- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
karanfilce sağlık sektörü olduğu için bende bi yorum yapmak istiorum.....
eczacılığı bilemicem ama diş hekimliğimi fizyoterapistlikmi dersen diş hekimliğini tek geçerim arkadaşım
ikisininde okumasını bilemiorum zorluklarını öğrencilik sürecinde neler yaşadıklarını falan
ama fizyoterapist sonuçta teknik sınıf oluyo sağlıkta personeller ikiye ayrılır özlük işlerinde falan hep böle
doktorlar ve yardımcı personeller bu yardımcı personeller hemşireler teknik sınıftlar teknisyenler herkes
açıkçası okuduğu üniversite evet çok önemli ama diş hekimliğinde oly nin atanma koşullarında sölediklerini varsayarsak
hangi üniden mezun olduüğunun önemi yok yani tunceliden mezun olanda aynı kurada atancak boğaziçinden mezun olanda
diş hekimliği en azından adı hekim olarak sağlık sektöründe yardımcı personel olmak çok zor ayrıca yükselme şansıda var fizyoterapist en fazla ne kadar yükselebilir?
vede aldıkları maaş öyle çok yüksek diil nerden biliorum geçen sene bi arkadaşımla birlikte öss ye girdik arkadaşımın eh işte bi puanı vardı hemşirelikte bu kadar ezilceme özelde okuyup maaşımın iki katını alırım dedi araştırdık tanıdığımız devlet hatsanelerindeki fizzyoterapi bölümlerindekilerle konuştuk geçen sene çapada 4 yıllık fakülte mezunu 2.650 tl alıyodu:) dönerle birlikte ve 6 yıllık çalışan bi hanım:) yani abartılcak bi maaşı yok:)
hastaneleri arayıp fizyoterapi bölümündeki kişilerle konuşup fikirde alın bence :)
ama diş hekimlği bak adı üstünde hekim:) tek geçiyorum:)
yok tatlım bırakmadım uzmanım.
uzmanlığımı bitirince kadromu kestim
üniversitedeki personeller şaşırmıştı çünkü benim dışımda herkes devlet hastanesine geçiş istemişti..
nasıl olsa eşim devlette batmayız ya diye düşünmüştüm..
selin kendi açısından bakarak fikrini söylemiş
o yönden söyledikleri çok doğru
personel yönünden hiç düşünmemiştim..
gittiğin yaşadığın yerde, alışveriş yaptığın markette, ev kiralarken bile doktor hanım doktor bey oluyorsun..
toplumdaki gözler değişiyor tabi
kızlar sağlıklı , mutlu , huzurlu ramazan ayı geçirebilmek dileğiyle
şimdiden ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun
amin ablacım aminteşekkürler farmasiiievet kızlar, ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun hepinizin. inşallah bu güzel ayı hakkını vererek geçirelim hepimiz
Iyi geceler kizlar.. guzel ramazan bizlere saglik sihhat bereket huzur asilasin insallah.... Sahurumuzu yaptik niyetimiz belli Allah kabul eder insallah....
poety ne zaman kurtuluyon kaynanandan bacım :18:
perşembe sabah kurtuluyorum cnm Allah ın izniylen darkcım
dün beni güne götürdü arkdaşlarına
kadınlar beni bi övdü,ne kadar güler yüzlü bi gelinin var diye
bizimki bi bozuldu beni övmelerine,suratını görmeliydiniz
herkese günaydın
hayırlı ramazanlar
Eeeee hanimlar iftar menunuzde neler var benim bi firin yemegi yapasim var corbayi hallettim bakalim neler cikacak ortaya
perşembe sabah kurtuluyorum cnm Allah ın izniylen darkcım
dün beni güne götürdü arkdaşlarına
kadınlar beni bi övdü,ne kadar güler yüzlü bi gelinin var diye
bizimki bi bozuldu beni övmelerine,suratını görmeliydiniz
herkese günaydın
hayırlı ramazanlar