Kirli Çıkılar )))

kızlar, hepinizin mübarek Beraat kandili mübarek olsun... Rabbim bu gece bizi affedilenlerden eylesin inşallah.....

seliiiiin o nasıl bir doğum ..maşallah okurken resmen yaşadım ..... gerçi asıl iş şimdi başlıyor hatta büyüyüp sana patır patır laf yetiştirince başlıyor :))) bebeğini güle güle büyüt canım...

günaydın kızlar

selincim o nasıl bir doğum hikayesi
sen kolay diyince ben gerçekten kolay sanmıştım
ben sezercikle kaçak güreşeyim en iyisi

sirkeci jillian update
maalesef hafta sonu yapamadım
cuma ve pazar boş geçti
5. günü cumartesi yaptım
bu akşam 6. olacak inşallah
ama hafta sonu yüzdüm ve az bişi yürüdüm eşim de geldi
o olunca da jilliana bakmadım valla

Kuzummm ben hiçbirinde müsait değilim 28 nde yola çıkıyoruz eşimde ramazanda işe başlayacak..

tüh yaa neyse başka zamana ayarlarız

canım sıkma canını ilk atamada bana da adam gibi kadro yoktu
bir tane Aksaray vardı onu da yazmadım üniversite çakılı kadro diye
ama sonra annemlerin yanına geldim en azından
herşerde var bir hayırlısı
ilk kadrolarda ben de çok ağlamıştım
sonra daha iyisi oldu benim için
inşallah sana da öyle olacak

gnuaydın kirli çıkılar cumartesiden ousun yanına geçince dün gece de 2 buçukta gelip uyumam 3 buçuğu bulunca haftaya felçli gibi başladım ZzZzzzzzzz

multi ben de ctesi pazar yapamadım ama bugün devam edecem

Son düzenleme:
Marhabayinnn hanimlar eve havuz kurma sansim olsa bidakka beklemem valla... Ilkenin banyosu var bebekken kullandigimiz onu oglen sona balkonda bikinisi neyim bi yikiyorum oynuruzz amaa ya ben uhuhuhu. keske bu vesileyle erisem hahahaha.... Multicanim bu ikinci atama zaten ilk atamada kus kadar kadro vardi ama bundada cok.kotu oldu en guvendigim kurum tapu kadro bile acmadi.... Ki onceki.senelerde bu atamada gelen kadro sayisi 5700 lerdeyken simdi 1800 saka gibi.... Walla Esimde canini sikma bekle dier atamalari diyo bakalim hayirlisiiii artik...

Son düzenleme:

akşam eşimi 23:00 otobüsüne bindirince babam sabah gidelim dedi
sabah 6 da kalktım 7 de yola çıktık ki ben işe yetişeyim
bi de babama yiğitlik yaptım ben alışkınım sen bilirsin diye
sonuç: şu an uyuyorum

canım eşin haklı da olabilir aslında
biliyorum sıkıldın ama
ben ikinci atamalarda bekleyecek halde olsam üçüncü atamada da dördüncü atamada da
Ankara'ya atanabiliyordum
ama işte sıkıntı olunca hemen tercih yaptım
bir de tabi insan önceden bilemiyor kadrolar nasıl dağılacak
benden çok daha düşük puanlılar atandı Ankara ya ben tercih yaptıktan sonra
nasip canım herşeyde hayır vardır iyi düşün sen yine de

farmasicim aldıkların çok hoş ayakkabı ve kot gömlek ve beyaz badiyi çok beğendim güle güle giy canım

selincim ne güzel anlatmışsın valla evinde seninleydim o derece hayal ettim haaaaa
kvye de ayar vermişsin
biz de de oğlan ağlıyordu annem gelemiyordu kapıda durup kızım ne oldu diyordu ben enne gel diyordum falan baktı eşim olmayacak anneme anne sen burda uyu ben salonda yatayım dedi ben de he olur dedim 15 gün annemle beraber uyuduk sonra annem gitti biz kaldık çekirdek aile beraber büyüttük oğlumuzu

seyyahım ya aile de insan koymaz mı yanına tlf numarası yiyecek bişey hadi yolluyoruz okey de yanıa parasını ver tlf ver numaraları ver otobüsün numarasını al plakasını al ne biliyim
muavin zaten uyuyor umru değil

yazık ülkeme herkes hakkıyla girse böyle olmayacak
nasıl bir insan ki hiç tanımadığı bir insanı arayıp bunu diyebilir ya
bu isimleri söylemiş olması çok iyi en azından paylaşılır ve bu insanlar yaptıklarından dolayı cexza alır

royemcim her hamile kadın bunu yaşıyor anormallik yok dua et sadece ve bol bol dinlen ama kendini dinleme o zaman kafayı yiyecek oluyorsun paranoyak oluyorsun

Merhaba hanımlar nasılsınız?Kaç gündür yazamıyorum annemlere gidip geliyorum annemin evi tadilatta olduğu için anneme yardım ettim bide bunun üstüne yorgunluktan annem hastalanınca bayağı yoruldum bugün evdeyim tatil için hazırlıklarımı yapıcam yarın tekrar anneme gideceğim yardıma perşembede kendi işlerimi halledeceğim cuma günüde kısmet olursa yola çıkacağız eğer görüşemezsek hakkınızı helal edin kızlarr benden yana helal olsun.
Selinn canım benim okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi tek farkla benim drum yaptırdı doğumu canımm ama en güzeli normal doğum çok güzel yazmışsın canım yüreğine sağlıkk ALLAH analı,babalı büyütsün tekrardan canım.
Farmasi canım aldıkların hepsi çok güzeller güle güle giy canım.
Seyyah bu ne sorumsuzluk yaa ALLAH a büyük konusmayayımda asla diyorummmmmmm.

merhaba kızlar
yine misafirim vardı bugün
ev, iş, çocuk, misafir...
bayağı yorucu oluyormuş
Allahtan seminer dönemi çok sıkı geçmiyor
eşimin okuldan arkadaşları gelmişti

perşembe günü de benim eski okulumdan öğretmen arkadaşlarım gelcek

böyle gruplara mantı ikram ettiğimi söylemiştim önceden
önüne çorba, arkasına tatlı, ortaya da salata yaptım mı tamamdır

ramazan başlasa da biraz dinlensem
sonra yine var gelecek olanlar
çok güzel bi dönemde doğum yapmışım, en azından tatil
okul işleri de karışmamış oluyor böylece

ahmeti banyo yaptırdık, yatıyor
ben de akşam ezanını bekliyorum, kılıp yatcam
bi ara emzirmeye kalkınca yatsıyı da kılarım
erken yattığı için sabah erken kalkabilir, 4 gibi
fırsat varken, uykumu alayım ben de

Günaydınn hanımlar gününüz aydın haneniz bereketli,huzurla dolsun inş(amin)...Ben yine erkenciyim kahvaltı hazırlıyorum birazdan anneme gideceğim eşim bırakcak akşamda eve dönerken alcak akşama gelebilirsem görüşürüz hepinizi öpüyorum.

poeciğim sorma canım
onca olandan sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyor ya helal olsun diyorum başka söz bulamıyorum...

farmasiciğim güle güle kullan aldıklarını beyaz kolları dantelli bluzu ayrı bir harika

selinciğim ne güzel yazmışsın canım
akşam rüyamda bende bebek gördüm uzun zaandır istiyoruz ama cesaret edemiyoruz
benim iş durumlarından korkar olduk kısmet Rabbim en uygun zamanı bilir o zaman verir nasip eder inşallah bu güzel duyguları bana da yaşamayı.

herkese günaydın kızlar
sıcaklar bastırdı izinler yasaklandı(tabii bazı kişilere)
çok yoğunum bitmiş tükenmişlik hissediyorum.
depresyona girdim sanırım

selam kızlar
sarı kız düştükçe düşüyor
benim de misafirlerim gelecek,kek ve börek yaptım,onları bekliyorum

zeytincim
ben de 2 hafta sonra gitcem
ilk zamanlar eminin hiçbir şey olmamış gibi davranacak
ama sonra içindeki kini kusacak
amma velakin 1 haftadan fazla kalmıycaz
ne kadar az delik deşik olursam o kadar iyidir

herkese merhabalar
sarıkız iyice dibe doğru çekiliyor :)))))))))))))

Gunaydin canlar.... Herkes tatil modunda galiba yada kv ziyaretleri basladi ... hadi kolay gele... Tercihler icin kosturuyorum bi yandandanda bebek ziyaretleri yapiyoruz bizim kizla abla olduk artik bebek gormeye bile.gidiyoruz. elbise felan alcaksam ilkeye sectiriyorum... Oda masallah cok zevkli hic bana cekmemis hahahaha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…