selin ne bonkörmüşsün öyle arkadaşların yemek hesaplarını ödemeler filan ama avon olayında 180 lira çok olmuş
bizde de eşimin iş arkadaşlarıyla yemeğe çıktığımızda herkes kendi yediğini kaada ödüyor ama hep en sona biz kalmış oluyoruz ödemede; nedense birileri hep eksik ödemiş oluyor bize de hep ekstralar çıkıyor bu bir oldu iki oldu üç oldu biz uyandık (ki bu meblağ en fazla 10-15 lira filan oluyor) bundan sonra kasaya ilk koşan ous oluyor :)))
bıdık o yüzüğün ederi çok değil gerçek taşa benzemiyor.
pazartesiyisevmeyen benim de altınlarım banka kasasında duruyor biz yıllık 120 mi ne ödedik bir de depozitomuz var 100 lira mı ne onu kasadan ayrılırken bize geri verecekler ama o giden 120 lira gözümde değil bazen düğün yemek gibi şeyler için takılarımdan almam gerekiyor evde o 1 gece duruşu bile beni geriyor. Ben bi türlü bankaların altın günlerine güvenip gramaj cinsine çeviremedim bankalar altınını grama çevirirken de kendilerine komisyon alıyorlar o yüzden benimkiler derin uykuda
sirkeci senin ne kadar altının varki 120 banka güvenliği için iyi ama her yıl havaya gidince de az da değil bankada gr altın hesabı iyi gibi geliyor ama ondada sınır vardı belli bir grama kadar devlet güvence veriyor diye biliyorum