• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

elif ben donlarımıza kadar ütülüodum çorap toz bezi ya aklına ne gelirse kuruyan çamaşırları toplayı getiriodum
ütüleyip öle yarleştiriodum ama artık yapmıorum benim her hafta ütüm 3 saat sürüodu canıma yazık bea dedim:)

ama hala ayda bi falan çoraplarımızı donlarımızı ütülüorum hani yok ama mantar olma ihtimaline ne bilim mikropları makinanaın sıcağında ölmemiştir falan diyerekten ama ayda 1 defa fazla diil:) yoksa çıkamıorum işin içindne hele sen çocukla napıosun? nasıl yetişiosun alkışlıorum seni:46::46::46::46::46::46::46:

selincim yetişemiyorum zaten ama yapmazsam da rahat edemiyorum, obsesyona bağladım iyice. evde her zaman ütülenecek ufak bir tepecik oluyor, çünkü her gün mutlaka çamaşır makinesi çalışır bizim evde. elektrik faturamız yazın 80 den aşağı olmaz, fırını nadiren çalıştırdığım halde.

bugün ben daha hiç açmadan temizlik görevlisi sordu bu ay elektrik faturanızda farklılık var mı diye ben de 10-15 lira daha fazla gelmiş dedim onların bütün apartmanda da herkese elektrik faturaları beklediklerinden daha çok gelmiş örtülü bir giydirme mi var kızlar sizinkiler nasıl bu ay?

bugün ben daha hiç açmadan temizlik görevlisi sordu bu ay elektrik faturanızda farklılık var mı diye ben de 10-15 lira daha fazla gelmiş dedim onların bütün apartmanda da herkese elektrik faturaları beklediklerinden daha çok gelmiş örtülü bir giydirme mi var kızlar sizinkiler nasıl bu ay?

her ay ortalama 120 -130 tl gelen faturam geçen ay 56 tl küsur bu ay 15 tl geldi :53::53::53::53:
tabi bu arada elektrik saatlerimiz binanın dışına alındı ve eski usul saatlerimiz dijitale dönüştürüldü
eşimi ve kayınpederimi uyardım mümkün değil tedaşa bildirin bir yanlışlık var kimsenin hakkı hukuku lazım değil diye
sanırım yanlış bağlantı yapıldı :31::31::31:

her ay ortalama 120 -130 tl gelen faturam geçen ay 56 tl küsur bu ay 15 tl geldi :53::53::53::53:
tabi bu arada elektrik saatlerimiz binanın dışına alındı ve eski usul saatlerimiz dijitale dönüştürüldü
eşimi ve kayınpederimi uyardım mümkün değil tedaşa bildirin bir yanlışlık var kimsenin hakkı hukuku lazım değil diye

15 tl olunca yanlışlık var gibi geliyor. mum ışığında oturmuş olmanız lazım.
zaten tedaş hatayı farkedince farkı alırlar söke söke. hemde faziyle. ne senin hakkına girilsin ne de sen gir farmasicim. en iyisini yapmışsın

sirkeci ben spora başladım biliyor musun.
eşimle her gün yarım saat yürüyüş ardından da spor aletlerinde spor yapıyoruz. daha bir hafta dolmadı başlayalı ama kendimizi kasmadan normal bi şekilde devam ediyoruz.
belki ilerde süreyi ya da ağırlığı artırabiliriz.

ben anladım ki evimin uzağında bi spor merkezi benim için zor.
kendi başıma da canım istemiyor. komşuyla şunla bunla da uğraşamam eşim tamam dedi. o da çok hevesli.
tedavi sürecinde baya yıprandım 2-3 kilo verdim 50-51 e düşmüşüm.
her zamanki gibi kilo vermekten ziyade sağlık benim düşüncem.
eşim 6 gibi evde oluyor o gelince çıkıyoruz hava da serinliyor.
evimin tamm dibinde yürüyüş ve spor parkı var. 500 mt vardır en aşağı.
şimdilik böyle:72:

bu arada bana bu ay elektrik 33 gelmiş. ama canım sıkkın olunca yaşam faaliyetlerini baya durdurdum değilse havalar ısındı 40-45 civarı olmalıydı.
ya da bizim mühendisin ablası diye torpil geçiyo da olabilirler :1:

bizim elektrik acilip kapandi ya 2 fatura koymuslar biri ayin nisan 26 dan mayis 20 arasi 48.70 tl biride 20 mayis 27 mayis arasi 35 tll yaxiyor bi kezvdaha 48.70 yaxiyor .. esim ogrencekti bskalim

sirkeci ben spora başladım biliyor musun.
eşimle her gün yarım saat yürüyüş ardından da spor aletlerinde spor yapıyoruz. daha bir hafta dolmadı başlayalı ama kendimizi kasmadan normal bi şekilde devam ediyoruz.
belki ilerde süreyi ya da ağırlığı artırabiliriz.

ben anladım ki evimin uzağında bi spor merkezi benim için zor.
kendi başıma da canım istemiyor. komşuyla şunla bunla da uğraşamam eşim tamam dedi. o da çok hevesli.
tedavi sürecinde baya yıprandım 2-3 kilo verdim 50-51 e düşmüşüm.
her zamanki gibi kilo vermekten ziyade sağlık benim düşüncem.
eşim 6 gibi evde oluyor o gelince çıkıyoruz hava da serinliyor.
evimin tamm dibinde yürüyüş ve spor parkı var. 500 mt vardır en aşağı.
şimdilik böyle:72:

bu arada bana bu ay elektrik 33 gelmiş. ama canım sıkkın olunca yaşam faaliyetlerini baya durdurdum değilse havalar ısındı 40-45 civarı olmalıydı.
ya da bizim mühendisin ablası diye torpil geçiyo da olabilirler :1:
spora başlamana sevindim sporla insanın hayatına düzen disiplin geliyor (diyene bak hele :1:)
parklardaki cihazlar bana göre değil yani ben orda oturayım abdominal basen çalışayım millet beni izliyor rezil oluyorum gibi gelir
yürüyüş hareket açısından iyi bir şey ama bir kardiyo yerini tutmaz yağ yakımı için nabız atışının artması lazım eğer düzenli yürürsen zamanla senin de bünyen alışacak rutini gelecek ve daha fazlasını isteyeceksin.

farmadicim kendim icin hosuma giden birsey alirim heryerden marka demem ama bizim buralarda pazarlarda oleguzel seyler olmaz o sebeble almam,anne seyleri etekker yelekler falan olur , kizima ise sadece lcw dan aliyorum her seyini , cok begenirim kiz kiyafetlerini lc nin...

selin bu donemde pahali aldim cildi hassaliginakarsi demissin ama gorceksin hep ayni ayar gitcek bu bebislerin harcsmalari

israf ama su an kizimin benden cok yeni sezon kiyafeti var bu yaz cop almiycam kizima nasip olursa....

spora başlamana sevindim sporla insanın hayatına düzen disiplin geliyor (diyene bak hele :1:)
parklardaki cihazlar bana göre değil yani ben orda oturayım abdominal basen çalışayım millet beni izliyor rezil oluyorum gibi gelir
yürüyüş hareket açısından iyi bir şey ama bir kardiyo yerini tutmaz yağ yakımı için nabız atışının artması lazım eğer düzenli yürürsen zamanla senin de bünyen alışacak rutini gelecek ve daha fazlasını isteyeceksin.

doğru haklısın. senin yaptıkların çok daha profesyonelce.bizim parkın aletlerinde olmaz.:1:
ama benim için günlük düzenli bi hareket olcak bu yaptıklarım.(ömrümde ilk defa) yürüyüşü de ısınmak için yapıyoruz. değilse ben işletmelerde baya bi bacak kası yaptım.
ardına baya da terliyorum. iyi oluyor.
o dediğin basen çalışması nasıl oluyor bilmiyorum tabi. ama ben genelde şu ayakta durulup sağa sola dönülen göbek yağlarını eriten aleti, eşim de kol kası geliştiren aleti kullanıyor. çok garip durmuyor bizim burda herkes yapıyor. yanımızda dedeyle nine karşılıklı bisiklet kullanıyorlardı.

misafir trafiğinden uğrayamıyorum pek buralara, geçmişe göz attım sadece
misafir öncesi hazırlık, sonra da misafirlerle birlikte oluyoruz
günler gelip geçiyor

bugün göreve başlamam gerekiyordu
sevk aldım
p.tesi de rapor alcam 5 günlük

ya kızlar ahmet sıçrıyor
hastaneye gitmemize gerek var mı sizce
azıcık uyku giriyor gözüne, sıçrayarak uyanıyor
hatta bağırıyor kendini sıkarak
korkutuyor bizi

farmasicim iyi yapmışsın söylemekle
kul hakkı sonuçta
doğuda kimse elektrik faturası ödemiyor
onların ödemedikleri de biz ödeyenlere eşit miktarda dağıtılıyor

kızlar benim deyürüyüşe çıkmama lazım
ama yemek olayı ve bulaşık işi bittikten sonra nasıl mayışıyorum anlatamam

farmasicim iyi yapmışsın söylemekle
kul hakkı sonuçta
doğuda kimse elektrik faturası ödemiyor
onların ödemedikleri de biz ödeyenlere eşit miktarda dağıtılıyor

kızlar benim deyürüyüşe çıkmama lazım
ama yemek olayı ve bulaşık işi bittikten sonra nasıl mayışıyorum anlatamam

elbette kul hakkı kaldıki ben kaçak elektrik kullananlara hakkımı helal etmiyorum
bina kendimizin farklı bir daireyle bağlantısı yapılmıştır ama kiracı filan olursa sıkıntı olur şimdiden önlemimi alıyorum
iyi yürüyüşler bitanemmmmmmm:38:

Son düzenleme:

farmasicim bilmem hatırlarmısın banada 5 ay boyunca saçma sapan elektrik faturası gelmişti
15 tl
7.5 tl
5 tl
3 tl ve en son faturam 1.6 tl gwelince bende kendimi ihbar ettim:) 300 e yakın bi fatura ödedim:33::33::33::33::33::33::33:
vardır bi arıza çıkar kokusu merak etme ihbar edince kendini alıolar neleri varsa bırakmıolar için rahat ossun

akşam yemeğine çiğ börek yaptım badenin annesi yanında die yazıorum
damarlarımda gizli bi Eskişehirlimi yatıyo nedir dayanamıorum bu böreğe:)
yapması 2 saat
yemesi 15 dakka
temzilemesi 1 saatime mal oluyo

hayat ne tuhaf yemesi 15 dakika ama en güzel tarafı burası kısa ama güzel geri kalan 3 saat :50::50::50::50:

bide kendime elbise aldım:)
gerçi gucci gibi 1.500 tl diil 50 tl ama yaz geldi düğün olur bayram olur biyere gidilcek olur giyerim didim nası?
https://www.markafoni.com/product/4162825/

misafir trafiğinden uğrayamıyorum pek buralara, geçmişe göz attım sadece
misafir öncesi hazırlık, sonra da misafirlerle birlikte oluyoruz
günler gelip geçiyor

bugün göreve başlamam gerekiyordu
sevk aldım
p.tesi de rapor alcam 5 günlük

ya kızlar ahmet sıçrıyor
hastaneye gitmemize gerek var mı sizce
azıcık uyku giriyor gözüne, sıçrayarak uyanıyor
hatta bağırıyor kendini sıkarak
korkutuyor bizi

elleriyle kendini korkutuyordur caNIM korkacak bişey yok mert eren de yapardı biz o yüzden kundak yaptık o zaman

elbette kul hakkı kaldıki ben kaçak elektrik kullananlara hakkımı helal etmiyorum
bina kendimizin farklı bir daireyle bağlantısı yapılmıştır ama kiracı filan olursa sıkıntı olur şimdiden önlemimi alıyorum
iyi yürüyüşler bitanemmmmmmm:38:

farmasicim beni en çok şaşırtan ve üzen olay şu olmuştu
köyde çalışırken 20 öğretmendik ve sadece ben ve bi arkadaşım kaçak kullanmıyorduk
ve diğerleri o kadar övünerek anlatıyordu ki
işte bu ay 2 tl geldi
hadi yaaa sana 2 tl gelmiş,bana 3 ay birden 2 tl geldi gibi şakalaşmalar falan
sen,selin başınıza böyle bi şey gelince hemen olayı düzeltmeye çalışıyorsunuz,o kadar bilinçlisiniz
bi de anlattığım gibi insanlar var,ne üzücü:50:

farmasicim inanır mısın derste bugüb türkiye haritasından banaz a baktım,farmasicim burda dedim
selin,meyra istanbulda,bıdık bursa da,pepeti konyada,ve diğer topik sakinlerimiz inşallah Rabbim bi gün buluşmayı nasip eder hepicinizle
beraber yürüyüşler yaparız
ben şimdi yürür kızlar
,bye:10:

köyde çalışırken 20 öğretmendik ve sadece ben ve bi arkadaşım kaçak kullanmıyorduk
işte bu ay 2 tl geldi
sen,selin başınıza böyle bi şey gelince hemen olayı düzeltmeye çalışıyorsunuz,o kadar bilinçlisiniz

farmasicim inanır mısın derste bugüb türkiye haritasından banaz a baktım,farmasicim burda dedim
selin,meyra istanbulda,bıdık bursa da,pepeti konyada,ve diğer topik sakinlerimiz inşallah Rabbim bi gün buluşmayı nasip eder hepicinizle
ben şimdi yürür kızlar

ben de farmasi banaz filan görünce buradan geçtin diyeceksin sandım ilahi :48::48::48::48: geçerseniz uğrayın evimin önünde ışıklardan mutlaka geçeceksiniz kafanızı kaldırsanız benim ev her zaman beklerim kirliler :34:

işte bu ay 2 tl geldi

ben şimdi yürür kızlar

poe ben 5 ay bekledim çünkü bi sonraki ay düzelip diğer ayların faturalarınında gelceni düşünüodum ama yapmadılar:)
ayrıca ben 300 tl lik kar yapcam komşularımdan yaşadığım şehirdeki inşaların sırtından kimbilir elektrik faturalarını ne güçlükle ödeyenler var , binlerce kişinin hakkına gircem ne gereği var sonra benden 3.000 tl olarak çıkcak para olarak çıkmazsa canımdan çıkcak bana olmazsa yavruma olcak eşimin başına bi kaza bela gelcek Allah korusun ben 300 tl için bu kadar şeyi göze alamıorum:) alan varsa o deli cesareti için önce kutluorum sonrada kaçak kullandığı için hakkım varsa helal etmiorum:)

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben bugün daha iyiyim çok şükür .
cnm iyiyiz,sen nasıl oldun

ben de farmasi banaz filan görünce buradan geçtin diyeceksin sandım ilahi :48::48::48::48: geçerseniz uğrayın evimin önünde ışıklardan mutlaka geçeceksiniz kafanızı kaldırsanız benim ev her zaman beklerim kirliler :34:
farmasicim teşekkür ederiz,demen yeter:16:

poe ben 5 ay bekledim çünkü bi sonraki ay düzelip diğer ayların faturalarınında gelceni düşünüodum ama yapmadılar:)
ayrıca ben 300 tl lik kar yapcam komşularımdan yaşadığım şehirdeki inşaların sırtından kimbilir elektrik faturalarını ne güçlükle ödeyenler var , binlerce kişinin hakkına gircem ne gereği var sonra benden 3.000 tl olarak çıkcak para olarak çıkmazsa canımdan çıkcak bana olmazsa yavruma olcak eşimin başına bi kaza bela gelcek Allah korusun ben 300 tl için bu kadar şeyi göze alamıorum:) alan varsa o deli cesareti için önce kutluorum sonrada kaçak kullandığı için hakkım varsa helal etmiorum:)

selincim aynen senin gibi düşünüyorum

Back