- 9 Mart 2011
- 11.841
- 9.321
- 448
gel gı başımın üstünde yeriniz var. sılacan da oğluma arkadaş abla olur :)))
alırım maaşını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel gı başımın üstünde yeriniz var. sılacan da oğluma arkadaş abla olur :)))
alırım maaşını
ya sabah sabah bu yazıyı gör,bir hamur bağımlısı olarak canın çeksin de akşama yapma.yaktın beni pepeti.
anaaaam. asortik bakıcı çıktın sen :))) benim öyle bakıcıyla işim olmaz. :18:
sen misafirliğe gel çayını kısırını ye git en iyisi
kızlar merhabalar. kandilimiz mübarek olsun..........
şimdi hepinizin fikrini almak istediğim bir konu var:
malum okullar tatil oluyor 1 ay sonra. oğlumun kreşi devlet kreşi olduğundan o da tatile girecek. önceleri annem tamam ben gelir 1 ay bakarım demişti ama ramazanı bahane ederek gelemem dedi.
başka bir kreşe vermeyide istemiyorum malum buna bile zor adapte oldu.
e 2,5 ay içinde ne bakıcı bulabilirim, ne güvenebilirim ne de oğlum tanımadığı bine alışabilir....
okuldaki öğretmeni dedi ki bizim stajyer öğrenci gelsin.. aslında kız çok tatlı, pırlanta gibi. e oğlumda ona alışık.
ama nasıl olur ki? bir lise öğrencisi 3,5 yaşındaki bir çocuğun bakımını üstlenebilir mi????????????????
kızla konuştum çoook sevindi boybuma atladı. abla öğlenleri bile gelmesen olur ben çocuğun yemeğinide yaparım dedi...
siz ne düşünüyorsunuz?
gerçi başka çarem de yok gibi ama
kızlar merhabalar. kandilimiz mübarek olsun..........
şimdi hepinizin fikrini almak istediğim bir konu var:
malum okullar tatil oluyor 1 ay sonra. oğlumun kreşi devlet kreşi olduğundan o da tatile girecek. önceleri annem tamam ben gelir 1 ay bakarım demişti ama ramazanı bahane ederek gelemem dedi.
başka bir kreşe vermeyide istemiyorum malum buna bile zor adapte oldu.
e 2,5 ay içinde ne bakıcı bulabilirim, ne güvenebilirim ne de oğlum tanımadığı bine alışabilir....
okuldaki öğretmeni dedi ki bizim stajyer öğrenci gelsin.. aslında kız çok tatlı, pırlanta gibi. e oğlumda ona alışık.
ama nasıl olur ki? bir lise öğrencisi 3,5 yaşındaki bir çocuğun bakımını üstlenebilir mi????????????????
kızla konuştum çoook sevindi boybuma atladı. abla öğlenleri bile gelmesen olur ben çocuğun yemeğinide yaparım dedi...
siz ne düşünüyorsunuz?
gerçi başka çarem de yok gibi ama
darkcm çok iyi olur yemegini aksamdan ayarlarsın bunlar yenicek diye bakar oynar , hatta bazı kızlar daha iyi oyalar çocuklraı ki bu eğitimli... ama bu kızın ailesi kendi yazın ders çalıs yok sura gitcez yok bura gitcez diye bahanes i çok çıkabilir
cnm kızı gözün tutars al drim ben
stajyer öğrenciler ii bakıyorlar zaten çocuklara
oğluşuna hem ii arkadaş olur,hem de eğitime de uzak değil
çeşitli aktiviteler de yaptırır
dark deprem olmuş ya hissettiniz mi geçmiş olsun
dark geçmiş olsun canım, ben de sabah duydum haberlerde. korkmuşsunuzdur, allah beterinden saklasın
çok korktuk abla (
oğlum, anne bu evden taşınalım diyo. ne bilsin yavrum sadece bizim ev sallandı sanıyo :26:
oyyyy
taşınırsan bari bahçeli eve taşın da hem çocuğa da iyi olur
ben hayatta apartmanda yaşayamam
çok geçmiş olsun
çok korktuk abla (
oğlum, anne bu evden taşınalım diyo. ne bilsin yavrum sadece bizim ev sallandı sanıyo :26:
oyyyy
taşınırsan bari bahçeli eve taşın da hem çocuğa da iyi olur
ben hayatta apartmanda yaşayamam
çok geçmiş olsun
eve giderken fırından hamur alim bari nasıl canım çekti şimdi karnımda aç of süper gider şimdi hamur kızartması:)
neyse zor bişe diil :) hem kolay hem lezzetli ay ağzımın suları aktı neyse kaçıorum ben koşarak fırına gidiorum:)