selin ne bonkörmüşsün öyle arkadaşların yemek hesaplarını ödemeler filan ama avon olayında 180 lira çok olmuş
bizde de eşimin iş arkadaşlarıyla yemeğe çıktığımızda herkes kendi yediğini kaada ödüyor ama hep en sona biz kalmış oluyoruz ödemede; nedense birileri hep eksik ödemiş oluyor bize de hep ekstralar çıkıyor bu bir oldu iki oldu üç oldu biz uyandık (ki bu meblağ en fazla 10-15 lira filan oluyor) bundan sonra kasaya ilk koşan ous oluyor :)))
bıdık o yüzüğün ederi çok değil gerçek taşa benzemiyor.
pazartesiyisevmeyen benim de altınlarım banka kasasında duruyor biz yıllık 120 mi ne ödedik bir de depozitomuz var 100 lira mı ne onu kasadan ayrılırken bize geri verecekler ama o giden 120 lira gözümde değil bazen düğün yemek gibi şeyler için takılarımdan almam gerekiyor evde o 1 gece duruşu bile beni geriyor. Ben bi türlü bankaların altın günlerine güvenip gramaj cinsine çeviremedim bankalar altınını grama çevirirken de kendilerine komisyon alıyorlar o yüzden benimkiler derin uykuda
biz düğünden olan altınlara hiç dokunmadık olduğu gibi duruyor işte hatta eşimin sınav görevlerinden biriktirdiklerimizle biraz fiziksel de almıştıksirkeci senin ne kadar altının varki 120 banka güvenliği için iyi ama her yıl havaya gidince de az da değil bankada gr altın hesabı iyi gibi geliyor ama ondada sınır vardı belli bir grama kadar devlet güvence veriyor diye biliyorum
ucuz bişey o da borcu varken insan sinir oluyor yaaaaahttps://www.facebook.com/#!/photo.p...1043290217357.455032.771777356&type=1&theater
kaynım nişanlısına bunu hediye almış aslında hoş bir hediye kızın hakkı olabilir ama
sen bunu face koy insanı delirtmek istercesine adamın borcu olan herkeste görüp kaynvalideyi aramışlar büyük elti çıldırmış
bana borcu varken onu ödesin bu yüzükte neyin nesi diyo bence haklı bende aynı şeyi düşünüyorum
sizce bu yüzük pahalı bir hediye mi yoksa 10-20tl lik gümüş bir yüzüğe mi benziyo adam kendince öyle açıklamış
:26::26::26::26::44::44::44::44:vallaha bilemedim bıdığım18milyarlık banka kredisi 2yıllık için çeklip zamanında hiç ödenmezse sadece son bir kaç aydır ödenmeye başlandıysa
bankada doğal oalrak faiz koymazmı sonra yeniden yapılandırıp söylerlerse
çekildiği tarihten bu yana 2yıl 3ay olmuş
ve yeni yapılanmaya göre ödenirse seneye haziranda bitecekse
bu 18 milyar ne kadarlık bir borç haline gelmiştir
çok bilinmeyenli bir denklem gibi oldu ama hayal gücünüze kuvvet
birde ben nasıl bu parayı alabilirim o adamdan
meyraaaaaa altının durumuna nerden bakıcam
sen ne diyorsun 1000 zarardayım eşim köpürdü valla
iş çıkışı bizim burdaki markete uğradım halk günüydü geçen karpuzda iyi bi kazık yemiştim:) baya indirime girmiş alcktım taşıyamam diye almadım kocişi aradım gelirken alsın diye:)ben geçen hafta kilosunu 3 tl den aldım ama markette kilosu 1.79 tl idi
sonna içeri girdim yanlışlıkla 2 kilo kaşar almışım:)
kaşarın üstüne yazmışlar 1 kilosu 11.95 tl diye bende bi baton kaptım attım sepete sanıorumki bi baton bi kilo meğer öle diilmiş tartılması gerkeiomuş ve benim kaptıgım baton tam 2 kiloymuş:) hahahaha en babasını kapmışım:)
aldım tabiki ama ben bunu nasıl muhafaza etcem buzluğa daha önce kaşar atmıştım atmadım diil ama en fazla 15 gün bekledi biz bu kaşarı 3 ayda anca yeriz buzluğa atsam 3 ayda bişe olurmu acaba bişe diyin bana:)
https://www.facebook.com/#!/photo.p...1043290217357.455032.771777356&type=1&theater
kaynım nişanlısına bunu hediye almış aslında hoş bir hediye kızın hakkı olabilir ama
sen bunu face koy insanı delirtmek istercesine adamın borcu olan herkeste görüp kaynvalideyi aramışlar büyük elti çıldırmış
bana borcu varken onu ödesin bu yüzükte neyin nesi diyo bence haklı bende aynı şeyi düşünüyorum
sizce bu yüzük pahalı bir hediye mi yoksa 10-20tl lik gümüş bir yüzüğe mi benziyo adam kendince öyle açıklamış
iş çıkışı bizim burdaki markete uğradım halk günüydü geçen karpuzda iyi bi kazık yemiştim:) baya indirime girmiş alcktım taşıyamam diye almadım kocişi aradım gelirken alsın diye:)ben geçen hafta kilosunu 3 tl den aldım ama markette kilosu 1.79 tl idi
sonna içeri girdim yanlışlıkla 2 kilo kaşar almışım:)
kaşarın üstüne yazmışlar 1 kilosu 11.95 tl diye bende bi baton kaptım attım sepete sanıorumki bi baton bi kilo meğer öle diilmiş tartılması gerkeiomuş ve benim kaptıgım baton tam 2 kiloymuş:) hahahaha en babasını kapmışım:)
aldım tabiki ama ben bunu nasıl muhafaza etcem buzluğa daha önce kaşar atmıştım atmadım diil ama en fazla 15 gün bekledi biz bu kaşarı 3 ayda anca yeriz buzluğa atsam 3 ayda bişe olurmu acaba bişe diyin bana:)
canım nasıl mayalı hamur kızartması istiyor anlatamam yaa şöle yoğurcan yumusacık mayalancak peyir -kıyma koyup araya kızartcan ve çayın yanında miss giib yiycen ama diyetteyim ne zaman baskülde 64 görücem iste o zaman yapıp yiycem
tablo ekleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?