- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
hay yaşa yaa..daha kaç kez yazabilirim ki ben..kızlar kusura bakmazsanız bişi diyebilir miyim
aramızda hamile olan veya benim gibi henüz hamile kalmamış ama bir ihtimal kalacak insan çok
biliyorum biz burada her derdimizi paylaşıyoruz ama
hamilelerle ilgili kötü haberler beni çok korkutuyor ve üzüyor
doğum hikayelerinden de korkuyorum mesela
millet anlattıkça hamile kalmayasım geliyor
bir süre pek yazmasak böyle şeyler olabilir mi
kızmayın bana ama
hepimiz kadınız
hepimiz empati yapıp fena oluyoruz
münasebetsiz derseniz de anlarım
tekrardan kusuruma bakmayın
gidin hamile topiklerine orada ne yazacaksanız yazın
benim burada henüz bu konuda acemi kirlilerimin canını bunaltmayın
haaa multicimmmmmmmmmmmmm hamilelik de annelik de çok güzel bir duygu bu olumsuz yazılanlara sakın takılı kalma ve de kalmayın herkes kaderinde olanı yaşar o nedenle sen iyi düşün iyi şeyler olsun Rabbimin izniylebakın azıcık daha yaşım ufak olsa bir tane daha doğurtturacaksınız bana işte olan bu saatten sonra o olacak
gidin hamile topiklerine orada ne yazacaksanız yazın
benim burada henüz bu konuda acemi kirlilerimin canını bunaltmayın
haaa multicimmmmmmmmmmmmm hamilelik de annelik de çok güzel bir duygu bu olumsuz yazılanlara sakın takılı kalma ve de kalmayın herkes kaderinde olanı yaşar o nedenle sen iyi düşün iyi şeyler olsun Rabbimin izniylebakın azıcık daha yaşım ufak olsa bir tane daha doğurtturacaksınız bana işte olan bu saatten sonra o olacak
Allah razı olsun multican ve badecan ama Rabbim bundan böyle sizlere versin daha sağlıklı daha güzel ya da yakışıklı daha zeki hayırlı evlatlar AMİN
benimkilere de sağlık akıl fikir iman hayırlı ömür akıbet versin
ben doğumdan falan kormuyorum aslında bu konuda kendimde inanılmaz bi cesaret buluorum sanıorum deli cesareti ne olduğunu bilmedğim için ama son zmanlarda etrafımdan o kadar çok kötü doğum hikayesi duydumki yani korkmasam bilre artık acaba diorum
vede bebişim aşa inmedi hala bu kaka yapma muhabbeti falan varya ondan tırsıorum biraz
bide şimdi evdeyim kafamda kuruorum kuruorum kuruorum oyyyyyyy ...... vaktim bol ya yapcak bişe yok.......