selam kızlar
sarı kız düştükçe düşüyor
benim de misafirlerim gelecek,kek ve börek yaptım,onları bekliyorum
zeytincim
ben de 2 hafta sonra gitcem
ilk zamanlar eminin hiçbir şey olmamış gibi davranacak
ama sonra içindeki kini kusacak
amma velakin 1 haftadan fazla kalmıycaz
ne kadar az delik deşik olursam o kadar iyidir
uzun vadeden kastın ne? Altın 1160 lara kadar düşer sonra da bu seyirlerde bi süre devam eder diyorlar sanal alım satımlardan balon bir ekonomi varArkadaşlar merhaba,
Yeni katıldım aranıza gibi gözüksemde uzun süredir takipteyim ve bu anlamda iyi para biriktirdim. Kirli çıkı oldum yani :)
Bilginize gerekten güvendiğim sizlere birşey sormak istiyorum şu aşamada altın almak mantıklı mı ( uzun vade de ).. Yorumlarınızı bekliyorum
bence 2 yıl kısa bir süre. Altın eskisi gibi değil o yüzden birden girmemeni öneririm temkinli ol lütfen2 yıl gibi canım
erken yattığı için sabah erken kalkabilir, 4 gibi
fırsat varken, uykumu alayım ben de
Günaydınn hanımlar gününüz aydın haneniz bereketli,huzurla dolsun inş(amin)...Ben yine erkenciyim kahvaltı hazırlıyorum birazdan anneme gideceğim eşim bırakcak akşamda eve dönerken alcak akşama gelebilirsem görüşürüz hepinizi öpüyorum.
peki sen artırdığın para ile ne yapıyorsun özel değil ise eğer. Altın mı , dolar mı vb.
her ay yaklaşık 300 tl kenara ayırmaya çalışıyorum. Çok değil biliyorum ama elimden şimdilik gelen bu
hoş geldin
aslında sirkeciye sormuşsun ama
ben de az ayırabiliyorum
her ay rutinim 150 TL 1 gram altın
elime toplu para gelirse de genel olarak TL, döviz, altın üçlüsü niyetindeyim
sepet hikayesi yani
ayrıca az deme birktir
damlaya damlaya göl oluyor neticeten
peki sen artırdığın para ile ne yapıyorsun özel değil ise eğer. Altın mı , dolar mı vb.
her ay yaklaşık 300 tl kenara ayırmaya çalışıyorum. Çok değil biliyorum ama elimden şimdilik gelen bu
selam kızlar bi iki gündür giremedim:)
annemin yanına gittim çünkü o gelmedi bende bebişi aldım sardım sarmaladım teyzeme gittim eşim götürdü tabi:) bi gece kaldık evimize döndük kızkardeşimde benimle döndü :) sınava gircek 20 gün sonna ders çalışmak için hemde yanımda olmak için geldi:) en azından biri olcak yanımda :) istanbula gitmek iyi geldi bana:) gerçi 10 günlük bebeği götürmek pek akıl karı diil ama yaz vakti diye güvenerek çıkardım kış olsa adım atmazdım:) ordada göbeğimiz düştü:) bu gün banyo seanslarımıza başladık artık her gün yıkıcam banyoda o kadar uslu bi bebek ki:) hiç sesi çıkmıyor suyu çok seviyo şükür :)
bebiş uyuduğunda evi kendine getirmeye çalışıorum ufak ufak evde bi kaç gün 10 kişi kadar yaşayınca her yer birbirine girdi doğal olarak hiç bi aradığımı yerinde bulamıorum:) iyiki halılarımı yıkatmamışım:) bayramdan önce yıkamaya vercem:) böle toplu misafirden önce halı yıkatmamak gerekiyomuş dopru bi karar vermişim:)
iyi olmus selınnn kardesının geldıgıı canım benımeıde b.k götürüyor yarın temızlık yapcam bende tatıle pazrates cıkıcazzz 15 gun sonra evımde olcam en azından sadec tozlanmıseve gelırım bı toz aldımmı yaşanmaya hazırdır dıye dusundummm ...selam kızlar bi iki gündür giremedim:)
annemin yanına gittim çünkü o gelmedi bende bebişi aldım sardım sarmaladım teyzeme gittim eşim götürdü tabi:) bi gece kaldık evimize döndük kızkardeşimde benimle döndü :) sınava gircek 20 gün sonna ders çalışmak için hemde yanımda olmak için geldi:) en azından biri olcak yanımda :) istanbula gitmek iyi geldi bana:) gerçi 10 günlük bebeği götürmek pek akıl karı diil ama yaz vakti diye güvenerek çıkardım kış olsa adım atmazdım:) ordada göbeğimiz düştü:) bu gün banyo seanslarımıza başladık artık her gün yıkıcam banyoda o kadar uslu bi bebek ki:) hiç sesi çıkmıyor suyu çok seviyo şükür :)
bebiş uyuduğunda evi kendine getirmeye çalışıorum ufak ufak evde bi kaç gün 10 kişi kadar yaşayınca her yer birbirine girdi doğal olarak hiç bi aradığımı yerinde bulamıorum:) iyiki halılarımı yıkatmamışım:) bayramdan önce yıkamaya vercem:) böle toplu misafirden önce halı yıkatmamak gerekiyomuş dopru bi karar vermişim:)
napmaya calısyonn bakimmm seyyah vucudumu fıtlestırme aşamasındayım zatııı ne yapmak amacınnnpeptişim senin ızgaraya güzel bi tarif buldum
kahvaltıya harika olur
sucuk -acılısı makbul-
süt
yumurta
maydonoz
güzelcene karıştırıyosun blenderde
bence sarmısak da yakışır
ekmekleri buna bandıra bandıra ızgara kızartıyosun