Kirli Çıkılar )))

iyi olmus selınnn kardesının geldıgıı canım benımeıde b.k götürüyor yarın temızlık yapcam bende tatıle pazrates cıkıcazzz 15 gun sonra evımde olcam en azından sadec tozlanmıseve gelırım bı toz aldımmı yaşanmaya hazırdır dıye dusundummm ...

napmaya calısyonn bakimmm seyyah vucudumu fıtlestırme aşamasındayım zatııı ne yapmak amacınnn :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

sahıllın tombıgı degılsportifiolucam yok öle sucuk mucukkk bıtt ıhaytımda cıktılar artıkkk

bu arada ınternetten 2tane sandalet almıstımmm duz olan ok ama topuklu ust bant sıktı ıade ettım cok guzeldı begenmıstımm resımdekınden bıle guzeldıııEki Görüntüle 744215 Eki Görüntüle 744216
sandaletler süper çok beğendimmmmm nerden aldın canım
pepeticim sandaletine bayıldım:) çok rahat görünüyo:)
yarın kalabalık bi grup eşimin tarafı bebek görmeye gelcek kızlar
akşam gelcekler muhtemelen çaya gelcekelr kalabalık 10 kişiden fazla olur sanıyorum
bi ıslak kek yapcam bide tuzlu kurabiye çaydan sonnada karpuz servisi tamamdır diye düşünüorum son olaylardan sonna hiç bişe yapmak gelmiyor içimden.....

son olay ne ki selin ben kaçırdım
misafirin düşünceliyse kendi getirir ikramını ben olsam öyle yapardım

hayırlı cumalar canlar

nihayetttttttttttt tatile girdik tam manasıyla :)))))))))))))))

altın da öldü iyice helvasını basacam fıstıklı hem de bol bol :)))))))

iyi olmus selınnn kardesının geldıgıı canım benımeıde b.k götürüyor yarın temızlık yapcam bende tatıle pazrates cıkıcazzz 15 gun sonra evımde olcam en azından sadec tozlanmıseve gelırım bı toz aldımmı yaşanmaya hazırdır dıye dusundummm ...

napmaya calısyonn bakimmm seyyah vucudumu fıtlestırme aşamasındayım zatııı ne yapmak amacınnn :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

sahıllın tombıgı degılsportifiolucam yok öle sucuk mucukkk bıtt ıhaytımda cıktılar artıkkk

bu arada ınternetten 2tane sandalet almıstımmm duz olan ok ama topuklu ust bant sıktı ıade ettım cok guzeldı begenmıstımm resımdekınden bıle guzeldıııEki Görüntüle 744215 Eki Görüntüle 744216

kıskandım kızııım aklını çelmeye çalışıyom
hem zayıfladın hem tatile gidiyorsun
daha uyuz olunacak bişey olabilir mi:KK19::KK19:

soldakini çok beğendim nerden allmıştın

merhaba kızlar
Ankara ya kocama kavuştum
mutluyum ama işi varmış o çalışıyor ben de size bakıyorum

selincim içinden ne geliyorsa onu yap sen lohusasın
sen nazlanacaksın buna misafir de dahil

pepeti sandaletler güzelmiş olanı güle güle kullan
ben de tatile gitmek istiyorum az kaldı az

farmasi sen alma niyetindesin di mi sarı kızdan
dursun harcamayayımuzun süre diye düşündüğüm az bi parayı yatırsam mı diyorum
uslanmadım daha
bişi değil ben alınca artık çıkarma maliyetinin de altına kadar düşecek bu sefer altın şirketleri dahil batcaz

multijet hoşgeldin :) nasıl Ankarayı serin buldun dimi?:KK1:
Benim de danışman hoca bana son dakika golü attı bu hafta içinde tezim için raporu vermem gerekiyormuş motora taktım yazmaya başladım :KK52:

multijet hoşgeldin :) nasıl Ankarayı serin buldun dimi?:KK1:
Benim de danışman hoca bana son dakika golü attı bu hafta içinde tezim için raporu vermem gerekiyormuş motora taktım yazmaya başladım :KK52:

hoş bulduk canım
aslında Adana ya göre serin ama
otobüsün klima bozuktu
öyle bir yanmışım ki daha serinleyemedim :KK53::KK53:
Allah kolaylık versin
yaz bakem o zaman ne işin var burda :KK52:

gunaydın kızlar sabh sporu için erken kalktımm bırazdan yapıcammm

sandaletlerımı begendıgınz ıcın teskurler tozlu gıyım dıye bır sıte var ordan aldım sandaletlerımı bugunde bır canta bakıcam carsıda pembe ve bu sandaletlerıme uygun bır canta istiyorum zira tekcanta ve 1yakkabı 2 sandalet goturcemm

her fırsatı değerlendirmek iyi valla
agucuğa başladı mı bıdırık

multijet öncelikle eşine kavuşmuşsun, gözün aydın :KK16:

bizim oğlan başladı tabi agulamaya
ben onun sesini yerim yaa
içime sığmıyor, taşıyor sevgisi
Allahım ne güzel bir şeymiş diyorum
her gün yalvarıyorum "bana onun acısını yaşatma"
Rabbim anne-babaları evlat acısıyla sınamasın diye dua ediyorum
yine de Rabbim en iyisini bilir

herkeslere merhhaba
çok işim varrrrrr kalkmam lazımmm kaldıramadım totoyu şimdi gittimmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar:
malum bugün bildirim günü. ben bu ay sadece 1 gram altın alabildim...
biz kışın çalışıp yazın yiyen bir aileyiz. yaz aylarında gelirimiz 2500 tl civarında düştüğünden kışın biriktirdiğimiz parayı yazın yiyoz. bu nedenle canlarım yaz aylarında benden bi nane olmaz.
farmasi canım ekime kadar beni dondursan diyorum. ekim ayında yazdan elimizde kalan olursa onu bildirir ve devam ederim...

X