- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
sevimlicim maşallah kocamn olmuş paşa yavaş yavaş uyku eğitimine başla bence erken merken bişeycik olmaz her gğn ayı saattre odaya götür o minnak oğlan herşeyi anlıyor çünkü
kızlar sabahtan beri ağzım kulaklarımda :) halen inanamıyorum :)) karakolda tayinciler arasında il olarak en iyisi bize çıkmış :)) bu arada bursanın diğer adı da burtvinmiş :)) orada bursalılardan daha çok artvinli olduğunu düşününce hiiiç yabancılık çekeceğimi sanmıyorum :))
asıl maraton şimdi başlıyor ... bir de noktamız belli olsa ... 3-4 hafta da onu bekleriz artık :)) gönlümden 1. yıldırım 2. mudanya geçiyor :)) bıdığım, şaka gibi geliyor... daha dün sana takılıyorken bugün bursa haberi almak...şaka maka derken bir buçuk ay gibi
süremiz kalmış ... insan düşününce hüzünleniyor( gezmeyi görmeyi istediğim yerler, yapmayı planladığım işler derken birden vakit çok azmış gibi geliyor...
sağol meyracım bekleyeceğiz göreceğiz hayırlısı
95ten almıştım ben o zaman şimdi 84lerde
uzun vadede ki bunu unutalım bizim altınımız yok dicez
kızlar sabahtan beri ağzım kulaklarımda :) halen inanamıyorum :)) karakolda tayinciler arasında il olarak en iyisi bize çıkmış :)) bu arada bursanın diğer adı da burtvinmiş :)) orada bursalılardan daha çok artvinli olduğunu düşününce hiiiç yabancılık çekeceğimi sanmıyorum :))
asıl maraton şimdi başlıyor ... bir de noktamız belli olsa ... 3-4 hafta da onu bekleriz artık :)) gönlümden 1. yıldırım 2. mudanya geçiyor :)) bıdığım, şaka gibi geliyor... daha dün sana takılıyorken bugün bursa haberi almak...şaka maka derken bir buçuk ay gibi
süremiz kalmış ... insan düşününce hüzünleniyor( gezmeyi görmeyi istediğim yerler, yapmayı planladığım işler derken birden vakit çok azmış gibi geliyor...
oy farmasi oysevimlicim Allah kolaylık ve de sabır versin
ben okudukçaböyle oluyorum
ben bu tür şeyleri hiç yaşamadığım için çocuklarımda demek Rabbim dağına göre kışını veriyormuş
Sevimlii hakkaten ne cektin be guzelim sen biran once basla uyku duzenine belirle saatleri ve bi saat once uumussa bile geri uyandirman grrekiosa uyandir.. taviz verme biraz daha sikinti cekersin ama ise baslayincaya kadarhallet sen.bu isi
ya sabah sabah bu yazıyı gör,bir hamur bağımlısı olarak canın çeksin de akşama yapma.yaktın beni pepeti.seyyyahim biz pişi deriz canım hamuru mayalar peynir yada soganla çevrilmiş kıyma koyarız D şeklinde kizartiriz.... yuvarlak da kizartilir sade hamur olarak peynirle yenir ...
oy farmasi oy
bu gece de saat 10da uyudu, 2ye kadar
sonra uyandı, saat 4 buçukta zor uyuttum yine, yarım saat uyudu
5ten beri uyanığım
alıp odaya geldim, ana kucağına koydum
uyudu şimdi, ben de uyumaya çalışcam izin verirse
ben uykuyu çok severdim, yani dağına göre kar olmadı gibi
sabrım taşıyor
eşime çatıyorum sürekli
o zaman bi el atın kızlar, halledeyim şu işi
dua edin hiç olmazsa
bi de şunu sorcam, uyku eğitimi uyuyan bebeklerin uykusunu düzene koymak mı
yani benimki gibi uyumayan bi bebeğin uykusunu nası düzene sokacam ki?
uyku yoksa düzen de yok yani :44:
kızlar merhabalar. kandilimiz mübarek olsun..........
şimdi hepinizin fikrini almak istediğim bir konu var:
malum okullar tatil oluyor 1 ay sonra. oğlumun kreşi devlet kreşi olduğundan o da tatile girecek. önceleri annem tamam ben gelir 1 ay bakarım demişti ama ramazanı bahane ederek gelemem dedi.
başka bir kreşe vermeyide istemiyorum malum buna bile zor adapte oldu.
e 2,5 ay içinde ne bakıcı bulabilirim, ne güvenebilirim ne de oğlum tanımadığı bine alışabilir....
okuldaki öğretmeni dedi ki bizim stajyer öğrenci gelsin.. aslında kız çok tatlı, pırlanta gibi. e oğlumda ona alışık.
ama nasıl olur ki? bir lise öğrencisi 3,5 yaşındaki bir çocuğun bakımını üstlenebilir mi????????????????
kızla konuştum çoook sevindi boybuma atladı. abla öğlenleri bile gelmesen olur ben çocuğun yemeğinide yaparım dedi...
siz ne düşünüyorsunuz?
gerçi başka çarem de yok gibi ama
canım onun yaşındakiler evlenip çocuk doğuruyor bakar tabi eğitimi almış bi de
sen iyice istediklerini dikkat etmesi gerekenleri tembihlersin sürekli de kontrolde olursun
oğlunla anlaşıyorlarsa zaten paha biçilemez
canım onun yaşındakiler evlenip çocuk doğuruyor bakar tabi eğitimi almış bi de
sen iyice istediklerini dikkat etmesi gerekenleri tembihlersin sürekli de kontrolde olursun
oğlunla anlaşıyorlarsa zaten paha biçilemez
ha yok olmaz dersen aşortmanımı giyip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?