Kirli Çıkılar )))

bence bi çık dolaş. hatta çağanıda annene filan bırak. varsa sevdiğin, moralini düzeltebilecek bir arkadaşınıda al kızılaya git. ayakları şişene kadar gez. sonra bişeyler ye.
eve dönerkende çağanın mutlu olacağı bir şey al götür. sevdiği bir yiyecek yada oyuncak...
eminim sana iyi gelecektir...
bu arada çağan okula mı başlayacak. ben kaçırdım sanırım o konuyu

Çağanı bırakıp dolaşacak bi arkadasım yok malesef:KK50::KK50::KK50:Kızıla çok karışık zaten gidemem kafayı yiycem acaba 1 haftadır evdeyim ondanmı böyle oldum:26::26::26::26:Çağanı burda 3-6 yaşa arası anaokulu var kreş gibi ön kayıt yaptırdım kesin kayıt yaptırmam gerekiyordu aylık 160 tl eşimle pek anlaşamadık ödeme konusunda şimdide tatile çok para gitti ee ordanda kesin kayıt için bi önden yatırıyosun ben bugün onu duyurdum oda olumsuz baktı benim yapabileceğim bişey yok dedi bende surat astım kızdım.

derya açlık başağrısı yapar biliyorsun değil mi

Biliyorum seyyahcım başım o yüzden ağrıyor zatennnn sabah çok az yedim ama canım yine bişey istemiyor ve başım feci ağrıyor biraz sonra annem arayacak ve hadi bize gel diyecek ben yok diycem annem küsecekkkkkk offfffffffffffffffffffff seyyah piskopata bağladım iyice...

Çağanı bırakıp dolaşacak bi arkadasım yok malesef:KK50::KK50::KK50:Kızıla çok karışık zaten gidemem kafayı yiycem acaba 1 haftadır evdeyim ondanmı böyle oldum:26::26::26::26:Çağanı burda 3-6 yaşa arası anaokulu var kreş gibi ön kayıt yaptırdım kesin kayıt yaptırmam gerekiyordu aylık 160 tl eşimle pek anlaşamadık ödeme konusunda şimdide tatile çok para gitti ee ordanda kesin kayıt için bi önden yatırıyosun ben bugün onu duyurdum oda olumsuz baktı benim yapabileceğim bişey yok dedi bende surat astım kızdım.

derya lütfen kızma ya da kız
ama söyleyeceğim
bir çocuğun okul parasına bi şey yapamam diyen insana 2. çocuk yapmayı düşünüyorsun
lütfen derya önce karnını doyur kendine gel sonra bir otur düşün
bunu tüm hayatını çocuğuna adayan biri söylüyor
bunu da göz önünde bulundur

haklısın bencede. çocukların eğitimi herşeyden öncelikli :KK31:

Biliyorum seyyahcım başım o yüzden ağrıyor zatennnn sabah çok az yedim ama canım yine bişey istemiyor ve başım feci ağrıyor biraz sonra annem arayacak ve hadi bize gel diyecek ben yok diycem annem küsecekkkkkk offfffffffffffffffffffff seyyah piskopata bağladım iyice...

derya bak olan sana oluyor
annen de olsa kimseyi takmayacaksın
sen mutsuzdan çağan da mutsuz
bu bir kısır döngü

derya lütfen kızma ya da kız
ama söyleyeceğim
bir çocuğun okul parasına bi şey yapamam diyen insana 2. çocuk yapmayı düşünüyorsun
lütfen derya önce karnını doyur kendine gel sonra bir otur düşün
bunu tüm hayatını çocuğuna adayan biri söylüyor
bunu da göz önünde bulundur

Yok canım o anlamda demedi eşim bi yerden para gelecek gelmedi onu sordum yok dedi ee dedim çağanın okul parası nolcak dedim altınlardan bozduralım yatır dedi ee dedim o parada tatil için harcama yapmıştık kredi kartından ona gidecek bu ara tatile beklediğimizden çok gitti yoksa biliyosunuz eşime çağan deyince akan sular durur ama şu anda ne yapabilirim yapmamı istediğin bişey varsa söyle dedi ne diyeyim adama bana para bul diye boğazınamı yapışayım seyyahım yani burda eşimin suçu yokki yoksa eşim bizden esirgemez parayı diyorum ya heleki söz konusu çağansaaaaa.

gunaydın kızlar:KK3:
selin bence senin oğlan ananneyi bekliyor gelsin hemen o da gelecek
loveli başınız sağolsun, Allah geride kalanlarına sabır versin.
poetikıray sana da geçmiş olsun limon yala bademcik iltihabına o iyi geliyor.

Kalkıp şimdi bi çay koyucam bişeyler yedikten sonra bide ağrı kesici alıcam öğleden sonrada çağanı alıp biraz dün gidemediğim markete alışverişe giderim akşama bişeyler alırım belki kendime gelirim o zamannn

Yok canım o anlamda demedi eşim bi yerden para gelecek gelmedi onu sordum yok dedi ee dedim çağanın okul parası nolcak dedim altınlardan bozduralım yatır dedi ee dedim o parada tatil için harcama yapmıştık kredi kartından ona gidecek bu ara tatile beklediğimizden çok gitti yoksa biliyosunuz eşime çağan deyince akan sular durur ama şu anda ne yapabilirim yapmamı istediğin bişey varsa söyle dedi ne diyeyim adama bana para bul diye boğazınamı yapışayım seyyahım yani burda eşimin suçu yokki yoksa eşim bizden esirgemez parayı diyorum ya heleki söz konusu çağansaaaaa.

o zaman neden kendini aç bırakıyorsun neden başını ağrıtıyorsun
geçici çözümlenecek bi durumsa kendini neden üzüyorsun
derya sana bi kürek sapı lazım ama ben ankarada değilim
sirkeye havala ediyorum seni

poe geçmiş olsun pastil de iyi gelir

loveli meslektaşınız nasıl öldü yaşlı mıydı kaza falan mı
allah rahmet eylesin

o zaman neden kendini aç bırakıyorsun neden başını ağrıtıyorsun
geçici çözümlenecek bi durumsa kendini neden üzüyorsun
derya sana bi kürek sapı lazım ama ben ankarada değilim
sirkeye havala ediyorum seni

İşte başta yazdım ya canım aptallık yaptım diye hiçbişey yokki ona anlam veremedim ya kuzummm ama itiraf ediyorum benim ilgiye ihtiyacımm :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:amann dur sirekeye verme o canıma okur benim daha yazmadı bişey tırsan smile hangisiydi bulamadım ama:KK9::KK9::KK9:ondan yaptım varsayın:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Loveli başınız sağolsun canımm.
Poecim sanada çok geçmiş olsunn.
Selinn bencede ananeyi bekliyo senin bıdık az kaldı içimden bi ses en geç yarına kadar doğuracaksın diyor.. Buarada maşallah sana doğuma gidecen nerdeyse ama sen hala börek,çörek yapıyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün sirke de sakata çıktı yedek kulubesinde beklemede :KK1:
dün öğle yemeğini farklı bir yerden istemiştim ondan mı yoksa üşüttüm mi bilmiyorum akşam sporda duraselin pilli ayıları gibi zıplarken birden midem bulanmaya başladı nasıl bitridim eve geçtim bilmiyorum 8:30 a kadar uyumuşum ous da sabah haşlanan yumurtayı yakmış ev berbat kokuyordu :KK37:

bugün sirke de sakata çıktı yedek kulubesinde beklemede :KK1:
dün öğle yemeğini farklı bir yerden istemiştim ondan mı yoksa üşüttüm mi bilmiyorum akşam sporda duraselin pilli ayıları gibi zıplarken birden midem bulanmaya başladı nasıl bitridim eve geçtim bilmiyorum 8:30 a kadar uyumuşum ous da sabah haşlanan yumurtayı yakmış ev berbat kokuyordu :KK37:

Aaaaa geçmiş olsun canım mideyi o çok kötü oluyor bilirimmm naneli bişeyler al ağzına bulantını azaltır.

ayyyyy kızlaaar :18::18::18: bu aralar aşırı iştahlıyım ya :KK43:
kahvaltı ederken öğlen ne yesem diye düşünüyürum :KK43:( gece habire tıkınıyorum. uykudan uyanıp tuvalete gidecekken mutfağa gidip çikolata tırtıklıyorum.
noluyo yav bana :KK36::KK36::KK36:

sürekli yemek sitelerine bakarken buluyorum kendimi :18:
gözümün önünden pastalar, börekler, kebaplar geçiyooooor :KK56::KK56::KK56::KK56:

ayyyyy kızlaaar :18::18::18: bu aralar aşırı iştahlıyım ya :KK43:
kahvaltı ederken öğlen ne yesem diye düşünüyürum :KK43:( gece habire tıkınıyorum. uykudan uyanıp tuvalete gidecekken mutfağa gidip çikolata tırtıklıyorum.
noluyo yav bana :KK36::KK36::KK36:

sürekli yemek sitelerine bakarken buluyorum kendimi :18:
gözümün önünden pastalar, börekler, kebaplar geçiyooooor :KK56::KK56::KK56::KK56:
bendeki iştah sana geçmiş korkma darksea :KK1:
sende o canavar olduğu sürece kilo almazsın enerji lazım sana ye bacım

X