Kirli Çıkılar )))

gunaydınnnn sabah sporum ıcın erken kalktım ama haerlere baktım bu sattı ettım yanii...

Allahım colugumuz cocugumuz ıcınn en ıyısını sen verrr

günaydın canlar hayırlı güzel günlere uyanabilmek dileğiyle

günaydın kızlar
eşimi sınava gönderdim sabah öğrenci olaraktan
erkek kardeşim burada
uygulama geliştirmekle ilgili 48 saatlik bir yarışmaya katılmak için gelmişti Ankara ya
dün azıcık görebildim
bugün beraber çıktı eşimle
hayırlısıyla en azında mansiyon alabilseler moral olacak kuzuya

selincim bayıldım aldıklarına
güle güle kullansın çınar paşa
bu bebek alışverişlerini görünce heves ediyorum ben de
ama sonra bekliyorum geçiyor
arkadşaıma dedim en son alışverişi cazip geliyor diye
zaten tek güzel yanı o dedi
zor geçmiş de hamilelikleri
zeytin sirke dark multi loveli siz uyuz musunuz gıcık mısınız dayak mı istiyosunuz
birinin de göbee varmış he he

seyyah ve selin dışında kilo sorunu olan yok mu yaw? herkes mi ince ve uzun
ortalama türk kadın tipi yok mu burada
inan seyyahcım ben de gıcık oldum birden bire herkese

ben daha önce yazdım ya o benim eski halim
şu an 1.60 a 55 kiloyum
ve kesinlikle yağ oranım fazla çünkü bence daha kilolu duruyorum
sirke, derfat özlem gördü şahitler
yani en azından bana gıcık olmayın

sağol pepeticim
aslında ben de bana söyleyen olursa benzer bişi söyleyeyim
şimdilik eşeysiz üreyemiyorum diyorum

benim her günüm pazar :))tabi ben alışkınım..sana zor gelir
oğluşun doğsun vakit yetmez bile:)
ben boş vakitlerimde uyumayı tercih ediyorum
Diyarbakır karpuzu gibiyim

oohh sefan olsun yata yata büyük fasulyeciği
nasıl olsa peşinden koşarken emzirirken vereceksin

kızlar mayıs ayının birikim listesini 1 .sayfaya ekledim hayırlı olsun
bol bereketli birikimler dileğiyle

pepeti siz evi aldınız mı
listeye baktım da bu ay 2600 olunca herhalde almadılar aksilik oldu diye düşündüm
Allah Allah almadığına diar de birşey okumamıştım ama üzüldüm şimdi
ben ev alana biri olunca inanılmaz mutlu oluyorum
sanki kiracılık adındaki büyük bir boşluktan kurtuluyor insan
hani evlenince derler ya kendi evinin sultanı oluyorsun diye
ev alınca da kendi evinin sahibi patronu oluyorsun ya paha biçilmez bir duygu olsa gerek

aldik canim 80 bin verdik simdide birikime devam 11.700 elimizde var 2.600 de bu ayki birikim toplam 14 300 paramiz var Alllah bereket versin ... yani suan 30 bin civari daha birikyirmemuz gerek ekime kadar... ekimde verecez kalanini cunku kredi cektigimizimi dusunmustun sen

ben kredi çektiğini düşündüm hem krediyi hemde bu kadar birikim şaşırdım malum maaşlarımız belli
bu yöntemde iyiymiş banka işine hiç girmeden mis gibi biriktiriyorsunuz inşallah son güne kadar kolaylıkla birikmiş olur huzur içinde geçersin evine

kızlar ya sizdeki bu finansal bilgiyi gördüğüm için size bir şey danışmak istiyorum :)

benim t.e.bankasıyla başım belada, iyice gıcık olmaya başladım. üni.ye giderken boş zamanlarımda ve yaz tatillerinde çalıştığım için babamın işyerinde 5 yıldır sigortam var, e haliyle de maaş hesabına para yatıyor. bu 5 yıldır ben o paraya tam zamanlı çalışmadığım için nerdeyse hiç dokunmadım bi kaç sefer çeyiz için acil ihtiyaç olmuştu para çekmiştim o kadar.
şimdi babamla beraber çalışmaya başladım e haliyle maaş hesabımda bi değişiklik olmadı. neyse ilk maaşım yattıktan sonra bi baktım maaşım yatar yatmaz teb bankası o parayla fon alımı yapmış. geçmişe yönelik hareket izleme yaptım, hesaba 650 tl yatmış,600 tl çekmişler,750 tl yatmış 750 çekmişler. bide üstelik 3 ayda bir 12 tl hesap işletim ücreti almışlar.

neyse gittim bankaya böyle böyle dedim bizim işlerle ilgilenen adama. lütfen o fonları serbest bırakın ve bi daha böyle bir işlem yapmayın dedim. tamam fln dedi ama hesapta hala hareket yok.
hesapta kullanılabilir bakiye:500 tl asıl bakiye: 5000 tl . ben internetten fon satış yapmayı denedim ama hepsi toplamda 4000 tl ediyo zarar ediyorum yani o yüzden satmadım.

şimdi ben ne yapmalıyım sizce? mahkemelere gidip şikayet edesim var ama bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef

bu arada biraz uzun oldu ama kusura bakmayın, konu açamadığım için size sormak istedim:26:

kizlar int o kadar yavasladiki inanamiyorummm faceden haber aliyorduk o da yok inanilmaz ne hallerdeyiz ya

ben de sadece ben de var sanıyorum bir tek arkadaşım 1-2 saat içinde erişim engellenecek dediler dedi

google kromdan giremiyorum, o kadar yavas ki açılmıyor,
bu resmen diktatörlük olsa gerek. iletişim hakkını da engelliyorlar, bakalım nereye kadar.
halkın patlamasını halen anlamış değilller ve zor kullanarak çözmeye çalışıyorlar. ee kendi medya patronlarını engellediler, sıra da halkın medyası olan facede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…