Kirli Çıkılar )))

noluyo yaa esedi ahmedi nejatı eeştirmişlerdi net.i kestikleri için
aynısını mı yapıyolar nedir..bu rezillik kaç gündür nedir...

senfatçım bundan dolayı da kodese gidilecekse pesssssssssssssssssssssss derim :KK47::KK47::KK47:

bugun haberlerde izledim. henüz aylıklı dogum izni 6 aya çıkmamış, maliye bakanı kabul etmemiş, başbakan biraz daha calışın bu konu üzerinde demiş.

selamlar güzellikler bide tembih ettim az yazin diye okuyana kadar tarih degisti yahu neyse seyyahcigim beni sevebilirsin 1.60 boy 73 kilo dal gibi hatunum yada birazcik daldan iri:)evlendigimde 46 kiloydum milattan önce simdi spora gidiyorum 2 ayda 400 gram vermisim yaglarim cok istikrarli gitmiyolar selin dogumami gittin kiiiiz aldiklarin cok güzel zeytincim gecen hafta arkadasimin kizinin bebegide karninda öldü selin üzülmesin diye yazmadimdi hemde doguma üc gün kala hayirlisiyla yine olur insallah ama cok üzücü canim benim bezini bile cekmecesine hazirlamisti sonra tekrar topladilar

kızlar kusura bakmazsanız bişi diyebilir miyim

aramızda hamile olan veya benim gibi henüz hamile kalmamış ama bir ihtimal kalacak insan çok
biliyorum biz burada her derdimizi paylaşıyoruz ama
hamilelerle ilgili kötü haberler beni çok korkutuyor ve üzüyor

doğum hikayelerinden de korkuyorum mesela
millet anlattıkça hamile kalmayasım geliyor
bir süre pek yazmasak böyle şeyler olabilir mi

kızmayın bana ama
hepimiz kadınız
hepimiz empati yapıp fena oluyoruz

münasebetsiz derseniz de anlarım
tekrardan kusuruma bakmayın

kızlar kusura bakmazsanız bişi diyebilir miyim

aramızda hamile olan veya benim gibi henüz hamile kalmamış ama bir ihtimal kalacak insan çok
biliyorum biz burada her derdimizi paylaşıyoruz ama
hamilelerle ilgili kötü haberler beni çok korkutuyor ve üzüyor

doğum hikayelerinden de korkuyorum mesela
millet anlattıkça hamile kalmayasım geliyor
bir süre pek yazmasak böyle şeyler olabilir mi

kızmayın bana ama
hepimiz kadınız
hepimiz empati yapıp fena oluyoruz

münasebetsiz derseniz de anlarım
tekrardan kusuruma bakmayın
hay yaşa yaa..daha kaç kez yazabilirim ki ben..

gidin hamile topiklerine orada ne yazacaksanız yazın
benim burada henüz bu konuda acemi kirlilerimin canını bunaltmayın

haaa multicimmmmmmmmmmmmm hamilelik de annelik de çok güzel bir duygu bu olumsuz yazılanlara sakın takılı kalma ve de kalmayın herkes kaderinde olanı yaşar o nedenle sen iyi düşün iyi şeyler olsun Rabbimin izniyle :KK34::KK19::KK19::KK19:bakın azıcık daha yaşım ufak olsa bir tane daha doğurtturacaksınız bana işte olan bu saatten sonra o olacak :KK48::KK48::KK48::KK48:

haaa multicimmmmmmmmmmmmm hamilelik de annelik de çok güzel bir duygu bu olumsuz yazılanlara sakın takılı kalma ve de kalmayın herkes kaderinde olanı yaşar o nedenle sen iyi düşün iyi şeyler olsun Rabbimin izniyle :KK34::KK19::KK19::KK19:bakın azıcık daha yaşım ufak olsa bir tane daha doğurtturacaksınız bana işte olan bu saatten sonra o olacak :KK48::KK48::KK48::KK48:

valla maaşallah seninkiler süper
bir de öyle bi kızın olsa ne güzel olur aslında :KK52:

senin kuzuların maşaallahı var doğur sen :KK9:

Son düzenleme:
vay arkadaş zaten eve tıkılı kaldım
bir de yakında bahçe düğünü var
davul mavul şişti başım
hayır olabilir durumun yok bahçende düğün yapcan tamam
niye ses sitemi kuruyon ki
zaten bir avuç bahçede bir avuç insansın
iki yıl önce tam yanda vardı
uyardım diye o kim yaa dedi herifin beni
rahatsız olan yan komşunuz diye çıkışınca sustuydu ama tabi son ses devam
bu nasıl bir saygısızlıktır anlamıyorum

Allah razı olsun multican ve badecan ama Rabbim bundan böyle sizlere versin daha sağlıklı daha güzel ya da yakışıklı daha zeki hayırlı evlatlar AMİN
benimkilere de sağlık akıl fikir iman hayırlı ömür akıbet versin:KK16:

ben doğumdan falan kormuyorum aslında bu konuda kendimde inanılmaz bi cesaret buluorum sanıorum deli cesareti ne olduğunu bilmedğim için ama son zmanlarda etrafımdan o kadar çok kötü doğum hikayesi duydumki yani korkmasam bilre artık acaba diorum
vede bebişim aşa inmedi hala bu kaka yapma muhabbeti falan varya ondan tırsıorum biraz:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
bide şimdi evdeyim kafamda kuruorum kuruorum kuruorum oyyyyyyy ...... vaktim bol ya yapcak bişe yok.......

ben doğumdan falan kormuyorum aslında bu konuda kendimde inanılmaz bi cesaret buluorum sanıorum deli cesareti ne olduğunu bilmedğim için ama son zmanlarda etrafımdan o kadar çok kötü doğum hikayesi duydumki yani korkmasam bilre artık acaba diorum
vede bebişim aşa inmedi hala bu kaka yapma muhabbeti falan varya ondan tırsıorum biraz:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
bide şimdi evdeyim kafamda kuruorum kuruorum kuruorum oyyyyyyy ...... vaktim bol ya yapcak bişe yok.......

ben kimsenin dogum hikayesini okumadım ve dinlemiyordum açıkcası. sıkıcı geliyordu askerlik anıları gibi. ama kendimde baktım dogumdan sonra bolca anlatıyorum.
ben normal dogumları çok izledim. sezeryana da 1 kere girmiştim. steril olmak zor gelmese 1-2 defa daha girer izlerdim.
hikaye çok var bende. düşük, özürlü bebek vs. gibi. aramızda hamileler olmasa anlatırdım.
bazen hiç tanımadıgım insanlar için bazen sevinçten ağlıyorum, bazen üzüntüden ağlıyorum. insanların evlat sahibi olabilmek adına cektikleri çile beni çok duygulandırıyor.

selin bebekler 40. haftadan sonra 41. haftada falan mekonyumlu oluyor diye biliyorum. şu an korkma, aklına getişrme, zaten 41. haftada gelmeyince riske girmeyip bebeği alıyorlar. biz de en çok preeklamsiden korkardık, her gün tansiyon ölçerdik, annemde gebeliğinde olmuştu.

X