Kirli Çıkılar )))

sağoalsın canım Allah razı olsun senin de yorumun kesinlikle önemliydi benim için. ve burda dğer bu konuda bilgisi olan herkesden de bilgi istiyorum.

fizyoterpist arkadaşım var aradım o 4 e yakın alır özelde dedi.
eşimin hastanesi 5 veriyormuş ama tabi çok seçerek alan bi hastane sonuçta eşimler de diğer özelde çalışan sağlıkçılara göre yüksek alıyorlar.
ama dediğin gibi nette arattığımda az rakamlar çıkıyor genelde.

çok inceliyormuşuz hissine kapılıyorum bazen ama bu bütün bi ömrü etkileyecek titiz davranmak gerek.

fizyoterapist arkadaşım da önce dişi yazsın dedi.

sıralaması da öyle ince bi noktada ki diş hekimliği ya tutar ya tutmaz; dişin puanının bitip ftr nin başladığı aralıkta.
hayırlısı olsun inşallah çok sağolun yaa

yok tatlım bırakmadım uzmanım.
uzmanlığımı bitirince kadromu kestim
üniversitedeki personeller şaşırmıştı çünkü benim dışımda herkes devlet hastanesine geçiş istemişti..
nasıl olsa eşim devlette batmayız ya diye düşünmüştüm..
selin kendi açısından bakarak fikrini söylemiş
o yönden söyledikleri çok doğru
personel yönünden hiç düşünmemiştim..
gittiğin yaşadığın yerde, alışveriş yaptığın markette, ev kiralarken bile doktor hanım doktor bey oluyorsun..
toplumdaki gözler değişiyor tabi

hiç bilmediğim bi alan olunca komik komik sorular soruyorum işte :)
hiç diş hekimi yakınım olmadı

ama yoğun bakım hemşiresi ne iş yapar dersen en ince ayrıntısına kadar anlatabilirim bi süredir annemlerdeydim bugün geldim. dün gece komşu kızımızla gece 1 e kadar oturduk intraketleri yok efendim order mı ne ne varsa öğrendim o anlattı ben dinledim

selin,
görümcem de meslek liseli bu yıl ikinci yılıydı.
lisede gördüğü eğitime göre çok çok güzel bi sırlamada. ben hemşireliği önerdim ama kabul etmiyor aklı mühendisliklerde ama mühendisliklerde bitirilen okulun çook önemi var dinletemedim. çok da karışmak istemiyorum. ben hemşirelik öğretmenlik doktorluk önü açık olan nere varsa hedefime koymuştum. hangisi gelse yazacaktım.
hakkaten de yapılan araştırmaya göre kadınların en mutlu olduğu sektör eğitim ve sağlık sektörüymüş.

kızlar sağlıklı , mutlu , huzurlu ramazan ayı geçirebilmek dileğiyle
şimdiden ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun

kızlar sağlıklı , mutlu , huzurlu ramazan ayı geçirebilmek dileğiyle
şimdiden ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun

teşekkürler farmasiii evet kızlar, ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun hepinizin. inşallah bu güzel ayı hakkını vererek geçirelim hepimiz

Iyi geceler kizlar.. guzel ramazan bizlere saglik sihhat bereket huzur asilasin insallah.... Sahurumuzu yaptik niyetimiz belli Allah kabul eder insallah....

teşekkürler farmasiii evet kızlar, ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun hepinizin. inşallah bu güzel ayı hakkını vererek geçirelim hepimiz
amin ablacım amin
Iyi geceler kizlar.. guzel ramazan bizlere saglik sihhat bereket huzur asilasin insallah.... Sahurumuzu yaptik niyetimiz belli Allah kabul eder insallah....

Allah kabul etsin özlemcim

Eeeee hanimlar iftar menunuzde neler var benim bi firin yemegi yapasim var corbayi hallettim bakalim neler cikacak ortaya

çok şükür Ramazan ayına bir kez daha kavuştuk.. hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum ... Ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olsun inşaallah.....

poety ne zaman kurtuluyon kaynanandan bacım :18:

perşembe sabah kurtuluyorum cnm Allah ın izniylen darkcım
dün beni güne götürdü arkdaşlarına
kadınlar beni bi övdü,ne kadar güler yüzlü bi gelinin var diye
bizimki bi bozuldu beni övmelerine,suratını görmeliydiniz

herkese günaydın
hayırlı ramazanlar

o ne sandıydı. ayy ne haklıymışsın ne mendabur gelinin var diyecekler, o da dört köşe olacak diye hayaller kurdu zaar.yazııık kıız

Eeeee hanimlar iftar menunuzde neler var benim bi firin yemegi yapasim var corbayi hallettim bakalim neler cikacak ortaya

kızartma yapıp (patlıcan, patates. biber) üstüne kıymalı domates sosu dokecem. pilav, ayran. benden bu kadar...

Son düzenleme:
benim bugünki iftar menüm

yayla çorbası
köfte patates kızartması:)
salata:)

kızlar ayrıca ben bişe yaptım
ı diyelim bu hani biz evde kumbarada para biriktiriyoruzya ben bunu bankayada taşıdım:)
şöyleki kendime bi vadesiz hesap açtım:) ikinci bi hesap
bankada kalan para üstlerini bu hesaba yatırıyorum:)) mesela maaş yatıyo 2011 lira yattı diyelim bu 11 lira cuk bankadaki kumbaraya hesap düzelniyo:) yada alışveriş yaptım hesaptan çektim kartta 375 lira kaldı bu 5 lira cuk o hesaba:)
şu an 50 liram olmuş:) 1.5 ayda pekde uğraşamadım yani:)
kumbaramıda açtım bugün 130 lira birikmiş bi çeyrek parası çıkmış:) bi çeyrek alcam hazır ucuzken:)

bebişide şu ana kadar 8 çeyrek altın
benim için bi kolye altın bi kolye
eşimin aldığı bilezik
bide çok yakın bi arkadaşımın aldığı bilezik var:)

bilezikler kelepçeli fantezi modeller eşimin aldııgnı ben seçtim zaten bozdurma düşüncesiyle almadığım için şık bişey aldım:)
arkadaşımın aldıgıda öyle taşlı tuşlu bişey:) hatıra:)

bayramda memlekete gitcez sanırım ordada takanlar olcak bebişin altınlarını napsamki öylece dursalarmı? yoksa bileziğemi çevirsem napsam bilemedim?

benimki de öyledir
eltimle kayın evlenirken millet beni öve öve bir hal olmuştu
bu hepsine ters ters bakıp kafasını çeviriyordu

bir kere de bana herkes seni görünce seni çok seviyor demişti yandan yandan
ben o zaman bi sen sevemedin dicektim de diyemedim hala içimdedir

ne güzel işte senin oğlunun sevip beğendiği senin de gelinim dediğin kadını herkes beğeniyor
insan mutlu olur böyle övülesi kız benim ailemin içine girmiş diye

iftar menüm
tarhana çorbası
pirinç pilavı
yeşil fasulye
tavuk taşlık
vişne kompostosu
yoğurt ya da cacık
söğüş domates salatalık biber
güllaç

döktürmüşün farmasi ellerine sağlık

benim menü annemin dün gönderdiği yemekler
sağolsun lojistik destek veriyor bize
babam çok sevmez de benim yemekleri yağsız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…