Kirli Çıkılar )))

sevimlicim maşallah kocamn olmuş paşa yavaş yavaş uyku eğitimine başla bence erken merken bişeycik olmaz her gğn ayı saattre odaya götür o minnak oğlan herşeyi anlıyor çünkü

ahan da yapıştım eteğine loveli
hele bu geceden sonra iyice kafaya taktım şu uyku olayını
şimdilik yapmam gereken her gün aynı saatte odaya götürmek mi
ee uyumuyo, ne yapmam lazım
bir de saat 8 iyi mi yatması için

aslında bundan önceki üç gün çok güzel geçti
akşam yattı 9 gibi falan, sabah da 7de kalktı, altını değişip emziriyordum, yine devam ediyordu uykusuna 10a kadar falan
gece de emmek için uyanıyordu bi
uyuduğu için kaka da yapmıyordu, o yüzden altını değişmiyordum
böylece uykusu bölünmemiş oluyordu
o kadar mesuttum ki
ama dün gece...

seyyyahim biz pişi deriz canım hamuru mayalar peynir yada soganla çevrilmiş kıyma koyarız D şeklinde kizartiriz.... yuvarlak da kizartilir sade hamur olarak peynirle yenir ...

sevimlicim Allah kolaylık ve de sabır versin
ben okudukça böyle oluyorum
ben bu tür şeyleri hiç yaşamadığım için çocuklarımda demek Rabbim dağına göre kışını veriyormuş

of ya eğer ağzıma kadar tok olmasaydım canım çiğ börek çekcekti ama rahat olun çekmicek çünküü gırtlağıma kadar doluyum vede bugün gözleme yedim kermes buldum:)

helincm gözünüz aydın
sağol meyracım bekleyeceğiz göreceğiz hayırlısı
95ten almıştım ben o zaman şimdi 84lerde
uzun vadede ki bunu unutalım bizim altınımız yok dicez

öyle lolicim
biz de çok büyük zarardayız
ben de kısa vadede bozdurmayacağız diye teselli ediyorum kendimi

loveli sadece sen diilsin canım benim bizim 250 gram altınımız var
ve aldığımız fiyat sanırım 96 idi şu an 83 dimi altın 1 gramda 13 tl 250 gramda 3.250 tl zarardayız
napalım yani oldu olan satmadığımız sürece problem yok kalsın kenarda:)
allah satmak zorunda bırakmasın:) önemli olan bu

rahat ol:)

Sevimlii hakkaten ne cektin be guzelim sen biran once basla uyku duzenine belirle saatleri ve bi saat once uumussa bile geri uyandirman grrekiosa uyandir.. taviz verme biraz daha sikinti cekersin ama ise baslayincaya kadarhallet sen.bu isi

Helin gözün aydın canım hayırlı olsunn.

Günaydın hanımlar 5,5 tan bu yana ayaktayım gece geç yatmama rağmen eşimin sigaradan dolayı çıkardığı hırıltılardan uyuyamadım geldim size bakayım dedim.

Sevimlicim bi süre daha çekersin canım uyumuyorsa yani ne yaptıysan uyumuyorsa uyku düzenine alıştırman biraz zaman alabilir kendine saat belirle daha çok hangi saatlerde uyuyor ona göre her gün o saatlerde uyutmaya çalış belli bi zaman sonra alışacaktır ama kolay değil tabi bende çok çektim canım ben artık dayanamıyordum annem erkek kardeşimle geliyordu uyutup gidiyorlardı sinirden hem ben hem çağan ağlıyorduk annemde dayanamıyordu,geceleri ise sıpam uyumadığı için annemlere gidiyordum annemler bakıyordu ben emzirmeden emzirmeye kalkıyordum orda dinleniyordum hatta eşim akşam bizi almaya geliyordu yorgunluktan ben kalkamıyordum annem yemeğini filan veriyordu eşimin eve geleceğimiz zaman beni uyandırıyorlardı çünkü bizim maraton gece başlıyordu.
Bizde altınları bozdurcaz kızlar çok bi altınımız yoktu zaten 90 tl civarı zararımız olacak.
Tatilimiz kesinleşti ödemeyi yaptık 10 haziranda didimdeyiz 5 gün inş iyi geçer dün biraz alışveriş yapalım dedik tatil için ben bişey beğenemedim eşime şort ve terlik,çağana şort,mayo ve plaj havlusu aldık.
Selin bunları yapan senmiydin kuzum hala şok şok olarak okuyorum iyiki çok çok geç olmadan farketmişsin canım tabiki etrafında arkadas kalmaz para kaynakları tükenmiş.
Darkcım geçmiş olsun canım diş çok zor ben çekmedim ama eşimden dolayı çekmiş kadar oluyorum.
Bıdıkçım kaynında ayıp etmiş canım tamam alsın ama ilk başta borçlarını bi bitirsin ondan sonra ne istiyorsa alsın tabikide.

sevimlicim Allah kolaylık ve de sabır versin
ben okudukça böyle oluyorum
ben bu tür şeyleri hiç yaşamadığım için çocuklarımda demek Rabbim dağına göre kışını veriyormuş
oy farmasi oy
bu gece de saat 10da uyudu, 2ye kadar
sonra uyandı, saat 4 buçukta zor uyuttum yine, yarım saat uyudu
5ten beri uyanığım
alıp odaya geldim, ana kucağına koydum
uyudu şimdi, ben de uyumaya çalışcam izin verirse
ben uykuyu çok severdim, yani dağına göre kar olmadı gibi
sabrım taşıyor
eşime çatıyorum sürekli
Sevimlii hakkaten ne cektin be guzelim sen biran once basla uyku duzenine belirle saatleri ve bi saat once uumussa bile geri uyandirman grrekiosa uyandir.. taviz verme biraz daha sikinti cekersin ama ise baslayincaya kadarhallet sen.bu isi

o zaman bi el atın kızlar, halledeyim şu işi
dua edin hiç olmazsa

bi de şunu sorcam, uyku eğitimi uyuyan bebeklerin uykusunu düzene koymak mı
yani benimki gibi uyumayan bi bebeğin uykusunu nası düzene sokacam ki?
uyku yoksa düzen de yok yani :44:

günaydın canlar
regaip kandilimiz mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah :)

herkese günaydın.kandiliniz hayırlara vesile olsun inşallah arkadaşlar.
derfat inşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz.tüm yılın yorgunluğu gidiyor insanın üstünden.bu arada çocuğun ve kendinizin havlularınızı yedekleyin.kuruması zaman alıyor,tekrar gerekiyor.
sevimli biraz daha idare et ahmet efendiyi,ne yapsın o da dış dünyaya adapte olmakla uğraşıyor.eşin,ailen,k.validen yardımcı olmaya çalışıyor hem yalnız değilsin.
sağlıklı bir bebek büyütüyorsun allahın izniyle,ben hep böyle avundum canım.2 senem 3 saatlik uykuyla geçti,hala rahat edemedim ama sağlık olsun.millet nelerle uğraşıyor,bizimki tatlı dert.
seyyyahim biz pişi deriz canım hamuru mayalar peynir yada soganla çevrilmiş kıyma koyarız D şeklinde kizartiriz.... yuvarlak da kizartilir sade hamur olarak peynirle yenir ...
ya sabah sabah bu yazıyı gör,bir hamur bağımlısı olarak canın çeksin de akşama yapma.yaktın beni pepeti.

tam emin değilim ama uyku düzeniyle ilgili güzel şeyler okumuştum
googledan bulabilirsin
su sesi müzik sesi anneye ait bi eşya uykudan önce banyo gibi falan işe yarabilir
ben çekmediğimden bilmiyorum pek allah kolaylık versin

derfatcım iyi tatiller canım bol bol eğlenirsin inşallah
lütfen gevşe sorun çıkarsa da takma-otellerde mutlaka çıkar-anın tadını çıkar
havluya katılıyorum size değilse de çağanın mayosunu da çiftleyebilirsin
yüzme bilmiyorsa su üstünde tutan mayolar var gg'de satılıyor
sinek ilacını falan fişman da unutma,alacaklarını burdan al nasılsa arabayla gidiyorsun orda her şey pahalı olacak top bile

darkcım geçmiş olsun sen güccük müsün de hala 20liklerle uğraşıyon bacım
seni mi kırcam eklim bi kaç foto

perşembeleri kuran okuyoruz komşularla biliyorsunuz bugün de bende okucaz hazır kandil de allah hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah
hepiniz için dua edicem arkadaşlar
yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin amin

Son düzenleme:
kızlar merhabalar. kandilimiz mübarek olsun..........
şimdi hepinizin fikrini almak istediğim bir konu var:
malum okullar tatil oluyor 1 ay sonra. oğlumun kreşi devlet kreşi olduğundan o da tatile girecek. önceleri annem tamam ben gelir 1 ay bakarım demişti ama ramazanı bahane ederek gelemem dedi.
başka bir kreşe vermeyide istemiyorum malum buna bile zor adapte oldu.
e 2,5 ay içinde ne bakıcı bulabilirim, ne güvenebilirim ne de oğlum tanımadığı bine alışabilir....
okuldaki öğretmeni dedi ki bizim stajyer öğrenci gelsin.. aslında kız çok tatlı, pırlanta gibi. e oğlumda ona alışık.
ama nasıl olur ki? bir lise öğrencisi 3,5 yaşındaki bir çocuğun bakımını üstlenebilir mi????????????????
kızla konuştum çoook sevindi boybuma atladı. abla öğlenleri bile gelmesen olur ben çocuğun yemeğinide yaparım dedi...
siz ne düşünüyorsunuz?
gerçi başka çarem de yok gibi ama

canım onun yaşındakiler evlenip çocuk doğuruyor bakar tabi eğitimi almış bi de
sen iyice istediklerini dikkat etmesi gerekenleri tembihlersin sürekli de kontrolde olursun
oğlunla anlaşıyorlarsa zaten paha biçilemez

ha yok olmaz dersen aşortmanımı giyip geleyim

süpper....
dimi ama. kız zaten çok akıllı maşallh. öğretmen de dediki bir sınıfı çekip çeviriyor. bir çocuktan ne olur ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…