• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

selin ne bonkörmüşsün öyle arkadaşların yemek hesaplarını ödemeler filan ama avon olayında 180 lira çok olmuş
bizde de eşimin iş arkadaşlarıyla yemeğe çıktığımızda herkes kendi yediğini kaada ödüyor ama hep en sona biz kalmış oluyoruz ödemede; nedense birileri hep eksik ödemiş oluyor bize de hep ekstralar çıkıyor bu bir oldu iki oldu üç oldu biz uyandık (ki bu meblağ en fazla 10-15 lira filan oluyor) bundan sonra kasaya ilk koşan ous oluyor :)))
bıdık o yüzüğün ederi çok değil gerçek taşa benzemiyor.
pazartesiyisevmeyen benim de altınlarım banka kasasında duruyor biz yıllık 120 mi ne ödedik bir de depozitomuz var 100 lira mı ne onu kasadan ayrılırken bize geri verecekler ama o giden 120 lira gözümde değil bazen düğün yemek gibi şeyler için takılarımdan almam gerekiyor evde o 1 gece duruşu bile beni geriyor. Ben bi türlü bankaların altın günlerine güvenip gramaj cinsine çeviremedim bankalar altınını grama çevirirken de kendilerine komisyon alıyorlar o yüzden benimkiler derin uykuda:34:

sirkeci senin ne kadar altının varki 120 banka güvenliği için iyi ama her yıl havaya gidince de az da değil bankada gr altın hesabı iyi gibi geliyor ama ondada sınır vardı belli bir grama kadar devlet güvence veriyor diye biliyorum

sirkeci senin ne kadar altının varki 120 banka güvenliği için iyi ama her yıl havaya gidince de az da değil bankada gr altın hesabı iyi gibi geliyor ama ondada sınır vardı belli bir grama kadar devlet güvence veriyor diye biliyorum
biz düğünden olan altınlara hiç dokunmadık olduğu gibi duruyor işte hatta eşimin sınav görevlerinden biriktirdiklerimizle biraz fiziksel de almıştık
katılım bankalarında hiç güvence yok
diğerlerinde de belli bir meblağa kadar var.

Son düzenleme:
https://www.facebook.com/#!/photo.p...1043290217357.455032.771777356&type=1&theater

kaynım nişanlısına bunu hediye almış aslında hoş bir hediye kızın hakkı olabilir ama
sen bunu face koy insanı delirtmek istercesine adamın borcu olan herkeste görüp kaynvalideyi aramışlar büyük elti çıldırmış
bana borcu varken onu ödesin bu yüzükte neyin nesi diyo bence haklı bende aynı şeyi düşünüyorum
sizce bu yüzük pahalı bir hediye mi yoksa 10-20tl lik gümüş bir yüzüğe mi benziyo adam kendince öyle açıklamış
ucuz bişey o da borcu varken insan sinir oluyor yaaaaa

18milyarlık banka kredisi 2yıllık için çeklip zamanında hiç ödenmezse sadece son bir kaç aydır ödenmeye başlandıysa
bankada doğal oalrak faiz koymazmı sonra yeniden yapılandırıp söylerlerse
çekildiği tarihten bu yana 2yıl 3ay olmuş
ve yeni yapılanmaya göre ödenirse seneye haziranda bitecekse
bu 18 milyar ne kadarlık bir borç haline gelmiştir
çok bilinmeyenli bir denklem gibi oldu ama hayal gücünüze kuvvet
birde ben nasıl bu parayı alabilirim o adamdan
:26::26::26::26::44::44::44::44:vallaha bilemedim bıdığım

kızlar ne olacak bu altın yaaa yorum okusam nerden okuyayım bi diyin bana 1000lira zarardayım eşim köpürdü vallaa:50::50:

meyraaaaaa altının durumuna nerden bakıcam
sen ne diyorsun 1000 zarardayım eşim köpürdü valla

okuldan eve geldim a101 e bu hafta kamp sandalyeleri geliyor 13.5 çok ucuz bimden bile ucuz , parasını verdim arkadaşa benim yerime alacak, sonra kuru kayısı kuru incir aldım ciko ve çığ köfte aldım

geldiğimden beri tikiniyorum yoğurt yiyip ağzımı kapaticam artık

meyraaaaaa altının durumuna nerden bakıcam
sen ne diyorsun 1000 zarardayım eşim köpürdü valla

canım eşine de ki; 50-60 bin zararda olanlar var,haline şükret... :)

şaka bir yana da,altında düşüş bekleniyordu evet,ama bu kadarını hiç kimse beklemiyordu....
kolay kolay toparlanacağa da benzemiyor, zannımca...
ancak, yakın zamanda olağanüstü bir durum olursa dünyada,altın toparlanır...
bir süre kış uykusundayız anlayacağın...
30-40 dolarlık oynamalar olsa da,bir süre rolantide gidecek...
uzun vadede hala ümidim var altında,ha bu uzun vade deyimi biraz fazla uzayabilir,o ayrı... :)
beklemekten başka çare yok...
çok klişe olacak ama,zararına satmadığın sürece,zararda değilsin...
olaya bu yönünden bakıp,kendini teselli edebilirsin canım.... :))
yalnızca mt.... :)

sağol meyracım bekleyeceğiz göreceğiz hayırlısı
95ten almıştım ben o zaman şimdi 84lerde
uzun vadede ki bunu unutalım bizim altınımız yok dicez

iş çıkışı bizim burdaki markete uğradım halk günüydü geçen karpuzda iyi bi kazık yemiştim:) baya indirime girmiş alcktım taşıyamam diye almadım kocişi aradım gelirken alsın diye:)ben geçen hafta kilosunu 3 tl den aldım ama markette kilosu 1.79 tl idi:(

sonna içeri girdim yanlışlıkla 2 kilo kaşar almışım:)
kaşarın üstüne yazmışlar 1 kilosu 11.95 tl diye bende bi baton kaptım attım sepete sanıorumki bi baton bi kilo meğer öle diilmiş tartılması gerkeiomuş ve benim kaptıgım baton tam 2 kiloymuş:) hahahaha en babasını kapmışım:)
aldım tabiki ama ben bunu nasıl muhafaza etcem buzluğa daha önce kaşar atmıştım atmadım diil ama en fazla 15 gün bekledi biz bu kaşarı 3 ayda anca yeriz buzluğa atsam 3 ayda bişe olurmu acaba bişe diyin bana:)

iş çıkışı bizim burdaki markete uğradım halk günüydü geçen karpuzda iyi bi kazık yemiştim:) baya indirime girmiş alcktım taşıyamam diye almadım kocişi aradım gelirken alsın diye:)ben geçen hafta kilosunu 3 tl den aldım ama markette kilosu 1.79 tl idi:(

kaşarın üstüne yazmışlar 1 kilosu 11.95 tl diye bende bi baton kaptım attım sepete sanıorumki bi baton bi kilo meğer öle diilmiş tartılması gerkeiomuş ve benim kaptıgım baton tam 2 kiloymuş:) hahahaha en babasını kapmışım:)
aldım tabiki ama ben bunu nasıl muhafaza etcem buzluğa daha önce kaşar atmıştım atmadım diil ama en fazla 15 gün bekledi biz bu kaşarı 3 ayda anca yeriz buzluğa atsam 3 ayda bişe olurmu acaba bişe diyin bana:)

bişey olmaz canım ben kullandım aylarca sıkıntı yok yani

iyi bari bunları küp küp doğrayıp poşete koyup dooooooğru buzluğa atıorum o zman çünkü kaşar dolapta 15 gün bile dursa kuruyo küflenme moduna geçiyo

https://www.facebook.com/#!/photo.p...1043290217357.455032.771777356&type=1&theater

kaynım nişanlısına bunu hediye almış aslında hoş bir hediye kızın hakkı olabilir ama
sen bunu face koy insanı delirtmek istercesine adamın borcu olan herkeste görüp kaynvalideyi aramışlar büyük elti çıldırmış
bana borcu varken onu ödesin bu yüzükte neyin nesi diyo bence haklı bende aynı şeyi düşünüyorum
sizce bu yüzük pahalı bir hediye mi yoksa 10-20tl lik gümüş bir yüzüğe mi benziyo adam kendince öyle açıklamış

bu adam dayak istiyor

ben büyük kaşarı alıyorum üçte birini dolaba üçte birini rendeleyip buzluğa üçte birini rendeleyip maydonozla buzluğa atıyorum
direk ordan çıkarıyorum hiiiç bi şeycik olmuyo
dolabımın da eski olduğunu belirteyim seninki yeni aylarca durur bence

canım nasıl mayalı hamur kızartması istiyor anlatamam yaa şöle yoğurcan yumusacık mayalancak peyir -kıyma koyup araya kızartcan ve çayın yanında miss giib yiycen ama diyetteyim ne zaman baskülde 64 görücem iste o zaman yapıp yiycem :50::50::50:

nasıl yapıyorsun ki onu
ekmek hamurunu yağda kızartıyorum ben ama
kıymalı yapınca kıymayı önce kavurman gerekir değil mi yoksa pişer mi:44:

meyra nettin bugün nerelere gittin
çocuklar gibi şen miydin

Darkcim seni cok rahatsiz ediyorsa aldirsana Ben ikisini ameliyattla birinide normal cekimle aldirdim biri halaaa benle cunku azi disimin biri.curudu onun yerine kullaniyorum :)

kızlar sabahtan beri ağzım kulaklarımda :) halen inanamıyorum :)) karakolda tayinciler arasında il olarak en iyisi bize çıkmış :)) bu arada bursanın diğer adı da burtvinmiş :)) orada bursalılardan daha çok artvinli olduğunu düşününce hiiiç yabancılık çekeceğimi sanmıyorum :))

asıl maraton şimdi başlıyor ... bir de noktamız belli olsa ... 3-4 hafta da onu bekleriz artık :)) gönlümden 1. yıldırım 2. mudanya geçiyor :)) bıdığım, şaka gibi geliyor... daha dün sana takılıyorken bugün bursa haberi almak...şaka maka derken bir buçuk ay gibi
süremiz kalmış ... insan düşününce hüzünleniyor :(( gezmeyi görmeyi istediğim yerler, yapmayı planladığım işler derken birden vakit çok azmış gibi geliyor...

iyi akşamlar kızlar
dün ahmet bey kendi rekorunu kırdı yine
gündüz 11den gece 2 buçuğa kadar uyanıktı (yani uyanık sayılır)
ayaklarımda salladığım müddetçe uyudu, o da gözleri pırpır
küçücük bi çıtırtıda bile uyandı
gece de o saate kadar etrafı izledi, mızladı, güldü, aguladı, ağladı
tabi ben de bittim
sonra uyumuşum, o da uyumuş ki duymadım
eşime soruyorum, acaba bebek de uyudu mu, yoksa ben mi artık sesini duyamadım yorgunluktan :37:
yok diyor, uyudu o da
sabah da 6 buçukta kalktı
sonra zor şer uyuttum, bi saat falan uyuduk yarım yamalak
sonra annemler geldi kahvaltıya
kahvaltıdan sonra evi süpürdüm, markete gittim geldim
daha sonra pazara gittik kardeşimle
eve geldim, kabak yemeği ve makarna yaptım

yarına misafirim var
bisküvili pudingli pasta yaptım
annem de kayısı tatlısı ve zeytinyağlı lahana sarması yaptı
buzlukta çöreğim var
yarın da tavuklu dürüm ve patatesli kıymalı börek yapcam
4 tuzlu, 2 tatlı olmuş olcak
annemler gidince toz aldım ayrıntılı bi şekilde

haa bu arada ahmet bey sürekli uyudu
ee tabi artık dayanamadı
iş olmasa ben de yatardım
yorgunluktan ve uykusuzluktan bitkin bi durumdayım
dua edin de bu gece uyuyabileyim, yarın misafir var çünkü, gündüz yine uyuyamam.

Back