• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

pepeti niye para gönderiyorsun ki sen
eşin ne yapacaksa yapsın

pepeti niye para gönderiyorsun ki sen
eşin ne yapacaksa yapsın

farmasicim ben yollamadm eşim verdi adama parayı

ee hesaplar bende ya ben ayın 15 i sabah internet bankasından eşimin hesabtakıleri kendi hesabıma havale ederim bütün paramız bendeki hesapta durur :23::23::23: eşimde hesapta 1 lira yok sadece yanındaki 100 200 cigara parasıı :52::52::52:

daha dün demedinizmi erkegin 2 kasığı varsa birini kırcan diyee :52::52::52::52:

canım nasıl mayalı hamur kızartması istiyor anlatamam yaa şöle yoğurcan yumusacık mayalancak peyir -kıyma koyup araya kızartcan ve çayın yanında miss giib yiycen ama diyetteyim ne zaman baskülde 64 görücem iste o zaman yapıp yiycem :50::50::50:

günaydıııııınnnnn

pepeti ağzına sağlık çok iyi yapmışsın valla

selin ben senin o har vurup harman savuran hallerini hayretle okudum
o kadar çalışkansın ve akıllı şeyler söylüyorsun ki bana sanki 3 yaşından beri böylesin gibi geliyor

farmasicim ben yollamadm eşim verdi adama parayı

ee hesaplar bende ya ben ayın 15 i sabah internet bankasından eşimin hesabtakıleri kendi hesabıma havale ederim bütün paramız bendeki hesapta durur :23::23::23: eşimde hesapta 1 lira yok sadece yanındaki 100 200 cigara parasıı :52::52::52:

daha dün demedinizmi erkegin 2 kasığı varsa birini kırcan diyee :52::52::52::52:

1000 tl verdim demişsin de o nedenle yazdım

ben zaten yıllardır 2 bardağının tekini kırıyorum :9::9::9::9::52::52::52::52:

tablo ekleyemiyorum

sağlık olsunn

ya bende su kaç gündür bahsettiginiz elizzsa diye üyeye baktım .. üzüldüm Allah kimseye vermesin ... evine baktım oturma odası ve bebeğinin besiği aynı benimkinden ... Allahım hiç bir anneyi evlatsız , hiç bir evladıda annesiz bırakmasın ... Rabbim çok büyük bu hastalıklar aldı basıı gidiyor insan korkuyor valla :18::18:

dün tüm 3.5çulara Kıran girdi dedim ya sabah balkondan havaya bakıyordum nasıl diye evin karşısında bir market var önünde leğen falan var acaba dedim fşyatı ne kadar neyse evden çıktım sorayım dedim adam hepsi 3.5 yeni açıyoruz ürünlerimiz gelecek daha diye nasıl mutlu oldum anlatamam valla bi sürü alcam bi sürü hehehehehehehehehe ,

erkeğin kaşığı kırılması eski okuluımda bir hoca demişti erkeği borçsuz bırakma kafasını kaldıramasın ki başka şeye bakmasın derdi bunu söyleyen de erkek haaaa

sevimlicim maşallah kocamn olmuş paşa yavaş yavaş uyku eğitimine başla bence erken merken bişeycik olmaz her gğn ayı saattre odaya götür o minnak oğlan herşeyi anlıyor çünkü

helin çok sevindim canım hayırlısıyla senin de tayinin çıkar biranöncede ayrı kalma gibi durumunuz olmaz
malum geçen sene sınıf öğretmenlerine il dışı tayinde de eş durumundada kontenjan açmadılar
eşimin okulundan emekli olacaklar var birde bakarsın orası çıkar bizimkide aynı bahçede hooop senin fıstıgıda bizim okula alırız
ben plan program yaptım bile he he he :9::9::9::9:

derya poe yeni fark ettim ikinizede çok geçmiş olsun
deryacım nazara mı geliyorsunuz ne üst üste geldi sanki
poe düdüklüyü herşeyde kullanan biri olarak tırstım walla
benim ocaktan düdüklü hiç inmez birisi tefalin clipsolusu
diğeri klasik züccaciye ürünü

pepeti walla seninkini okurken ben bile dellendim
malum bende de öyle bir kayın var
bizde her ay her ay 600tl ödüyoruz taaa ki seneye nisana kadar
evlendiğimden beri borç ödüyorum
bıktım mı bıktım ama yeni borçlar çıkartmamaya çalışıyorum ve çokta diyaloga girmek istemiyorum
seninde dediğin gibi anlamıyorlar anlamak istemiyorlar dedikçe sinirimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor
bak gene geldi heyheyler bana eşime söyledim ne olacak bak yine ödeme vakti geldi
arasakta açmıyor telefonu söylüyoruz ödemiyor
lokantada çalışıyor hiç uğraşmıyor konya ingilizce işletme ve dereceyle bitirmiş biri 750ye garsonluk yapıyor

günaydıııııınnnnn

pepeti ağzına sağlık çok iyi yapmışsın valla

selin ben senin o har vurup harman savuran hallerini hayretle okudum
o kadar çalışkansın ve akıllı şeyler söylüyorsun ki bana sanki 3 yaşından beri böylesin gibi geliyor

kuzucum ya:) evlilik beni böle yaptı dermişim:)
aslında feci haalde kullanıldıgımı anlamamla başladı herşey
çevremdeki herkes benimle yemeğe gitmek istiyodu ne bilim benimle bi yere gitmek istiodu sanki ben para basıyomuşum gibi bi halleri vardı:) deidm bunlar neden böle kendime bi baktım e tabi olur:)
sonna tepemin tası attı tutumlu olmayakarar verdim çevremde pek kimse kalmadı hihihihi:))

bi olay anlatim ama burdaki tek suçlu benim yazcam şeyin yukardaki yazdıklarımla hiçbi alaaaaaaaksı yok
teyzem avon yapıyo bende ondan bişeler alıorum her defasında hediye hediye olmaz diye şart koydum geliş ücretini vercem sende alcaksın yoksa gidip başkasından alırım diye kabul ettik anlaştık ben sipariş veriorum geliş ücretlerini ödüorum:)))

benim ucuza aldığımı gören arkadaşlarda dediki e biz burdan pahalıya alıoruz teyzenden verelim bizede geliş ücretine getirsin hem hediye kazanır iyi dedim:) teyzeme dedimki ''teyze arkadaşlarda sana sipariş vermek istiyo'' teyzemde olur dedi ama ben geliş fiyatından verirmisin diye sormadım:) çünkü öle verceni sanıodum:)
işte ben sipariş verdim arkadaşlar sipariş verdi toplamda 400-450 tl lik bişeyler istedik parfümler indirime girmişti
neyse ben parayı teyzeme vercem ama avonun yüzde yirmi kar ya teyze ne kadar tutuyo dedim teyzem 480 tl dedi:53::53:
işte şunun şu kadar bunun bu kadar falan ama benim topladıgım para 300 tl falandı:53::53:
üstünü tamaladım ses çıkarmadım karını almada diyemedim gitti 180 tl milletin parfümüne:) bu mesela başıma gelen en en en küçük olaydı o zmanlar:)
hani desemki parayı kıyafete yatırıodum hayır böle saçma sapan şeylere gidiyodu::)) yanarımda ona yanarım bari kıyafete ayakkabıya yatırsaydım:)
o zman nişanlıydım e bende para kalmıo maaşımı alıorum napıorum annemde sanıyoduki nişanlıma yediriorum:) hahahaha:)
en çokda ona gülüorum haklı olarak nereye gidiyo paran diodu bende cevap yok çünkü bende bilmiorum:)
oda doduki bu çocuk seni yiyo şöle böle kıyamet kopuyodu:)
ne komik dimi:)

Son düzenleme:
bugün ayın 15 i ama ayın 16 sında param bitmesin hiç eksilmesin istiorum:)
bi ayda demek istiorumki öf parayada ihtiyacım yok kalsın bu ay bidahaki ay birlikte çekerim:)

darksea exceldeki tabloyu buraya ekleyebiliyordum önceden şimdi table yazan yerden yapmaya çalışıyorum olmuyor

excelden print screen yapabiliyor muyuz

darksea exceldeki tabloyu buraya ekleyebiliyordum önceden şimdi table yazan yerden yapmaya çalışıyorum olmuyor

excelden print screen yapabiliyor muyuz

farmasicim excel tablon açıkken onu print screen ile çek painte yapıştır. sonra onu resim olarak farklı kaydet.
siteyede resim olarak ekle bakalım olacak mı?

https://www.facebook.com/#!/photo.p...1043290217357.455032.771777356&type=1&theater

kaynım nişanlısına bunu hediye almış aslında hoş bir hediye kızın hakkı olabilir ama
sen bunu face koy insanı delirtmek istercesine adamın borcu olan herkeste görüp kaynvalideyi aramışlar büyük elti çıldırmış
bana borcu varken onu ödesin bu yüzükte neyin nesi diyo bence haklı bende aynı şeyi düşünüyorum
sizce bu yüzük pahalı bir hediye mi yoksa 10-20tl lik gümüş bir yüzüğe mi benziyo adam kendince öyle açıklamış

hanımlar öncelikle hepinize merhaba:16:

konuya biraz hızlı bir giriş yapacağım ve sizden fikirlerinizi almak istiyorum, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

düğünde takılmış olan altınları kasadan almak istiyorum artık çünkü yılda 250tl kira ödüyorum.2yılda 500 verdim :( altın da iyice düşmüş durumda bu sene kirayı yenilememe, bir bankada altın hesabına aktarma kararı aldım. şimdi bozdursam da hem çok büyük zarar edeceğim hem de nakit olak kullanma ihtiyacım yok...

hangi bankayı tercih etmeliyim, katılım bankalarını kullanıyorum sadece? bana vereblieceğiniz tüyo var mı? kar payı veren ya da cari altın hesabı olarak ikiye ayrılıyor bu hesaplar hangisini tercih etmem daha karlı olur?

altın hesapları ile ilgili açılan tüm konular eski olduğu ve özellikle bu topikteki hanımların fikrne güvendiğim için buraya yazdım şimdiden teşekkür ederim:16:

https://www.facebook.com/#!/photo.p...1043290217357.455032.771777356&type=1&theater

kaynım nişanlısına bunu hediye almış aslında hoş bir hediye kızın hakkı olabilir ama
sen bunu face koy insanı delirtmek istercesine adamın borcu olan herkeste görüp kaynvalideyi aramışlar büyük elti çıldırmış
bana borcu varken onu ödesin bu yüzükte neyin nesi diyo bence haklı bende aynı şeyi düşünüyorum
sizce bu yüzük pahalı bir hediye mi yoksa 10-20tl lik gümüş bir yüzüğe mi benziyo adam kendince öyle açıklamış

sende nereden çıktın deme buradaydım yüklediğin resme merak edip göz attım:52:
yüzüğün ederi en fazla 150 lira, büyük eltinin kıskanacağı kadar değil yani.... ama tabiki yine de bir insanın borcu varken lükse para harcamamalı. borç namustur niye insanlar bunu böyle algılayıp ona göre yaşamaz bilmiyorum...

bıdıkcım eğer bu yüzük pırlanta diilse:) yani otaş pırlanta diilse ben ayırt edemiorum altında bu kada rdüşmüşken pazartesinin dediğine şiddetle katılıorum 150 tl bile yoktur:)
bundan adım kadar eminim ben 5 sor yarım tur taş yüzük aldım ki taşlı oldugu için ağırda bi yüzüktü 450 tl ye aldım bu incecik yüzük 120 tl anca vardır

selin ne bonkörmüşsün öyle arkadaşların yemek hesaplarını ödemeler filan ama avon olayında 180 lira çok olmuş
bizde de eşimin iş arkadaşlarıyla yemeğe çıktığımızda herkes kendi yediğini kaada ödüyor ama hep en sona biz kalmış oluyoruz ödemede; nedense birileri hep eksik ödemiş oluyor bize de hep ekstralar çıkıyor bu bir oldu iki oldu üç oldu biz uyandık (ki bu meblağ en fazla 10-15 lira filan oluyor) bundan sonra kasaya ilk koşan ous oluyor :)))
bıdık o yüzüğün ederi çok değil gerçek taşa benzemiyor.
pazartesiyisevmeyen benim de altınlarım banka kasasında duruyor biz yıllık 120 mi ne ödedik bir de depozitomuz var 100 lira mı ne onu kasadan ayrılırken bize geri verecekler ama o giden 120 lira gözümde değil bazen düğün yemek gibi şeyler için takılarımdan almam gerekiyor evde o 1 gece duruşu bile beni geriyor. Ben bi türlü bankaların altın günlerine güvenip gramaj cinsine çeviremedim bankalar altınını grama çevirirken de kendilerine komisyon alıyorlar o yüzden benimkiler derin uykuda:34:

Son düzenleme:
18milyarlık banka kredisi 2yıllık için çeklip zamanında hiç ödenmezse sadece son bir kaç aydır ödenmeye başlandıysa
bankada doğal oalrak faiz koymazmı sonra yeniden yapılandırıp söylerlerse
çekildiği tarihten bu yana 2yıl 3ay olmuş
ve yeni yapılanmaya göre ödenirse seneye haziranda bitecekse
bu 18 milyar ne kadarlık bir borç haline gelmiştir
çok bilinmeyenli bir denklem gibi oldu ama hayal gücünüze kuvvet
birde ben nasıl bu parayı alabilirim o adamdan

Back