sandaletler süper çok beğendimmmmm nerden aldın canımiyi olmus selınnn kardesının geldıgıı canım benımeıde b.k götürüyor yarın temızlık yapcam bende tatıle pazrates cıkıcazzz 15 gun sonra evımde olcam en azından sadec tozlanmıseve gelırım bı toz aldımmı yaşanmaya hazırdır dıye dusundummm ...
napmaya calısyonn bakimmm seyyah vucudumu fıtlestırme aşamasındayım zatııı ne yapmak amacınnn
sahıllın tombıgı degılsportifiolucam yok öle sucuk mucukkk bıtt ıhaytımda cıktılar artıkkk
bu arada ınternetten 2tane sandalet almıstımmm duz olan ok ama topuklu ust bant sıktı ıade ettım cok guzeldı begenmıstımm resımdekınden bıle guzeldıııEki Görüntüle 744215 Eki Görüntüle 744216
pepeticim sandaletine bayıldım:) çok rahat görünüyo:)
yarın kalabalık bi grup eşimin tarafı bebek görmeye gelcek kızlar
akşam gelcekler muhtemelen çaya gelcekelr kalabalık 10 kişiden fazla olur sanıyorum
bi ıslak kek yapcam bide tuzlu kurabiye çaydan sonnada karpuz servisi tamamdır diye düşünüorum son olaylardan sonna hiç bişe yapmak gelmiyor içimden.....
iyi olmus selınnn kardesının geldıgıı canım benımeıde b.k götürüyor yarın temızlık yapcam bende tatıle pazrates cıkıcazzz 15 gun sonra evımde olcam en azından sadec tozlanmıseve gelırım bı toz aldımmı yaşanmaya hazırdır dıye dusundummm ...
napmaya calısyonn bakimmm seyyah vucudumu fıtlestırme aşamasındayım zatııı ne yapmak amacınnn
sahıllın tombıgı degılsportifiolucam yok öle sucuk mucukkk bıtt ıhaytımda cıktılar artıkkk
bu arada ınternetten 2tane sandalet almıstımmm duz olan ok ama topuklu ust bant sıktı ıade ettım cok guzeldı begenmıstımm resımdekınden bıle guzeldıııEki Görüntüle 744215 Eki Görüntüle 744216
ah farmasicim ahhhhhhh eşim bozdur dedi bozcaz artık ne yapalım
multijet hoşgeldin :) nasıl Ankarayı serin buldun dimi?
Benim de danışman hoca bana son dakika golü attı bu hafta içinde tezim için raporu vermem gerekiyormuş motora taktım yazmaya başladım
her fırsatı değerlendirmek iyi valla
agucuğa başladı mı bıdırık
of puf
Hayırdır seyyahım ne oldu
sıkıcı sıkıcı sıkıcı
yine de şükürler olsun bugünümüze