Kuzummm ben hiçbirinde müsait değilim 28 nde yola çıkıyoruz eşimde ramazanda işe başlayacak..
selamlar kızlarr herkese mutlu hafta sonları dılıyorum.. royem cok sevındım allah tamamına erdırsın...farmsı gule gule gıy aldıklarını canım.. gıremıyorum ne zamandır kadrlar acıklandı acaıp canım sıkkın bızım kadroları hep onlısansa ve 4001 kadrılarına kaydırmıslar 30 tercıh hakkımı bıle kullanamıcammhakkımızda hayırısı ınsallah...
gnuaydın kirli çıkılar cumartesiden ousun yanına geçince dün gece de 2 buçukta gelip uyumam 3 buçuğu bulunca haftaya felçli gibi başladım ZzZzzzzzzz
multi ben de ctesi pazar yapamadım ama bugün devam edecem
Marhabayinnn hanimlar eve havuz kurma sansim olsa bi dakka beklemem walla... Ilkeyi banyosu var.bebekken kullandigimiz onu oglen sona balkonda bikinisi neyim bi yikiyorum oynuruzz amaa ben uhii keske bu vesileyle erisem hahahaha.... Multicanim bu ikinci atama zaten ilk atamada kid kadar jarring vardi ama bundada cok.kotu oldu en guvendigim kurum tapu kadro bile acmadi.... Ki onceki.senelerde bu atamada gelen kadro sayisi 5700 lerdeyken simdi 1800 saka gibi.... Walla Esimde canini sikma bekle dier atamalari diyo bakalim hayirlisiii artik...
anaaaam seyyahım
eşime sordum şimdi bnim koca monotonlaşmış koca çıktı
ben de sağda solda hava atıyodum benim ki romantik diye
zeytinciiiim
ben de 2 hafta sonra gitcem kvalideye
daha şimdiden korkuyorum,rüyalarıma giriyor kadın:18::18::18:
Allah yardımcımz olsun bacım
demek darkcım kayınvalideye gitti
canım benim ya
herkese merhabalar
sarıkız iyice dibe doğru çekiliyor :)))))))))))))