yardima,resmen dalga gecer gibi ne acelen var deyip telefonla mesgul etti sadece.Esimde mecburen kendisi giristi,bende biraz yardim ettim ama pek fit olmadigim icin anca yaninda bulunmakla yetinebildim,bakalim is yerinden izin alabilirse en azindan biraz yol katederiz insallah.Nefes alamama problemimde halen devam ediyor,biraz iyi gibi olsada,en ufak bir aksiyonda hemen bas gosteriyor doktorum baska bir yere sevk etti,bu konuda uzman bir yere.henuz randevu almadim,halen dusunuyorum.mecburi ilac tedavisi uygulayacaklar,doktorum ya dogumda sonra,ya da simdi de gidebilirsin dedi.Her ne kadar hamilelere ozel ilaclar olsada tereddutlerim var ama mecbur gitmem lazim,insalla birsey olmazda hamileligim ilerlerse daha kotu olmaktan korkuyorum.
Benden simdilik bu kadar,insallah sizlerde iyisinizdir :) guzel,hayirli,bereketlii bir ramazan gecirmenizi diliyorum :))
evet yaaaa böyleymişşşş :) kızlar hepinizin hamileliği inşallah çok çok güzel geçer ve sağlıcakla bebişlerinize kavuşursunuzzzzhoş geldin gökçecim çok saol teşekkür ederim darısı başına
bak topicek bölünerek çoğalıyoruz
royem hamile
lovely hamile
bade hamile
kalplerarası hamile:)
hoşbuldum bacımmmmm sağolasınsagol farmasi :)) gokce sen de hosgeldin,ozlettin kendini :))
badeyi biliyorumda.lovely ve kalplerarasida hamileymis,simdi selinden ogrenmis oldum..hayirli ugurlu olsun insallah :))
hoşbuldum bacımmmmm evet yaaaaa baya sesssiz sedasız kalmış buralar farkındayımmmm neyseee 3 ay geriden gelyom eylüle yetişirim dermişimhoşgeldin gökçe
buralar kimsesiz kaldı
kızlar arka bahçede
buraya da uğrayın yawwwwwwwwwwww
biz de arsa düşündük darkcım
ama yatırımımız hep altında,onun da durumu mağlum,bozduramadık
dediğin gibi ki taraftan da destek de yok
Allah yanımızda olsun,gönlümüze göre versin inşallah
kızlar günaydın
çok şükür tatile çıktık
bi pansiyon tarzı bi yer tuttuk,mutfağı içinde
biraz bu sene tuzlu bi tatil yapcaz ama napalım artık
royem,loveli,kalplerasi hayırlı olsun kızlar
günaydın, iyi haftalar olsun inş. hanımlar.
vay hain bodrumlarda gziyon hemi
Bodrumda gezen kim hemen kellesini ucuralim.
Ahhh tatil canim cekti ya.
hain dark geziyor cirit atıyor oralarda
ah benim de çekiyor hem de sürekli şöle bodrumlara çeşmelere gitsem ordan yunanistana uzansam ordan italyaya pompei roma sicilya como
bekle beni tatiiiiiiiiiiiiiil
vay hain bodrumlarda gziyon hemi
geziyom geziyomda tatil amaçlı değil vallahi :44:
seyyaaaah neredesin kız. bu topak öksüz kaldı sensiz. toplarsan sen toplarsın buralı. hadi bi el atda bütün kızları getiriver gari yine.
gerçi ben haftanın 5 günü bodrumdayım
selam kızlar başım feci dönüyor size bakayım dedimmm